paweu 18.01.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Jeszcze jedno co do okien połaciowych : Padający deszcz bębni o szyby. W twoim przypadku lukarna powiększy powierzchnię pokoju, połaciowe nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 18.01.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ludziska kochane! Potrzebuję pomocy! Prośba już nieaktualna A poza tym to: Jeszce jedno - połaciowych nie daje się od południa ( jeszcze o ile w łazience może być wściekle gorąco, to w pokoju dziecka nie wyobrażam sobie...) A od czego są np. markizy zewnętrzne - Fakro takie oferuje do okien połaciowych i całkiem ładnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_75 19.01.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Kochani, Czy ktoś mółby polecić dobrego wykonawcę schodów drewnianych, prostych lub giętych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 20.01.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 A ja szukam namiarów na producenta parkietu dębowego oraz na ekipe od wylewek. Jednak z wylewkami to mam dylemat czy z uwagi na zbliżające się mrozy nie odpuścić ich do czasu aż się ociepli.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 21.01.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 A ja szukam namiarów na producenta parkietu dębowego oraz na ekipe od wylewek. Jednak z wylewkami to mam dylemat czy z uwagi na zbliżające się mrozy nie odpuścić ich do czasu aż się ociepli. pzdr. mrozy mają być na wschodzie i południu - u nas 2-3 stopnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.01.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A ja szukam namiarów na ekipe od wylewek. pzdr. Na forum polecano często PaulBud Paweł Penczek, tak szukam po postach ale nie widzę nr telefonu do nich, może sam znajdziesz. Opinie o nich bardzo na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 22.01.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Kochani, Czy ktoś mółby polecić dobrego wykonawcę schodów drewnianych, prostych lub giętych??? info też z postów. 1. Komuś robili schody z jesionu: pan Roman i p. Krystyn tel. 0693700706 2. Krzysztof Wyrzykowski tel. 601 771 671 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 22.01.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Kochani, Czy ktoś mółby polecić dobrego wykonawcę schodów drewnianych, prostych lub giętych??? info też z postów. 1. Komuś robili schody z jesionu: pan Roman i p. Krystyn tel. 0693700706 Mi robili schody ale z buku. Do tego szafke pod akwarium i meble w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariooo 23.01.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 poszukuje kogos kto wykona mi projekt wewnetrznej instalacji gazowej. mozecie kogos polecic? ile cos takiego kosztuje? - instalacja bardzo prosta - kociol i kuchenka na jednym poziomie w odleglosci 10m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Kochani, Czy ktoś mółby polecić dobrego wykonawcę schodów drewnianych, prostych lub giętych??? info też z postów. 1. Komuś robili schody z jesionu: pan Roman i p. Krystyn tel. 0693700706 Mi robili schody ale z buku. Do tego szafke pod akwarium i meble w lazience Mi tez zrobili schody z buku. Calkiem niedawno zamontowane - zdjecia sa w dzienniku Polecam panow, mozna smialo ich profesjonalizm stawiac za wzor. Choc roboty maja huk (pewnie dzieki forum ). Podobno najblizsze zamowienia maja termin realizacji na kwiecien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 poszukuje kogos kto wykona mi projekt wewnetrznej instalacji gazowej. mozecie kogos polecic? ile cos takiego kosztuje? - instalacja bardzo prosta - kociol i kuchenka na jednym poziomie w odleglosci 10m Nam robil p. Leśniczak 507127802. Minus to problemy w kontakcie tel- czesto nie obiera telefonu i nie oddzwania pozniej. Ale projekt zrobil szybko i jeszcza sam pojechal go zlozyc. Nie pamietam doklanie, ale koszt byl. ok 450 zł chyba Co do wylewek- Paulbud polecam goraco! Jak wpiszesz w googla Paulbud to wyskoczy ich stronka z namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 24.01.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 takie pytanie off topic ale poszukuje firmy w ktorej mozna na dobrych warunkach wziac samochod w leasing? zna ktos moze? jakby co to poprosze o info na PW zeby nie zasmiecac watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg7710 24.01.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam może tu sie uda coś znależś za Waszą pomocą. Jeśli macie namiary na jakąś ekipę budowlaną godną polecenia "dachowcy" też mile widziani chętnie skorzystam może być na priv lub ogólnie za wszelkie informacje z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg7710 24.01.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A jeszcze zapomniałam dodać buduje w Plewiskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 24.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 cze meg7710 My jesteśmy z Lubonia,a budujemy w Gołuskach to znaczy że jesteśmy dość bliskimi sąsiadami. Co ekip budowlanych to sami jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy budowlanej i nie jest to prosta sprawa.Terminy dość odległe (maj,czerwiec) a ceny to różnie. Napisz jaki domek budujesz i kiedy masz zamiar startować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 25.01.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam Gdzie najlepiej kupować piasek, żwir różnej granulacji (do dużych otoczaków włącznie). Dostawa Zachód Poznania - Skórzewo. Prosze o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 25.01.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 O ile dobrze pamiętam, to w Dąbrowie jest spora i znana żwirownia. Stamtąd chyba najbliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg7710 25.01.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Rena i RobNapisałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 25.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam! Poszukuję osoby/ekipy do wykonania około 500 m2 gipsów (ściany, sufity, skosy) na tynku cementowo-wapiennym, położenia około 80 m2 gresu, plus schody dwubiegowe w płytkach, plus pewnie parę drobiazgów. Może ktoś kończy u Was robotę i chciałby się podjać wykonania, albo znacie osoby, które są godne polecenia?Będę wdzięczny za każdy namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 25.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Witam Gdzie najlepiej kupować piasek, żwir różnej granulacji (do dużych otoczaków włącznie). Dostawa Zachód Poznania - Skórzewo. Prosze o namiary. Pozdrawiam Żwirownia Dolata 8944644 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts