iga9 27.09.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Czy mozna odliczać co rok w trakcie budowy dalszy postęp prac?np w tym roku odliczam do momentu zaawansowania budowy np do stanu surowego a w przyszłym reszta- np. wykonczeniówka??czy li moge odliczać co rok?cos innego? Wlasnie tak. Po prostu odliczasz tylko juz poniesione wydatki (do czasu skladania zeznania). W koljnym zeznaniu - nastepne poniesione itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OMAE 28.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam Wielkopolan, mam pytanie czy ktos moze mi polecic jakiegos solidnego elektryka z Poznania, ewentualnie w poblizu Rokietnicy? Domek czeka, łysiutki bez instalacji i potrzebny elektryk z uprawnieniami. Dzieki z gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 28.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 poszukaj w internecie firmy "find" - był gosciu polecany kiedyś - podobno jest solidny... ew jak nie to będę mógł dać ci namiary do mojego elektryka, tylko nie wiem, czy robi w tych okolicach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OMAE 28.09.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Namiary bardzo chetnie,jesli jestes zadowolony z wykonanych prac tylko elektryk musi miec uprawnienia, bo potrzebuje i projekt i wykonanie robut. A jesli moge zapytac ile taka przyjemnosc kosztuje w domku jesli robiles i w jakim to czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mwoznica 28.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 eee, moi robili bez projektu - uzgodnione gdzie punkty jakie i poszli z robotą. a kosztowało to chyba ponad 6000 z materiałem, o ile mnie pamięć nie myli. tylko ten brak projektu jest teraz minusem, bo nie wiem co i jak i muszę ich wziąć do założenia osprzętu... a to kasa dodatkowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OMAE 28.09.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 aha, dzieki bardzo za info, firme o ktorej wspomniałeś znalazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 29.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 aha, dzieki bardzo za info, firme o ktorej wspomniałeś znalazłam! Musze nadmienic ze firma find robila u mnie wszystkie instalacje (elektryczma, telewizyjna, komputerowa, telefoniczna, alarmowa) i naprawde moge polecic... To byla moja najlepsza ekipa na budowie Dodam ze bez problemu firma podpisala umowe, aneks, zrobila projekt powykonawczy i doradzila w wielu sprawach. Szef firtmy - Pawel - jest naprawde nieoceniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewikm 29.09.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Gdzie mozna kupić w Poznaniu lub okolicy blaty laminowane ale co najmniej 3 m długie i najlepiej o dowolnych głębokościach - chcę kupić meble z Ikei a tam blaty sa szerokośći 60,6 cm i w tym tkwi mój problem. Sprawa jest dla mnie pilna bo za miesiąc przeprowadzka. Liczę na Forumowiczów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 29.09.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 gdzie są tanie stropy TERIVA lub MUCHA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYLKA 29.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Gdzie jesttanie drzewo na więźbę dachową? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.09.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 U mnie robil (i robi wlasnie nie odbierajac moich telefonow i olewajac termin) polecany na forum Andrzej Trzmiel. Tez bez projektu "bo on by na rysowanie ze 2 dni stracil". Nie polecam Ja z brakiem projektu poradzilam sobie tak, ze po prostu obeszlam z nim wszystki pokoje i gniazdka i na karteczce sobie opisalam co i jak. Teraz jeszcze po zakonczeniu prac musze opisac rodzielnie. Nie mam zamaru placic komus za zalozenie halogenka czy przekrecenie lapmy 20 zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 29.09.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Gdzie mozna kupić w Poznaniu lub okolicy blaty laminowane ale co najmniej 3 m długie i najlepiej o dowolnych głębokościach - chcę kupić meble z Ikei a tam blaty sa szerokośći 60,6 cm i w tym tkwi mój problem. Sprawa jest dla mnie pilna bo za miesiąc przeprowadzka. Liczę na Forumowiczów ! Nie wiem czy na pewno maja takie jak chcesz ale sprobuj w firmie SAS. To duza firma i powinni miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariooo 29.09.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 czy komus zostało troche porothermu 11,5 ?? dajcie znac na priva - gdzie, ile i za ile )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OMAE 30.09.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Maciek-MZM mam pytanie w zwiazku z firma "find" probowalam dzisiaj ich znalezc na ul:28 Czerwca 1956r 130/2, ale firmy ani widu ani słychu.Czy jest to firma "domowa" jednoosobowa?Czy maja jakis punkt stały?A mam elektyke do zrobienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 30.09.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 No a u mnie zbliżajš się do końca tynków, ciany jak lodowisko. Super ekipa mi się trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 01.10.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 No a u mnie zbliżajš się do końca tynków, ciany jak lodowisko. rozumiem ze lyzwy juz kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 01.10.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 ROBSON68, możesz podać namiary na ekipię oraz jaki jest koszt tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 01.10.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Maciek mogę cię prosić o namiary na firmę Find - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 01.10.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Koszt tynków 23zł z materiałem a namiary podam na priv. A i chłopcy piš na budowie troszkę mi ich szkoda bo noce doć chłodneDo takich tynków to chyba rzeczywicie trzeba nówki łyżwy zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.10.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 macie jakies namiary na ekipy od gładzi gipsowych, malarzy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts