mariooo 19.02.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Poszukuje drzwi budowlanych - tymczasowych. Ma ktos cos takiego do sprzedania?? Nie chce montować od razu dobrych drzwi zeby sie nie zniszczyly, no i nie mam ochoty aby wszyscy instalatorzy mieli klucze do zamkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 19.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wschód Poznania - skąd braliście żwir do zasypania fundamentów ? pilnie poszukuję namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauzula 19.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Poszukuje drzwi budowlanych - tymczasowych. Ma ktos cos takiego do sprzedania?? Nie chce montować od razu dobrych drzwi zeby sie nie zniszczyly, no i nie mam ochoty aby wszyscy instalatorzy mieli klucze do zamkow Kupiłam w Praktikerze - drzwi "pseudodrewniane", porównam je do takich jakie standardowo są w starszych blokach mieszkalnych, koszt z zamkiem i jednym kluczem chyba 90 zł+ościeżnica, w sumie jakoś 200-210zł, tylko kolor biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 19.02.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 mariooo, mnie Panowie Cieśle zrobili drzwi z desek. Bardzo ładne. I co najważniejsze: szczelne. Zdjęcia są w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 19.02.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Poszukuje drzwi budowlanych - tymczasowych. Ma ktos cos takiego do sprzedania?? Nie chce montować od razu dobrych drzwi zeby sie nie zniszczyly, no i nie mam ochoty aby wszyscy instalatorzy mieli klucze do zamkow Mam drzwi "100" lub "110" - nie pamietam już. Pełne z dwoma zamkami ( więc można ubezpieczyć budynek) oraz ościeżnicą. W dobej cenie oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariooo 20.02.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 bardzo chetnie, wyslalem info na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 20.02.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 ma ktos namiar na hurtownie z Kicina ktora sprzedaje silikaty bo znajomy sie tam buduje i szuka namiarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 20.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 poradźcie dobrych producentów/montażystów okien z PCV My kupiliśmy w firmie AMB Babst na Obodrzyckiej w Poznaniu, super fachowcy, szybkie terminy, montaż bez zastrzeżeń, no i doradztwo Profile mają od Garbalińskiego, tel. 61 879 31 81 Możecie wkleic jakąś fotkę ... będę wdzeczna , mnie tez interesuja PCV-ki a ja ( po naprawde wielkich poszukiwaniach) zlecilem firmie OFO - maja siedzibe na rogu serbskiej i naramowickiej w tych drewnianych domkach po roku smialo moge polecac - profil TROCAL pzdr ps : spore, ciezkie okna z szybami P2, dodatkowo domowilem drzwi wejsciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 20.02.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Gdzie w okolicy Lubonia moge kupić a może dostać gruz? Potrzebuję na utwardzenie drogi dojazdowej do działki, bo mam coraz większe bagno. pzdr. mam na dzialce spora kupe - niestety mieszany caly gruz z przebudowy chetnie oddam ale czy sie nada? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meequ 20.02.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Odwieczny problem OKNA Może ktoś milusi rzuci parę namiarów na żerek ? Mam już dwie wyceny ale nie chcę dalej szukać w ciemno. Przyznam że rozrzut cenowy ogromny mimo że porównywalne parametry. Dlatego proszę o namiary. Możesz zajrzeć tutaj (o ile chcesz mieć okna PCV): http://www.variant-okna.pl http://www.amb.com.pl http://www.martap.com.pl http://www.martom.biz http://www.nowbudprim.pl http://www.oknapcv.com.pl http://www.arex.biz.pl Jeżeli ktoś chciałby zamawiać w firmie Dom Polski z Gniezna to z własnego doświadczenia odradzam : brak terminowości, żadnego przejmowania się klientem, wręcz bezczelność właścicielki, problemy z montażem. Dzięki za namiary, mam wycenę z martomu. Czekam na jeszcze jakieś hmm.. propozycje Paweu sądząc po tym co napisałe naciałeś się na Gniezno? Okna wyglądają ciekawie, cena do przyjęcia... pozostaje kwestia porządnego montażu. Ktoś ma jakieś doświadczenia z oknami MS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 20.02.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 ale czy sie nada? pzdr A jaka to ilość i gdzie się znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.02.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Obecnie poszukuję sprawdonych cieśli i dekarzy Będę wdzęczna za każdy namiar ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 21.02.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Nooo do kupna dzialki coraz blizej. Na 90 % kupujemy dzialke 1200m2 w Kruszewni kolo Zalasewa kolo Swarzedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 21.02.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 No to będziemy "prawie" sąsiadami My mamy działkę kawałek dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 21.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ale czy sie nada? pzdr A jaka to ilość i gdzie się znajduje? W obrysie bedzie niecale 2 x 3 x 2 m czyli smialo ponad 5m3 albo wiecej przed Bukiem (autostrada 15km ) zrobie zdjecie "kupy" i przesle pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 21.02.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Gdzie w okolicy Lubonia moge kupić a może dostać gruz? Potrzebuję na utwardzenie drogi dojazdowej do działki, bo mam coraz większe bagno. pzdr. Spróbuj pod tym tel. 601644238. Firma zajmuje się pracami rozbiórkowymi. Biorą 10 zł/tonę. Mają też kruszarkę i ładowarkę do gruzu (tylko transport trzeba sobie załatwić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meequ 21.02.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam, chciałbym ponownie podciągnąć temat wyboru okien. Ale nie gdzie kupić - to kazdy może sobie znaleźć, ale kogo polecacie, a od kogo drugi raz byście nie kupili ?I jeszce jedno - proszę o opinie o oknach MS jeśli ktoś się zdecydował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 22.02.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam, chciałbym ponownie podciągnąć temat wyboru okien. Ale nie gdzie kupić - to kazdy może sobie znaleźć, ale kogo polecacie, a od kogo drugi raz byście nie kupili ? I jeszce jedno - proszę o opinie o oknach MS jeśli ktoś się zdecydował... tak ja napisalem - ze wszystkich moich (i znajomych) remontow zdecydowanie moge polecic OFO pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 22.02.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam, chciałbym ponownie podciągnąć temat wyboru okien. Ale nie gdzie kupić - to kazdy może sobie znaleźć, ale kogo polecacie, a od kogo drugi raz byście nie kupili ? I jeszce jedno - proszę o opinie o oknach MS jeśli ktoś się zdecydował... Ja nie polecam aluplast - przynajmniej 3-komorowych. Takie mamy w obecnym domu. Cenę mają przystępną, jakość już niekoniecznie. W nowym domu prawdopodobnie będą Galean 5-komorowe - bo są bardzo ładne i słyszalam na ich temat dobre opinie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 22.02.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ...proszę o opinie o oknach MS jeśli ktoś się zdecydował...Ja się zdecydowałam. Muszę powiedzieć, że super obsługa i montaż pierwsza klasa (chociaż miałam wielkie obawy po doświadczeniach igi9 z tą firmą). Jak się sprawdzą okienka w użytkowaniu to się dopiero okaże, bo mamy je zaledwie od tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts