alison 11.09.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 szukam namiary na tanie (nowe) garaze z blachy mam oferte na garaz z podnoszonymi grzwiami za 1700 zl czy to drogo? najpierw bedzie do celow budowlanych a pozniej zrobie z niego garaz do autka Ja kupiłam garaż blaszany z drzwiami otwieranymi zan 1500 pln. Wymiary 5m x 3 m. Transport w cenie - podaję namiary. Pani Grażyna Czarnota, tel. 607 680 103. Maja swoją WWW, ale nie pamiętam adresu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 11.09.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 szukam namiary na tanie (nowe) garaze z blachy mam oferte na garaz z podnoszonymi grzwiami za 1700 zl czy to drogo? najpierw bedzie do celow budowlanych a pozniej zrobie z niego garaz do autka Ja kupiłam garaż blaszany z drzwiami otwieranymi zan 1500 pln. Wymiary 5m x 3 m. Transport w cenie - podaję namiary. Pani Grażyna Czarnota, tel. 607 680 103. Maja swoją WWW, ale nie pamiętam adresu. Pozdrawiam! sliczne dzieki - ceny ostro poszly w gore z brama uchylna w gore 2000 a na boki 1600 a to adres www tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 11.09.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Witam forumowskie mózgi budowlane!! . Obawiam się ze właśnie do was dołączam (za pozwoleniem oczywiście) . Przeczytałam prawie cały wątek i jestem wam wdzięczna za mnóstwo informacji co gdzie jak i z kim... Nasza chatka powstanie między Kostrzynem a Paczkowem - w przyszłym tygodniu wieki start i pierwsze zatopienie łopaty w chaszczach Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 12.09.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witaj w gronie desperatów, majania ;-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yareckey 12.09.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witajcie, po dlugiej nieobecnosci powracam Poszukuje namiarow na drzwi wewnetrzne, najlepiej z litego drewna jesli to mozliwe z rozsadnym stosunkiem ceny do jakosci. pzdr jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 12.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 help!!! potrzebuję pilnie wypożyczyć z 12 ramek rusztowania warszawskiego, na wczoraj. macie jakies namiary na kogoś, kto może to wynająć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 12.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Gdzie można kupić stemple? Może ktoś chce się pozbyć stempli w najbliższym czasie? Potrzebuję około 80 sztuk, budowa w płn-wsch rubieżach Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 12.09.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 witaj w gronie desperatów, majania ;-] Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 12.09.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam wszystkichPoszukuję kogoś dobrego od aranżacji wnętrz. Jak znacie kogoś takiego to prosze o info na prv.DziekiLukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 12.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Gdzie można kupić stemple? Może ktoś chce się pozbyć stempli w najbliższym czasie? Potrzebuję około 80 sztuk, budowa w płn-wsch rubieżach Poznania. A czasami ktoś nie pisał kilkanaście postów wstecz, o tym, że chce się pozbyć trochę stempli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 13.09.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Ja mam trochę stempli na zbyciu. Ale nie wiem ile ponieważ częć ma brać już kto z kim się umówiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekp72 13.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Witam wszystkich forumowiczow z Pyrlandii !! Jestem tu nowy, dopiero rozgladam sie za dzialka w okolicach Rokietnicy. Mam zamiar postawic tam w przyszlym roku Barwnego. Moze macie jakies nr tel do osob sprzedajacych dzialki (tylko nie biur nieruchomosci - bo u nich wiekszosc ofert jest nieaktualna ) w tej okolicy? Pozdrawiam, Tomek [/url] W krzyszkowie koło Rokietnicy działki sprzedawał Hausner - Poznań ul prusa - poszukaj. Nie wiem czy coś jeszcze mają ale może bedą wiedzieli kto chce sprzedać. pozdrawiam Asia Dzieki Asiula - niestety Hausner juz nie ma dzialek w Krzyszkowie ani zadnych innych w okolicach Rokietnicy. Ale dzieki za pomoc Znalazlem dzialke w Zmysłowie - jest tam jeszcze kilka na sprzedarz, wiec jesli ktos jest zainteresowany to sluze namiarami. 100m2 + 8tys za "przylaczenie kanalizacji i wody" - pelne uzbrojenie przy drodze Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.09.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no niezle ceny na zmyslowie poszly 1 rok temu moglem qpic za 50 zl tam dzialeczke w samym srodku osiedla ale znalazlem dzialke w samym srodku rokietnicyproponuje poszukac na wlasna reke - jest jeszcze sporo fajnych dzialeczek w centrum rokietnicy do wziecia wystarczy pochodzic a za metr mozna dac 30-40 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekp72 13.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 taaak - tez zaluje ze nie pomyslalem o tym rok temu ale co tam - trzeba kupowac, bo taniej nie bedzie facet sprzedal od wiosny chyba ze 100 dzialek w cenie 100/m2, wiec o targowaniu sie nie ma rozmowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekp72 13.09.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 a tak przy okazji - czy orientuje sie ktos ile zaplace za doprowadzenie pradu i gazu na swoja dzialke (razem ze skrzynkami/licznikami)? Tak +/-Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.09.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 taaak - tez zaluje ze nie pomyslalem o tym rok temu ale co tam - trzeba kupowac, bo taniej nie bedzie facet sprzedal od wiosny chyba ze 100 dzialek w cenie 100/m2, wiec o targowaniu sie nie ma rozmowy... gostek to niezly "handlowiec" mi rok temu podawal ze wszystkie prawie sprzedal i tam gdzie chcialem ponoc juz nie bylo wiec musialem w miejscu przez niego poleconym ( chcial rozkrecic budowy w innych miejscach zeby uatrakcyjnic lokalizacje bo wszyscy chcieli obok innych juz budowanych dzialek a nie w szczerym polu - tak samo ja) ale jak po pol roku zadzownilem i popytalem sie okazalo sie ze te dzialki odziwo sa jeszcze do wziecia wiec uwazac na niego niezle kreci zeby sprzedac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 a tak przy okazji - czy orientuje sie ktos ile zaplace za doprowadzenie pradu i gazu na swoja dzialke (razem ze skrzynkami/licznikami)? Tak +/- Z gory dzieki na zmyslowie wszystko z tego co pamietam jest bo placi sie dodatkowo za uzbrojnenie gostek niezly inters zrobil qpil te dzialki rolne za 0,10 gr za metr mala inwestyja i teraz kasuje 100 zl niezly biznes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekp72 13.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no wiesz - nie taka mala byla ta inwestycja - uzbroic 250 dzialek na taranie 20-30 ha w PWGK - pare kilometrow rur trzeba tam bylo polozycAle interes zrobil niezly - napewno co do dzialek w Zmyslowie - placi sie 8k za uzbrojenie, ale gaz i prad trzeba sobie "pociagnac" na dzialke z drogi - ile to moze kosztowac?? +/- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 13.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no wiesz - nie taka mala byla ta inwestycja - uzbroic 250 dzialek na taranie 20-30 ha w PWGK - pare kilometrow rur trzeba tam bylo polozyc Ale interes zrobil niezly - napewno co do dzialek w Zmyslowie - placi sie 8k za uzbrojenie, ale gaz i prad trzeba sobie "pociagnac" na dzialke z drogi - ile to moze kosztowac?? +/- Ceny średnie w regionie i przy standardowych założeniach /media w drodze gruntowej,brak chodniczków itp../ Prąd jak nie ma skrzynki w granicy to z 1000-1200zł. Gazownia od sieci do granicy /bez skrzynki/ ok.800-1000zł Oraz ze skrzynki do domu w zależności od odległości do domu od drogi oraz ilości wejść do budynku /ja mam dwa wejścia na przykład,żeby nie ciągnąć instalacji gazowej po całej chacie/ jakieś 1000-1500zł.No i trzeba zrobić projekt instalacji wewnętrznej gazowej 400-500zł.Od sieci do granicy działki robi gazownia "gratis" :). Dolicz jeszcze z 350-400zł na pomiary geodezyjne powykonawcze i masz komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 13.09.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 no wiesz - nie taka mala byla ta inwestycja - uzbroic 250 dzialek na taranie 20-30 ha w PWGK - pare kilometrow rur trzeba tam bylo polozyc Ale interes zrobil niezly - napewno tak ale dogadal sie z gazownia i energetyka a wode i kanalize sam klad bo ma firme ktora sie tym zajmuje wiec niech na koszty poniesione poszlo z 4-5 dzialek to i tak niezle zostanie ma chlop leb na karku i nie zapominaj ze tak jak piszesz ponizej uzbrojenie nie jest wliczene w cene m2 - placi sie dodatkowo wiec teoretycznie inw. uzbrojenia sie wraca a i tak na czysto zostaje za 99% dzialek co do dzialek w Zmyslowie - placi sie 8k za uzbrojenie, ale gaz i prad trzeba sobie "pociagnac" na dzialke z drogi - ile to moze kosztowac?? +/- no tak ale siec jest tak zrobiona ze max 2-3 m masz do dociagniecia (na kazdej ulicy jest w drodze) wiec to pryszcz jak ja bede musial wode i kanalize(wysokocisnieniowa) ciagnac jaies 60 m ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts