ROBSON68 30.12.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Szukam drewna egzotycznego do wykończenia łazienek tzn. parapet,półki,szafki i blaty Może ktoś z forum jest mi w stanie pomóc gdzie można to znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 30.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 h b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 30.12.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 wpisuje się do klubu... mogę?miejsce: Potasze k/Owińskstart budowy: wiosna 2007 (nie dałoby się wcześniej....)dom: wg. projektu gotowego Muratora ("Zygmuntówka")Wszystkim wszystkiego lepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 31.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Szukam drewna egzotycznego do wykończenia łazienek tzn. parapet,półki,szafki i blaty Może ktoś z forum jest mi w stanie pomóc gdzie można to znależć poszukaj moze tutaj powinni miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 01.01.2007 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Wielkopolanie, czy ma ktoś u siebie drewniane okna? Jeśli tak, to napiszcie proszę od jakiego producenta braliście i gdzie kupowaliście, czy jesteście zadowoleni.... Pozdrawiam Hej Nie mam jeszcze drewnianych okien, ale na pewno kupię u "Urzędowski" koło Panoramy - ul Górecka 8. Robili mi wycenę na podstawie projektu i nie jest źle...myślałam, że będzie gorzej. Na pewno można znaleźć taniej, ale ich wykonanie mi bardzo odpowiada przynajmniej na wystawie Mają stronę www - sprawdź bo nie pamiętam . pozdr i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Agdula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 01.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Hej Nie mam jeszcze drewnianych okien, ale na pewno kupię u "Urzędowski" koło Panoramy - ul Górecka 8. Robili mi wycenę na podstawie projektu i nie jest źle...myślałam, że będzie gorzej. Na pewno można znaleźć taniej, ale ich wykonanie mi bardzo odpowiada przynajmniej na wystawie Mają stronę www - sprawdź bo nie pamiętam . pozdr i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Agdula Z oknami urzedowskiego sa male problemy gdyby ktos chcial zalozyc czujki inercyjne na tych oknach. Dla zainteresowanych problemem polecam watek instalacja alarmowa jeszcze raz: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1553672#1553672 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 01.01.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 Hej Nie mam jeszcze drewnianych okien, ale na pewno kupię u "Urzędowski" koło Panoramy - ul Górecka 8. Robili mi wycenę na podstawie projektu i nie jest źle...myślałam, że będzie gorzej. Na pewno można znaleźć taniej, ale ich wykonanie mi bardzo odpowiada przynajmniej na wystawie Mają stronę www - sprawdź bo nie pamiętam . pozdr i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Agdula Z oknami urzedowskiego sa male problemy gdyby ktos chcial zalozyc czujki inercyjne na tych oknach. Dla zainteresowanych problemem polecam watek instalacja alarmowa jeszcze raz: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1553672#1553672 Denes, dzięki za info Muszę się przyznać, że jeszcze nie myślałam o alarmie.. Weszłam na ten załącznik, który podajesz ...... ale nie wiele z tego rozumiem.. Mógłbyś tak w jednym zdaniu napisać co z tym alarmem, dlaczego nie będę mogła założyć przy tego rodzaju oknach. Dzięki z góry i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 02.01.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Problem polega na tym, (z tego co pamietam, chociaz mnie ten problem nie dotyczyl, bo mam okna plastikowe, wiec moge cos pokrecic) ze przy dobrze zabezpieczonym domu robi sie instalacje alarmowa obwodowa, czyli nie popularne czujki ruchu wewnatrz pomieszczen tylko czujniki otwarcia okna (kontaktrony) oraz czujniki inercyjne wykrywajace uderzenia w okno, a urzedowski robi waskie ramy okienne i trudno jest zmiescic tam czujke inercyjna. Tutaj zaczyna sie czesc dotyczaca problemow z oknami urzedowskiego (jestes mi winna 15 miniut, ktore stracilem na szukaniu tego ) http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=13001&postdays=0&postorder=asc&start=1560 (ctrl F i tam wpisz urzęd i znajdz). Sa rowniez zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 02.01.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Czy ktoś z was przypadkiem nie robi ocieplenia? Pytam ponieważ zostało mi z 10 worków kleju do ociepleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 02.01.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Ślicznie proszę, wesprzyjcie mnie jakimiś namiarami na:- dobrego, niekoniecznie taniego, kierownika budowy- ekipe do stanu surowego, ewentualnie do samych fundamentówpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 02.01.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 a ja poszukuje dobrego inspektora nadzoru - ma ktoś jakieś kontakty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 02.01.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Problem polega na tym, (z tego co pamietam, chociaz mnie ten problem nie dotyczyl, bo mam okna plastikowe, wiec moge cos pokrecic) ze przy dobrze zabezpieczonym domu robi sie instalacje alarmowa obwodowa, czyli nie popularne czujki ruchu wewnatrz pomieszczen tylko czujniki otwarcia okna (kontaktrony) oraz czujniki inercyjne wykrywajace uderzenia w okno, a urzedowski robi waskie ramy okienne i trudno jest zmiescic tam czujke inercyjna. Tutaj zaczyna sie czesc dotyczaca problemow z oknami urzedowskiego (jestes mi winna 15 miniut, ktore stracilem na szukaniu tego ) http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=13001&postdays=0&postorder=asc&start=1560 (ctrl F i tam wpisz urzęd i znajdz). Sa rowniez zdjecia. Dzięki Denes Jesteś wielki! Muszę się zastanowić nad tymi oknami..kurcze a są takie ładne... Dobrze, że wspomniałeś o tym ctr F - coś nowego się dowiedziałam. Agdula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 03.01.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Dzięki Denes Jesteś wielki! [...] .... zaraz tam wielki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik2822 03.01.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam. Czy ma ktoś namiary na godnego polecenia instalatora podłogówki. Interesuje mnie każdy pomocny telefon- cała instalacja c.o. zamknięta wraz z podłączeniem pieca na paliwo stałe, system mieszany podłogówka i kaloryfery. Gdzie udać się po projeskt takiej instalacji? jakiej firmy materiały? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 03.01.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam. Czy ma ktoś namiary na godnego polecenia instalatora podłogówki. Interesuje mnie każdy pomocny telefon- cała instalacja c.o. zamknięta wraz z podłączeniem pieca na paliwo stałe, system mieszany podłogówka i kaloryfery. Gdzie udać się po projeskt takiej instalacji? jakiej firmy materiały? Pozdrawiam info z telefonem masz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komar 03.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam jakis czas temu rozpoczełam budowę mam dom bez dachu zmarł mój kierownik robót i zostałam na totalnym lodzie szukam i kierownika robót z i instalatorów i taniej oczyszczalni scieków ,potrzebuje tez kogos kto przewiózłby mi wózkiem widłowym palety z dachówkami -droga gruntowa nie mówie nawet o innych rzeczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 szukam producentów bram garażowych uchylnych lub łamanych w Poznaniu lub okolicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 04.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 szukam producentów bram garażowych uchylnych lub łamanych w Poznaniu lub okolicach. Hormann W luboniu jest jakaś fabryka okien (pozbud czy jakoś tak) - wyceniali mi swego czasu - ceny były przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 04.01.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Czy ma ktoś namiary na przyzwoitego speca od alarmu potrafiącego w oknach estetycznie ukryć czujki? Jakby ktos maił też kontakt na dobrego instalatora to też będe wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 04.01.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Czy ma ktoś namiary na przyzwoitego speca od alarmu potrafiącego w oknach estetycznie ukryć czujki? Jakby ktos maił też kontakt na dobrego instalatora to też będe wdzięczny Instalatora-elektryka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts