jacekp71 03.02.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 POzdrawiam z Piły, sułuze informacje w razie potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.02.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam Gdzie najlepiej kupować piasek, żwir różnej granulacji (do dużych otoczaków włącznie). Dostawa Zachód Poznania - Skórzewo. Prosze o namiary. Pozdrawiam elo 16 grudnia zamieszkalismy w konarzewie czyli obok ciebie takie cus to od Dolaty z Dabrówki braliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.02.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Obecnie szukam ekpiy do posadzki oraz styropianu FS 20 w dobrej cenie. kiedy mieliby zaczynać? jakis póxniejszy termin? no i czy fakturke potrzebujesz jesli ceny beda rozsądne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Dajcie, proszę, jakieś namiary na ekipy od tynków cem-wap. Wiem, że pytanie już było , ale odzew jakiś kiepski i udało mi się spisać tylko dwa nr telefonu. Na forum tylko te udało mi się odszukać. PHU Flam-Bud, Dariusz Szczeciński, Chludowo ul. Łagiewnicka 20, tel. 811 66 65 kom. 601 751 408 Piotr 506 053 376 Pozdrawiam ponownie pytam jak powyżej: kiedy chcialbys to robic i czy koniecznie potrzebujesz fakturkę za robociznę? facet który robil u mnie jest na razie na budowie w suchym lesie ale za jakiś czas konczy i moze znalazłby czas. ile metrów tego jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.02.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 miło i tanio no a przede wszystkim dobrze mundzia To co napisalas nazywa sie sprzecznosc albo paradoks. W przyrodzie nie wystepuje No dobra, nie musi byc miło :D:D teraz już się da???? pozdrawim :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 05.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dajcie, proszę, jakieś namiary na ekipy od tynków cem-wap. Wiem, że pytanie już było , ale odzew jakiś kiepski i udało mi się spisać tylko dwa nr telefonu. Na forum tylko te udało mi się odszukać. PHU Flam-Bud, Dariusz Szczeciński, Chludowo ul. Łagiewnicka 20, tel. 811 66 65 kom. 601 751 408 Piotr 506 053 376 Pozdrawiam ponownie pytam jak powyżej: kiedy chcialbys to robic i czy koniecznie potrzebujesz fakturkę za robociznę? facet który robil u mnie jest na razie na budowie w suchym lesie ale za jakiś czas konczy i moze znalazłby czas. ile metrów tego jest? Fakturkę niekoniecznie . Około 450 m2. A termin: połowa marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 05.02.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Obecnie szukam ekpiy do posadzki oraz styropianu FS 20 w dobrej cenie. kiedy mieliby zaczynać? jakis póxniejszy termin? no i czy fakturke potrzebujesz jesli ceny beda rozsądne? Ekipa oraz styropian już nieaktualne. Mam jedno i drugie. Teraz szukam wykonawcy przyłącza gazowego od granicy działki do domu. Ile to to może kosztować tzn, projekt i wykonastwo? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 05.02.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Podejrzewam, że chodzi o projekt instalacji ,a przyłącze już masz. Projekt inst. wewn. 400-500 a wykonanie od 2000, ale zalezy od rozległości instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 05.02.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dokładnie Paweu o to chodzi. Masz kogoś wartego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Może ktoś będzie chętny. Mam do sprzedania wełnę Rockwolla (jakoś tak się chyba pisze ). Wełna kupiona w większości po cenach z marca 2006r., wiec cena okazyjna. Mogę ją zwrócić do Nadstagi, ale muszę sama zawieźć. Trochę to nieporęczne. Chętnie więc odsprzedam komuś kto ją odbierze z samego Poznania. 1. wełna Megarock 15cm - 7 rolek = 28m2 (po 62,36 zł za rolkę) = 436,52 zł brutto 2. wełna Rockmin 5cm - 2 rolki = 18m2 (po 46,35 zł brutto za rolkę) = 92,70 zł brutto 2. Wełna Rockmin 5 cm - 3 rolki = 27m2 (po 55,98 zł za rolkę) = 167,94 zł brutto Razem 5 rolek wełny 5cm. Uwagi: Rolki były nie otwierane i nie używane. Niestety prawdopodobnie podczas przechowywania lub w transporcie zostały przeciągnięte po ziemi, co spowodowało rozerwanie się folii opakowania i częciowo przetarcie z jednej strony wierzu wełny. Nie ma to wpływu na właściwośi wełny i sposób jej wykorzystania. Nadstaga przyjmuje zwrot bez problemu, więc w takim samym stanie sprzedałaby ją innemu klientowi. Piszę, żeby była jasność. Megarock ma 2 nienaruszone roli i 5 takich przedartych. Opakowania i wełna Rockim są nienaruszone. Chętnych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 08.02.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam Gdzie zamawialiście lub bedziecie zamawiać beton towarowy, na ławy, wylewki, stropy itd. Macie jakąś betoniarnię godną polecenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 08.02.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 My braliśmy w Beton Bonus z Lubonia. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 09.02.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Czesc, jestem tu od niedawna i chyba nie dam rady przebrnac przez 116 stron. Mam wiec prosbe aby skontaktowal sie ze mna ktos kto buduje sie w Kamionkach. Bede wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 10.02.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 punkt instaltora CO około 80pln wyszedłbeton z BONUSA też zamawiałem ze słoniem i było bardzo okwykonanie przyłącza gazowego z ulicy do domu 2000pln ze wszsytkim - bez dokupowania cokolwieka projekt okolo 350-400pln - nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 10.02.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 punkt instaltora CO około 80pln wyszedł beton z BONUSA też zamawiałem ze słoniem i było bardzo ok wykonanie przyłącza gazowego z ulicy do domu 2000pln ze wszsytkim - bez dokupowania cokolwiek a projekt okolo 350-400pln - nie pamiętam Zbys, a co było liczone jako tzw. punkt i kiedy to było? Masz namiary na wykonawcę przyłącza gazowego? Rozumiem, że wewnętrzną również zrobił. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 11.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witam wszystkich w ten zimowy wieczór Pytanie w gruncie rzeczy związane z aurą - poszukujemy projektanta i wykonawcy obudowy do kominka. Chodzi o obudowę bardziej nowoczesną niż rustykalną. Polecicie kogoś? Pozdrawiam Irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 12.02.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 prosze o radenie jestem zadowolony z bramy garażowej - za tą cene nie funkcjonuje tak jak powinna!!!!!!! chciałbym ją oddać! - jak myslicie jest taka możliwość???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
longinus997 12.02.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ponawiam moje niesmiale pytanie; czy ktos zamierza budowac z Porothermu? Przez przypadek zamowilem za duzo (duzo za duzo) 25 i 44. Stoi to u mnie ładnie ofoliowane na budowie kolo Kornika. Gotowe do odbioru w kazdej chwili. Cena do uzgodnienia, ale bedzie dobra Witam, byłbym zainteresowany zakupem 25. pytanie tylko czy aktualne? ile tego by było? jaka propozycja cenowa i możliwości transportu? A z innej beczki, szukam sprawdzonych "dachowców" na przełom kwietnia/maja, chętnie przyjmę wszelkie sugestie. pozdrawiam, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauzula 12.02.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Szukam kogoś kto postawi nam ścianki działowe, w sumie może z 15m2, najlepiej na wczoraj..... Budowa - Poznań / Szczepankowo Elektryk już w blokach startowych a gość który miał to zrobić musiał pilnie wyjechać........ HELP !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 14.02.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Poratujcie Czy macie jakieś namiary na kogoś kto wykona zabudowe kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts