fiwona 23.10.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam po małej przerwie, ale powrót jest triumfalny. Już mieszkam. Na razie mam skończony dół. Góra trwa. Kilka postów do tyłu ktoś pytał o ekipę do wykończeniówki.Mogę szczerze polecić tych co byli u mnie.Spokojnie, równomiernie zrobili całość, a jak coś wyszło do poprawki już po ich odjeździe to najwyżej dwa dni po telefonie zjawiali się i poprawiali. To dlaczego mam ich nie polecić. Zeby ktoś nie pomyślał, że to kryptoreklama - namiary tylko na priva. Też prosze o namiary - co prawda dopiero mamy fundamenty ale przez zime chcemy wiekszość ekip poumawiać i podogadywać się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 24.10.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witamkupowal ktos ostatnio cement? Bo cos w zaprzyjaznionych hurtowniach ceny wysokie w okolicach 9 zl no chyba ze tak skoczyly ceny w ostatnim czasie? Jakby ktos mial namiar na tanszy cement to poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajurkow 24.10.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam kupowal ktos ostatnio cement? Bo cos w zaprzyjaznionych hurtowniach ceny wysokie w okolicach 9 zl no chyba ze tak skoczyly ceny w ostatnim czasie? Jakby ktos mial namiar na tanszy cement to poprosze Brachol - z cementem jest tak że najwiekszy polski producent miał awarię, pękł piec w Gorażdże Cement. Nie produkowali ponad tydzień. Na rynku nie ma cementu więc ceny są windowane. Niedługo powinno wszystko dojść do normy. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staś z Poznania 25.10.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ja słyszałem, że mieli awarię dwóch pieców jednoczesnie. Problem w tym, że nie tylko cena wzrosła, ale wręcz nie ma cementu. Ostatnio brałem w hurtowni na fundament do śmietnika 6 worków, to zostało im jeszcze 5 i nie wiedzieli kiedy znowu dostaną. Bez paniki kiedyś nie znano cementu i też budowano ( polecam glinę, muł z Warty, osad z szamba itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 25.10.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 szukam dobrych stosunkowo nie drogich okien pcv - jednostronnych - może ktoś mi poleci jakąś sprawdzoną firme i mam jeszcze pytnako - użytkuje ktoś okna połaciowe OKPOL - wersja Vent? ps. 500-tny post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 25.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Nadal szukam ekipy do tynków wewnętrznych. Czy stawka na poziomie 24-25 zł za m2 jest obecnie normalna? W lutym proponowano mi tynki w cenie 13-15 zł/m2 ale wtedy nie daliśmy rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.10.2006 04:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Nadal szukam ekipy do tynków wewnętrznych. Czy stawka na poziomie 24-25 zł za m2 jest obecnie normalna? W lutym proponowano mi tynki w cenie 13-15 zł/m2 ale wtedy nie daliśmy rady. moj sasiad robil tynki w zeszlym tygodniu i placil z tego co wiem 23 zl za m2 z materialem oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 26.10.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A może ta cena 13-15 była bez materiału bo tak się gdzie kształtowałyCena 23-25 to standart napewno taniej nie znajdziesz. Mi kładli tynki po 23 a posadzki po 12 podawałem już namiary na tš ekipę. Mogę jedynie dodać. że zrobili dobrze (można podjechać i zobaczyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 26.10.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Słuchajcie stała się rzecz straszna nie mam szans w tym roku zrobić już elewacji a to z przyczyny kradzieży całego rusztowaniaWyobrażcie sobie, że w sobotę pomiędzy 13.30-16.30 dostało nóg i to w biały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 26.10.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Słuchajcie stała się rzecz straszna nie mam szans w tym roku zrobić już elewacji a to z przyczyny kradzieży całego rusztowania Wyobrażcie sobie, że w sobotę pomiędzy 13.30-16.30 dostało nóg i to w biały dzień Współczuje, to przykre Nikt niczego nie widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 26.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Słuchajcie, mamy problem z ogrodzeniem a raczej jego brakiem. Nie możemy znaleźć nikogo kto chciałby się podjąć wykonania. Chodzi o siatkę na gotowym betonowym murku. Mamy w sumie 72 mb. Może znacie kogoś z Poznania lub okolic kto byłby do tego chętny? Budowa w Kostrzynie Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 26.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Ok. ekipę od tynków ma zaklepną ( dzięki inż. Mamoń ), Od poniedziałku mamy już okna, wczoraj doprowadzili nam gas do działki a dzisiaj wprowadzili wodę do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 26.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Słuchajcie, mamy problem z ogrodzeniem a raczej jego brakiem. Nie możemy znaleźć nikogo kto chciałby się podjąć wykonania. Chodzi o siatkę na gotowym betonowym murku. Mamy w sumie 72 mb. Może znacie kogoś z Poznania lub okolic kto byłby do tego chętny? Budowa w Kostrzynie Wlkp. Żuczku, Spróbuj może w P.P.H.U. Siatkoland, Luboń, ul. Armii Poznań 71, tel. (0-61) 8102804, http://www.siatkoland.com.pl. Sprzedają siatkę (wiosną było odrobinkę taniej niż w Komornikach) i mają współpracujące ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 27.10.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Misiowa dzięki sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OMAE 27.10.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Halo panowie,jakis namiar na firme do tynkow mechanicznych?Ryby czy Tobie robia mechanicznie czy tradycyjnie?Te tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 27.10.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tynki maszynowe gipsowe. Początkowo tez zastanawiałem się nad tradycyjnymi ale niestety są to zbyt duże koszty. Jesli gipsowe kosztują około 25/m2 to tradycyjne około 32-34za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 27.10.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Tynki maszynowe gipsowe. Początkowo tez zastanawiałem się nad tradycyjnymi ale niestety są to zbyt duże koszty. Jesli gipsowe kosztują około 25/m2 to tradycyjne około 32-34za m2. to tradycyjne około 32-34za m2 ??? z gładzia gipsową i z malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 27.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Taką cenę przekazał mi wykonawca tynków gipsowych, na którego się zdecydowałem. Ja ustaliłem z nim stawką na 22zł za m2 za gipsowe, natomiast za cementowo-wapienne maszynowe zażyczył sobie 24zł + gładx gipsowa 9zł/m2. Taniej wychodzą cementowo wapienne wykonywane ręcznie ale i tak trzeba położyć na nie gładź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 27.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Słuchajcie stała się rzecz straszna nie mam szans w tym roku zrobić już elewacji a to z przyczyny kradzieży całego rusztowania Wyobrażcie sobie, że w sobotę pomiędzy 13.30-16.30 dostało nóg i to w biały dzień Plaga jakaś czy co? U nas też niedawno rusztowanie ukradli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 28.10.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Nikt nic nie widział i nie słyszał K74 a może budujesz się w moich okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts