KaiM 11.04.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Czy ktoś z Was może polecić sprawdzoną ekipę od wylewek z miksokretem? Jest do wylania około 200m2 w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.04.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Czy ktoś z Was może polecić sprawdzoną ekipę od wylewek z miksokretem? Jest do wylania około 200m2 w maju zapytaj PRO z wątku http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=27801&start=60 mnie robił Paul bud iemu jakiś tydzień temu zapytaj czy jest zadowolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 11.04.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Czy ktoś z Was może polecić sprawdzoną ekipę od wylewek z miksokretem? Jest do wylania około 200m2 w maju KaiM, a tu patrzyłeś http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=27801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 11.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Oj, KaiM przepraszam chyba wklejałam listę w tym samym momencie co Rezi. Coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 11.04.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 eeeeeeeeee ...............niemozliwe http://rezulak.pl/gify/mysli.gifa może jednak mozliwe ??? http://rezulak.pl/gify/okok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 11.04.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Alison, Rezi - jesteście niezawodni - bardzo Wam dziękuję za szybką reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 11.04.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Kaim, czyżby tego lata spodziewana jest przeprowadzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaiM 11.04.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 chyba ze na same betony my spokojnie sobie wykonczymy bo mamy gdzie mieszkać wiec jeszcze nie tak predko a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buciorek 11.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 buciorek, nie robiłam kalkulacji o których piszesz jak już będą ściany i dach, to wówczas przyjrzę się rekuperatorom, ale generalnie jestem niechętna... jakoś tak podskórnie wydaje mi się, że wentylacja grawitacyjna + mechaniczna tam gdzie trzeba (kuchnia, WC, łazienka), jest zupełnie wystarczająca. Wiem jednak, że to żaden argument, wyliczeń nie robuiłam, bo po prawdzie nawet nie wiem jak się do tego zabrać. Można prosić o podpowiedź W Poznaniu, nie znam nikogo kto miałby PC, a co dopiero ponad 2 lata Nie wiem czy czytałeś dziennik Jagny, tam jest trochę o PC. Aha, w Lesznie (czyli niedaleko Nas) mieszka RolandB, możesz znaleźć go przez Forum i umówić się na wizytę. Kiedy umawiałam się pół roku temu, był bardzo życzliwy ichętny, aby pokazać jego PC i ON napewno użytkuje dłużej niz 2 sezony. Leszno to tylko 70 km od Poznania, może warto... Napisz proszę jaką podejmiesz decyzję w sprawie REKU. Pozdrawiam! alison, jeśli chodzi o wyliczenia to jak będę miała trochę czasu to się chyba pobawię + koszt wybudowania i instalacji grawitacyjnej i reku. Na razie mam mglisty zarys i nie wiem czy mi coś z tego wyjdzie. Jeśli tak to Ci dam znać i prześlę. W zasadzie co do reku decyzja już podjęta - nie robimy. Z kilku powodów. Ale chcemy zrobić gruntowy wymiennik ciepła, zawsze to do domu 'wchodzi' trochę cieplejsze powietrze niż bezpośrednio z zewnątrz (lub latem chłodniejsze), np ok 0oC zamiast -10oC. Zawsze to mniej stopni do ogrzania. Niestety, na razie spotkałam się z jednym specem od wentylacji i on twierdzi, że to co wymyśliłam nie zadziała i nie chciał nawet o tym dalej gadać. Poszukam kogoś kto może by mi mój pomysł zmodyfikował tak, żeby zadziałał (jeśli faktycznie w tej wersji nie zadziała). Miałam nadzieję, że może znajdzie się ktoś bliżej z pompą . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 12.04.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 chyba ze na same betony my spokojnie sobie wykonczymy bo mamy gdzie mieszkać wiec jeszcze nie tak predko a Wy? A my już od końca listopada siedzimy w nowym domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 12.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witaj!! A ja mam pytanie ?? Gdzie kupowałeś pręty zbrojeniowe zarówno na fundamenty jak i strop?? Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 12.04.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witaj!! A ja mam pytanie ?? Gdzie kupowałeś pręty zbrojeniowe zarówno na fundamenty jak i strop?? Pozdrawiam!! Ja kupowalem w Romosie na Torowej ale jak na razie tylko na fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barrtekus 13.04.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam, Rozgladam sie za materialem, bo ekipe juz (tfu tfu odpukać) chyba mam. Polecicie Ziomkowie jakąś hurtownię lub cegielnie. Interesuje mnie 25 cm - max itp... Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 13.04.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wesołych świąt wszystkim z grupy wielkopolskiej, I pytanie - szukam stolarza niedrogiego są tacy? w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Marmurowicz 13.04.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam WIELKOPOLAN Mam uprzejmę pytanie czy ktoś z was stawia domek " SAGA " z pracowni APA. Chetnie bym porozmawiał i wmienił doświadczenia z realizacji tego domku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 13.04.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wesołych świąt wszystkim z grupy wielkopolskiej, I pytanie - szukam stolarza niedrogiego są tacy? w naszej okolicy. tani fachowcy to teraz w Anglii siedza a u nas zostali sami drodzy i niedlugo ceny robocizny beda zblizone niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 13.04.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Kochani, wiem, że wielu z Was chwaliło beton z Antoninka, czy możecie podzielić się namiarem, bo wpisałam na http://www.pkt.pl nazwę i nic nie znalazałam a musze poprosić o wycenę i zamówić gruszkę z pompą na PO Świętach Z góry WIELKIE dzięks!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 13.04.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Kochani, wiem, że wielu z Was chwaliło beton z Antoninka, czy możecie podzielić się namiarem, bo wpisałam na http://www.pkt.pl nazwę i nic nie znalazałam a musze poprosić o wycenę i zamówić gruszkę z pompą na PO Świętach Z góry WIELKIE dzięks!! Wow, , ale cisza czy ktos może mi help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 13.04.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Kochani, wiem, że wielu z Was chwaliło beton z Antoninka, czy możecie podzielić się namiarem, bo wpisałam na http://www.pkt.pl nazwę i nic nie znalazałam a musze poprosić o wycenę i zamówić gruszkę z pompą na PO Świętach Z góry WIELKIE dzięks!! Wow, , ale cisza czy ktos może mi help chodzi moze o BM Beton? jezeli tak to tel do nich to 8768054 ul. Jarominska 12 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 14.04.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wszystkim z grupy wielkopolskiej składam serdeczne życzenia wielkanocne, aby były pogodne, radosne, spokojne i zdrowe P.S. Właśnie piekę ciasto na toffi MNIAM MNIAM:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts