Wciornastek 14.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Poratujcie Czy macie jakieś namiary na kogoś kto wykona zabudowe kuchni? Robson wielu moich znajomych zamawiało kuchnie w Napachaniu. Były całkiem ładne i chwalili wykonawstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 14.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A masz jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.02.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A masz jakieś namiary? Napachanie, ul. Poznańska 9, tel. 061 8145074 "Master Plus" Sebastian Szatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 14.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Dzieki jutro zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 14.02.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Robson68 U mnie kuchnię robił STOLMER http://www.stolmer.pl/ ZAczęło się od kuchni, a potem robili szafy wnękowe, łazienkowe, "wiatrołapowe" i pewnie będą jeszcze robić do salonu Są bezproblemowi, dużo doradzają,( przy okazji kuchni domówiłam później kilka półek, "drzwi z płyty" do spiżarki i kilka innych "drobiazgów", a cena nie zmieniła się ), jakościowo ok, osprzęt do dogadania się (np rodzaj prowadnic itd) No i są tani (przynajmniej tańsi niż poznań) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 15.02.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Jeśli to nie tajemnica to powiedz na ile wycenili twoją kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 15.02.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 za całość z montażem 5,5 tys., do tych wizualizacji i zdjęć z dziennika dodali jeszcze w sumie 4 szafki wiszące bez frontów (3 małe, ale jedna kombinowana nad lodówką) no i te pseudo-drzwi (oklejona pcv płyta cięta na wymiar) w zestawie z "bajerów" jest magic-corner za (chyba) 900 , niestety zrezygnowałam z lepszych prowadnic, ale i te śmigają (no i trzaskają ) panowie bardzo elastyczni, dokładni i mili, (nawet jak na moją prośbę przewieszali wszystkie szafki, bo mi się koncepcja zmieniła/pomyliła ) Robson68, jakbyś chciał zobaczyć ich pracę to zapraszam (nie wiem czy wiesz, ale Twój wykonawca ma nadal mój projekt który mu kiedyś dałam do wyceny ) [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 16.02.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 dobrze że mówisz będę z nim się widzieć w tym tygodniu - chyba że chcesz do niego telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 16.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Szukam kogoś kto postawi nam ścianki działowe, w sumie może z 15m2, najlepiej na wczoraj..... Budowa - Poznań / Szczepankowo Elektryk już w blokach startowych a gość który miał to zrobić musiał pilnie wyjechać........ HELP !!! Jeżeli to jeszcze aktualne, to daj znać na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 16.02.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 za całość z montażem 5,5 tys., do tych wizualizacji i zdjęć z dziennika dodali jeszcze w sumie 4 szafki wiszące bez frontów (3 małe, ale jedna kombinowana nad lodówką) no i te pseudo-drzwi (oklejona pcv płyta cięta na wymiar) [/u] Bagat, a ile czekałeś za wykonanie tej kuchni? Masz jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 16.02.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Obecnie poszukuję: - producenta parkietu w dobej cenie- producenta mebli kuchennych- producenta/stolarza drzwi wewnętrznych- płytkarza POMOCY!!!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 17.02.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 poradźcie dobrych producentów/montażystów okien z PCV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 17.02.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 poradźcie dobrych producentów/montażystów okien z PCV Przyłączam się do prośby ... jesli można oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prymasek 17.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Za ile kupowaliście styropian do ocieplenia domu?(15cm grubości) Pozdrawiam 130 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 17.02.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Gdzie w okolicy Lubonia moge kupić a może dostać gruz? Potrzebuję na utwardzenie drogi dojazdowej do działki, bo mam coraz większe bagno. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 18.02.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Gdzie w okolicy Lubonia moge kupić a może dostać gruz? Potrzebuję na utwardzenie drogi dojazdowej do działki, bo mam coraz większe bagno. pzdr. w komornikach na tej samej ulicy co zakład Majrzaka, w strone Plewisk około 1 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 18.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Mam okna PCV na profilach Salmander 3D, jak narazie super, z firmy KOLDRUK z Buku (producent i montaż), w Poznaniu są na bukowskiej 59, 842 03 61 polecam [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 18.02.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 ryby na kuchnię czekałam coś koło 4-5 tygodni (tak naprawdę czekaliśmy na fronty, bo korpusy były dużo wcześniej, a fronty od nich "niezależne" ), zresztą była robiona na raty (z naszej winy- tzn. mieliśmy małą awarię w chatce) dlatego mogłam sobie podomawiać różne rzeczy Na razie zdjątka ino w dzienniku, ale niestety nie najaktualniejsze, mam nadzieję że w tym tygodniu będą nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauzula 19.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 poradźcie dobrych producentów/montażystów okien z PCV My kupiliśmy w firmie AMB Babst na Obodrzyckiej w Poznaniu, super fachowcy, szybkie terminy, montaż bez zastrzeżeń, no i doradztwo Profile mają od Garbalińskiego, tel. 61 879 31 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 19.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 poradźcie dobrych producentów/montażystów okien z PCV My kupiliśmy w firmie AMB Babst na Obodrzyckiej w Poznaniu, super fachowcy, szybkie terminy, montaż bez zastrzeżeń, no i doradztwo Profile mają od Garbalińskiego, tel. 61 879 31 81 Możecie wkleic jakąś fotkę ... będę wdzeczna , mnie tez interesuja PCV-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts