kabietka 02.09.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam!! Może ktoś potrzebuje pustaki keramzytowe 4.0/1/21 do stropu Teriva 1 ??. Pozostało mi 17szt otwartych i 51szt z deklem. Odsprzedam po 3.00zł /szt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 02.09.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Zeby czasem nie wyszlo na to, ze jestem niezadowolona z paulbuda - bo jestesmy zadowoleni ogolnie, ale jakos sie tak dziwnie poskladalo tym razem... bo jak robili nam podbeton to bylo wszystko na zloty medal :) Wiec ogolnie ekipa jest jak najbardziej godna polecenia... mam tylko nadzieje ze znajda czas zeby przyjechac i nam to co trzeba jeszcze dokonczyc... musze tez dodac na ich plus, ze pracowali u nas w sobote :) pozdrawiam mundzia PS. I dodam ze podbeton byl u nas jedna z najlepiej wykonanych prac na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 02.09.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Witam,Czy możecie polecić mi hydraulika do rozprowadzenia kanalizacji w fundamentach?Dzięki, Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 03.09.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć! Jestem z Wrocławia, mam problem ze znalezieniem ekipy do prac murarskich. Za pośrednictwem FORUM zaproponował swoje usługi p. Mirek Nurzyński, koordynujący pracę ekip, i nam polecił ekipę p. Ryszarda Grzebiety, który aktualnie pracuje w okolicach Poznania. Jeśli ktoś z Was ma jakieś doświadczenia we współpracy z którymś z tych panów, dajcie proszę znać na priva. P R O S Z Ę !!!!! halszka.ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 03.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Czy nikt nie potrzebuje strzemionek 21x21 do fundamentóow lub na wieniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 04.09.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Czy ktoś może wie gdzie dostane teraz drewno do kominka w miare dobrej cenie?? pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 04.09.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam, Czy możecie polecić mi hydraulika do rozprowadzenia kanalizacji w fundamentach? Dzięki, Sylwia w jakim rejonie ta praca Misiowa? znam dwóch ale robią głównie na południu Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrisM 04.09.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 WitamWłaśnie kupuję działkę w Kostrzynie Wielkopolskim. Na wiosnę chciałbym rozpocząć budowę domu. Czy lepiej wziąć jedną ekipę do zrobienia stanu surowego zamkniętego czy może pojedyncze do wykonania poszczególnch prac? Czy mógłby ktoś mi polecić dobrych wykonawców w tym rejonie. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 04.09.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam, Czy możecie polecić mi hydraulika do rozprowadzenia kanalizacji w fundamentach? Dzięki, Sylwia w jakim rejonie ta praca Misiowa? znam dwóch ale robią głównie na południu Poznania Niestety na północy, dokładnie północny skraj gminy Suchy Las. To pewnie nie będą zainteresowani? Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.09.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam Właśnie kupuję działkę w Kostrzynie Wielkopolskim. Na wiosnę chciałbym rozpocząć budowę domu. Czy lepiej wziąć jedną ekipę do zrobienia stanu surowego zamkniętego czy może pojedyncze do wykonania poszczególnch prac? Czy mógłby ktoś mi polecić dobrych wykonawców w tym rejonie. Z góry dzięki Po moich doświadczeniach uważam, że lepiej jest wziąć jedną ekipę. Na mniejsze roboty ekipy mniej chetniej wchodzą i więcej sobie liczą za prace. Mam namiar na jedną dobrą firme właśnie z Kostrzyna, ale nie mam namiarów przy sobie. Jak znajde wysle na priv. Gdybym zapomniala to przypomnij mi na priv Witam zatem w klubie naszym i zycze powodzenia!! mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 05.09.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Kochani pomóżcieszukam projektu oczyszczalni firmy JPR, poniewaz nie mam bladego pojęcia jak to wygląda, a muszę coś takiego złożyć w starostwie. Może ktoś mógłby mi użyczyć coś takiego na wzór. Wielkie dziękiklementyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 05.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Kochani pomóżcie szukam projektu oczyszczalni firmy JPR, poniewaz nie mam bladego pojęcia jak to wygląda, a muszę coś takiego złożyć w starostwie. Może ktoś mógłby mi użyczyć coś takiego na wzór. Wielkie dzięki klementyna Klementyna, zgłoś się do tej firmy... skąd my mamy mieć projekt oczyszczalni, o której piszesz Ja zgłaszałam POŚ firmy BIOEKO w starostwie 5 dni temu i wzięłam ich projekt z internetu... wydrukowałam, nansiosłam lokalizację POŚ na mapkę geodezyjną, dołączyłam oświadczenie moje i małżonka o prawie do dysponowania nieruchomością, napisłam zgłoszenie o zamiarze montażu POŚ i fru... Skontaktuj się z firmą, od której będziesz kupowała POŚ - oni napewno dadzą Ci projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekp72 05.09.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam wszystkich forumowiczow z Pyrlandii !! Jestem tu nowy, dopiero rozgladam sie za dzialka w okolicach Rokietnicy. Mam zamiar postawic tam w przyszlym roku Barwnego. Moze macie jakies nr tel do osob sprzedajacych dzialki (tylko nie biur nieruchomosci - bo u nich wiekszosc ofert jest nieaktualna ) w tej okolicy? Pozdrawiam, Tomek [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrisM 05.09.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Mundzia czekam na namiary. Z góry dzięki. Jeśli ktoś jeszcze zna jakieś dobre ekipy z okolic Kostrzyna Wlkp to proszę o przesłanie na prv. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 06.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 dziekuję za przypomnienie. Poszło na priv pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 06.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witajcie! słuchajcie na pewno się powtarzam ale nie mam czasu czytać wszystkich stron dlatego mnie ochrzańcie albo dajcie link jak już gdzieś ktoś to pisał.Skąd blisko Poznania wziąśc tanie i suche drewno na więźbę?!!!! pomóżcie bo czas mnie goni 1 października zaczynam dach pozdrawiamAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 06.09.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Czy ma ktoś marcowy numer muratora? Potrzebuję reklamówkę z tego numeru dot. promocji kredytu hipotecznego w Multibanku.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba z Gniezna 06.09.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 POMOCY Poszukuję fachowców do odwiertu studni - najlepiej około 150 mm. Nie mam na działce wodociągu , a woda będzie mi potrzebna do budowy. Murarze powiedzieli , że moga murowac , ale rura musi mieć 150 mm.W okolicy znalazłem tylko takich na odwierty 3/4 cala - 100 zł za metr odwiertu z materiałem . dzięki. seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrisM 06.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Mam pytanko. Czy ma ktoś jakieś namiary na dzialki w Kostrzynie Wlkp. bo dwie na które miałem chrapkę nagle uciekły mi z przed nosa. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 07.09.2006 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 hej witam mamy takie nieśmiałe pytanie, Na razie jeszcze nie myslałam o tej dachówce, ale poczytuje tu i ówdzie na forum, że w dachówkach braki, tzn sa problemy z zamówieniami Czy mam sie martwić na zapas i czy możecie potwierdzić bądż zaprzeczyc plotkom? Chce zamówić albo ruppa albo creatona bo maja najlepsze opinie a poza tym na moje oko ładnie wyglądaja na dachach Ania Aniu, My też kładziemy dachówkę w październiku i troszkę się rozglądałam. Faktycznie z niektórymi kolorami i modelami jest już problem z zamówieniem, ale część jest dostępnych. My najprawdopodobniej będziemy mieli Ruppa miedziana angoba sirius i ostatnio w Wenie na Dąbrowskiego była dostępna. Sylwia Powinnam była ugryźć się w język . Właśnie obiecana nam rupp miedziana angoba nagle przestała być dostępna (dla nas )w Wenie do końca roku. Wiecie może, w której hurtowni można jej szukać w znośnych cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts