K74 11.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 witam czy mozna tutaj zasiegnac informacji odnosnie cen rzeczoznawcy? potrzebujemy wycenic dzialke w robakowie szukam jakiegos taniego czlowieka pozdrawiam Za 350 zł robiliśmy wycenę działki jesienią ubiegłego roku. Jeżeli chcesz namiary na naszego rzeczoznawcę, to podeślę na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 11.06.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Witam, Mam pytanie do osób, które kupowały Porotherm 25 P+W w hurtowni Nadstaga w Obornikach (Iga???). Otóż nasz majster straszy nas, że ten Porotherm z Nadstagi pochodzi z cegielni w Osieku i jest miękki, kruszy się i jest w związku z tym dużo odpadów. Polecał raczej Porotherm z Honoratki koło Konina. Przeszukałam forum, ale informacji na ten temat mało a o Honoratce wręcz sprzeczne opinie . Jesteśmy raczej nastawieni na zaopatrzenie w Nadstadze, bo proponują korzystne warunki i mamy dość blisko do nich, więc trochę się zmartwiłam tą opinią. Jak więc było z jakością waszego Porothermu? Dziękuję i pozdrawiam, Sylwia Brałem porotherm w Nadstadze w zeszłym roku - pierwsze partie dobre jakościowo - końcówka faktycznie kiepska - ale trudno powiedzieć - czy biorą cały czas z jdenego miejsca. Ale chałupa i tak stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brams 11.06.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Ja zakupiłem w Leroyu Thermopor po 3,7 szt. Też miał być niby miękki, ale murarze nie narzekali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 12.06.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam, Mam pytanie do osób, które kupowały Porotherm 25 P+W w hurtowni Nadstaga w Obornikach (Iga???). Otóż nasz majster straszy nas, że ten Porotherm z Nadstagi pochodzi z cegielni w Osieku i jest miękki, kruszy się i jest w związku z tym dużo odpadów. Polecał raczej Porotherm z Honoratki koło Konina. Przeszukałam forum, ale informacji na ten temat mało a o Honoratce wręcz sprzeczne opinie . Jesteśmy raczej nastawieni na zaopatrzenie w Nadstadze, bo proponują korzystne warunki i mamy dość blisko do nich, więc trochę się zmartwiłam tą opinią. Jak więc było z jakością waszego Porothermu? Dziękuję i pozdrawiam, Sylwia Porotherm jest kruchy z definicji, i chyba niezależnie od tego, z jakiego zakładu produkcyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 12.06.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Czy moglibyscie mi podac aktualne ceny stali? Mi sprzedano w cenie: fi12 zebro - 2,40/kg, fi6 gladki - 2,70/kg, fi16 zebro - 2,70/kg. Za ile Wy placiliscie za stal, moglby ktos sie podzielic wiedza? Dodam, ze w tej samej hurtowni placilem w listopadzie srednio 2,10/kg. Czy stal az tak podrozala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 12.06.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Witam, Mam pytanie do osób, które kupowały Porotherm 25 P+W w hurtowni Nadstaga w Obornikach (Iga???). Otóż nasz majster straszy nas, że ten Porotherm z Nadstagi pochodzi z cegielni w Osieku i jest miękki, kruszy się i jest w związku z tym dużo odpadów. Polecał raczej Porotherm z Honoratki koło Konina. Przeszukałam forum, ale informacji na ten temat mało a o Honoratce wręcz sprzeczne opinie . Jesteśmy raczej nastawieni na zaopatrzenie w Nadstadze, bo proponują korzystne warunki i mamy dość blisko do nich, więc trochę się zmartwiłam tą opinią. Jak więc było z jakością waszego Porothermu? Dziękuję i pozdrawiam, Sylwia Misiowa my z kolei bierzemy U220, ale też wypalany w Osieku. Na razie spotkaliśmy się tylko z dobrymi opiniami na temat tej cegielni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 12.06.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Misiowa my z kolei bierzemy U220, ale też wypalany w Osieku. Na razie spotkaliśmy się tylko z dobrymi opiniami na temat tej cegielni. Żuczku, Jeśli można spytać - skąd i w jakiej cenie bierzecie U220? Też jeszcze rozważaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 12.06.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Misiowa U220 bierzemy z Kostrzyna Wlkp, bo tu się budujemy, więc na budowę blisko i transport z rozładunkiem mamy za free Nasza cena to 2,10 zł brutto za klasę 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_kam 12.06.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 zostało mi po budowie około 800 pustaków U220, czy może znalazł by sie ktoś chętny na ten towar, cegła jest z Krotoszyna klasy 15, towar według mojego wykonawcy i kierownika bardzo dobrej jakości.Pozdrawiamtom_kam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_kam 12.06.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 czy cena 700PLN za kubik krawędziaków na wieźbę dachową to dobra cena? niektóre mają mieć po 9.7 m długości. czy ktoś z szanownych forumowiczów ostatnio rozglądał się w tej materii? nadmieniam że cena netto z impregnacją zanurzeniową. pozdrawiamtom_kam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata Golombowska 12.06.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 asiula tel. do p.Pasika 602307468 piasek też ci ubije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 12.06.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Czy moglibyscie mi podac aktualne ceny stali? Mi sprzedano w cenie: fi12 zebro - 2,40/kg, fi6 gladki - 2,70/kg, fi16 zebro - 2,70/kg. Za ile Wy placiliscie za stal, moglby ktos sie podzielic wiedza? Dodam, ze w tej samej hurtowni placilem w listopadzie srednio 2,10/kg. Czy stal az tak podrozala? ja w piatek placilem za fi 12 zebro 2.22 brutto z transportem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 12.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Czy moglibyscie mi podac aktualne ceny stali? Mi sprzedano w cenie: fi12 zebro - 2,40/kg, fi6 gladki - 2,70/kg, fi16 zebro - 2,70/kg. Za ile Wy placiliscie za stal, moglby ktos sie podzielic wiedza? Dodam, ze w tej samej hurtowni placilem w listopadzie srednio 2,10/kg. Czy stal az tak podrozala? ja w piatek placilem za fi 12 zebro 2.22 brutto z transportem Moglbys napisac, gdzie kupowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 12.06.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Czy ktos mial do czynienia z ciesla o nazwisku Piotr Bera z Pobiedzisk i moglby podzielic sie opiniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 13.06.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Czy moglibyscie mi podac aktualne ceny stali? Mi sprzedano w cenie: fi12 zebro - 2,40/kg, fi6 gladki - 2,70/kg, fi16 zebro - 2,70/kg. Za ile Wy placiliscie za stal, moglby ktos sie podzielic wiedza? Dodam, ze w tej samej hurtowni placilem w listopadzie srednio 2,10/kg. Czy stal az tak podrozala? ja w piatek placilem za fi 12 zebro 2.22 brutto z transportem Moglbys napisac, gdzie kupowales? ul chyba Siewierska tel. 61 6659109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 13.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Czy ktos mial do czynienia z ciesla o nazwisku Piotr Bera z Pobiedzisk i moglby podzielic sie opiniami? My mamy a właściwie dopiero będziemy mieli pod koniec lata, bo wtedy będzie nam robił więźbę z deskowaniem i nadbitką. Co konkretnie chcesz wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 13.06.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Lukasz_Ko - zaintrygowała mnie twoja wzmianka o klinkierze - ja z nim walczę od jakiegoś czasu bo nikt mi nie chce go wymurować za ludzką cenę. I mam przygniatające wrażenie, że murarzom bardziej podoba się generalnie klejenie niż murowanie.... Ale ja się uparłam i będę miała klinkier więc na jesieni może ci parę namiarów dam. Wcześniej nie bo rynek zbyt płytki ( ja chwilowo to nawet osiadłam na mieliźnie). Powodzenia boś nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 13.06.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Do Magalena, Cekam z niecierpliwoscia.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 13.06.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Polećcie mi proszę sprawdzonego wykonawcę od klinkieru. Ja się do swojego za późno odezwałem (idealnie mi kominy wymurował) i w tym roku jest zawalony, a mam 25m frontowego ogrodzenia do wymurowania....Najlepiej ekipa ze wschodnich okolic Poznania (Antoninek, Swarzędz itp). z góry dziękiGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 13.06.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Czy ktos mial do czynienia z ciesla o nazwisku Piotr Bera z Pobiedzisk i moglby podzielic sie opiniami? My mamy a właściwie dopiero będziemy mieli pod koniec lata, bo wtedy będzie nam robił więźbę z deskowaniem i nadbitką. Co konkretnie chcesz wiedzieć? Chcialbym wiedziec, jakie ma opinie w branzy. Czy jest dobrym ciesla, ma dobrego dekarza, jak z terminowoscia itp. Cokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts