Duży Boban 04.01.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Instalatora-elektryka?? Zazwyczaj pod nazwą instalator kryje się instalator wod-kan-gaz-CO i ja się tego trzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 04.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 szukam producentów bram garażowych uchylnych lub łamanych w Poznaniu lub okolicach. Poszukaj w necie Hormanna, Wiśniowskiego, Krispol i Normstahl ale producentem w okolicach Poznania jest chyba tylko Krispol. Na ich stronach znajdziesz dystrybutorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 co sądzicie na teamt bezprzwodowego systemu alaromowego???? a no i te bramy garażowe.... czekam jeszcze na jakieś inne namiary... zgóry dzięki Duży Boban dzieki! no tak troche źle to napisałem.... chodzło mi oczywiście też o dystrybutorów, sprzedawców.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 04.01.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Instalatora-elektryka?? Zazwyczaj pod nazwą instalator kryje się instalator wod-kan-gaz-CO i ja się tego trzymam. Dzięki za rozjasnienie mego umysłu Niestety takowych namiarów nie mam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 04.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Instalatora-elektryka?? Zazwyczaj pod nazwą instalator kryje się instalator wod-kan-gaz-CO i ja się tego trzymam. Dzięki za rozjasnienie mego umysłu Niestety takowych namiarów nie mam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 04.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Ślicznie proszę, wesprzyjcie mnie jakimiś namiarami na: - dobrego, niekoniecznie taniego, kierownika budowy - ekipe do stanu surowego, ewentualnie do samych fundamentów pozdrawiam Do czego to doszło, żeby samą siebie cytować... Punkt drugi ciągle aktualny... naprawdę nikt nie może nikogo polecić?? A może powinnam się jakoś wkupić do grupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Boban 04.01.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 dzieki! no tak troche źle to napisałem.... chodzło mi oczywiście też o dystrybutorów, sprzedawców... I co , czekasz aż jakaś litościwa dusza zajrzy na strony producentów, skopiuje listy dilerów i wklei w tym wątku? Bo nie pytasz o sprawdzonych i polecanych, tanich i solidnych tylko takich jak leci, z okolic Poznania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 04.01.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Witam wszystkich z Krainy Podziemnych Pomarańczy Kupiliśmy działkę w Jerzykowie gm. Pobiedziska i zaczynamy uruchamiać tą całą biurokratyczno-finansową machinę budującą.... na razie jesteśmy na etapie wyboru firmy która zbuduje nam mały domek 135m + garaż, do stanu developerskiego, dalej załatwianie pozwoleń, przyłączeń itp itd... Dobrze że jest miejsce w którym można nabrać nadziei że to wszystko jest do pokonania. W końcu każdy z Was walczył lub walczy z podobnymi wyzwaniami. Trzymajcie kciuki A może jest ktoś kto budował się w tej okolicy ? pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 04.01.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 a no i te bramy garażowe.... czekam jeszcze na jakieś inne namiary... zgóry dzięki Ja brałem z firmy "Bram-Gar" z okolic StEszewa", brama uchylna malowana na kolor złotego dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.01.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 A może jest ktoś kto budował się w tej okolicy ? Owszem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.01.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam wszystkich z Krainy Podziemnych Pomarańczy Kupiliśmy działkę w Jerzykowie gm. Pobiedziska i zaczynamy uruchamiać tą całą biurokratyczno-finansową machinę budującą.... na razie jesteśmy na etapie wyboru firmy która zbuduje nam mały domek 135m + garaż, do stanu developerskiego, dalej załatwianie pozwoleń, przyłączeń itp itd... Dobrze że jest miejsce w którym można nabrać nadziei że to wszystko jest do pokonania. W końcu każdy z Was walczył lub walczy z podobnymi wyzwaniami. Trzymajcie kciuki A może jest ktoś kto budował się w tej okolicy ? pozdrawiam Marcin Witamy, zaglądaj też tu my zaczynamy wiosną albo już jesteśmy na etapie stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 07.01.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witajcie!! Niedługo będę zamawiać okna drzwi i bramę garażową i proszę o Wasze opinie o firmie -producencie okien z Suchego lasu PPHU Bereżnicki ? Moze ktoś z Was ma już zainstalowane ich okna lub drzwi i może podzielić sie opinią o produktach:O) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.01.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 dzieki! no tak troche źle to napisałem.... chodzło mi oczywiście też o dystrybutorów, sprzedawców... I co , czekasz aż jakaś litościwa dusza zajrzy na strony producentów, skopiuje listy dilerów i wklei w tym wątku? Bo nie pytasz o sprawdzonych i polecanych, tanich i solidnych tylko takich jak leci, z okolic Poznania ... co ty piszesz....???? *(potrafie korzystać z internetu ) oczywiście że pytam o sprawdzonych a nie takich jak leci no i dziękuje za poleconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 08.01.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam Poszukuję sprawdzonych firm instalacyjnych, zajmujących się projektowaneim i montażem instalacji wentylacji mechanicznej z REKU. Wstępnie potrzebuję projekt i kosztorys. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 09.01.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam Szukam geodety który sporządzi mapki i adaptację projektu do mojej działki. Działka w Jerzykowie gm. Pobiedziska. Macie może kogoś godnego polecenia ? Ile to może kosztować ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 09.01.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam Szukam geodety który sporządzi mapki i adaptację projektu do mojej działki. Działka w Jerzykowie gm. Pobiedziska. Pozdrawiam Geodeta nie zrobi Ci adaptacji projektu do warunków miejscowych bo nie ma takich uprawnień.Trza architekta łapać :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 09.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam Szukam geodety który sporządzi mapki i adaptację projektu do mojej działki. Działka w Jerzykowie gm. Pobiedziska. Pozdrawiam Geodeta nie zrobi Ci adaptacji projektu do warunków miejscowych bo nie ma takich uprawnień.Trza architekta łapać :D:D Dzięki za odp. Jestem zielony wciąż. Jaki to może być w przybliżeniu koszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 09.01.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam Szukam geodety który sporządzi mapki i adaptację projektu do mojej działki. Działka w Jerzykowie gm. Pobiedziska. Pozdrawiam Geodeta nie zrobi Ci adaptacji projektu do warunków miejscowych bo nie ma takich uprawnień.Trza architekta łapać :D:D Dzięki za odp. Jestem zielony wciąż. Jaki to może być w przybliżeniu koszt ? Mapka 400-600zł Projekt budynku gotowy 1000-1500zł Projekt budynku indywidualny od 3000zł ale odpada koszt adaptacji Adaptacja od 700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 09.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dzięki wielkie. Projekt już kupiłem. Chociaż coś mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 09.01.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Pan od ciasteczekZadzwon do gminy i spytaj o geodetę. Jeden na pewno mieszka w Biskupicach, ale nie pamiętam namiarów. Nie polecam faceta z Pobiedzisk..[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts