K74 22.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ile teraz wołają za ocieplenie styropianem? Mam wycenę na robociznę z tynkiem silikatowym za 45 zł/m2. No i czy cena 148 zł za m3 styropianu jest do przyjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 22.02.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Gdzie w okolicy Lubonia moge kupić a może dostać gruz? Potrzebuję na utwardzenie drogi dojazdowej do działki, bo mam coraz większe bagno. pzdr. Spróbuj pod tym tel. 601644238. Firma zajmuje się pracami rozbiórkowymi. Biorą 10 zł/tonę. Mają też kruszarkę i ładowarkę do gruzu (tylko transport trzeba sobie załatwić). Dzwoniłem do nich, rzeczywiście tłuczeń betonowy po 10z/tona a ceglasty po 15 zł/tona. Jednak muszę sam załatwić transport a jest to na ul. Druskiennickiej czyli Podolany. Trochę za daleko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 22.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Gdzie w okolicy Lubonia moge kupić a może dostać gruz? Potrzebuję na utwardzenie drogi dojazdowej do działki, bo mam coraz większe bagno. pzdr. w komornikach na tej samej ulicy co zakład Majrzaka, w strone Plewisk około 1 km Jeżeli chodzi o tę kruszarnię przed samymi Plewiskami, po prawej stronie przed kościołem to nieaktualne. Zakończyli działalność - puste pole pozostało, dzoniłem też na numer telefonu z tablicy ogłoszeniowej przy ul. grunwaldzkiej a Kolejowa - również nieaktualne. Szukam dalej.A w zasadzie bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 23.02.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam Czy zna ktoś godną polecenia firmę wykonującą przyłącze wodne?Proszę o namiar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 23.02.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Znam, na prv. wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aquila 23.02.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam poszukuję sprawdzonej osoby/firmy zakładającej alarmy. I jeszcze jedno - czy ktoś kupował ostatno Integrę 128 a jak tak to po ile i gdzie. Plizzz Pracowitego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aquila 23.02.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Zapomniałem dodać - okolice Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbys 24.02.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ryby - zobacz kruszarnię gruzu w Luboniu w dawnych zakładach ziemniaczanych koło Warty - oni musza miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.02.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ryby - zobacz kruszarnię gruzu w Luboniu w dawnych zakładach ziemniaczanych koło Warty - oni musza miec A to nie wiedziałem, że tam jest. Dzięki na namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 24.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Witam Czy zna ktoś godną polecenia firmę wykonującą przyłącze wodne? Proszę o namiar. Pozdrawiam Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitmar 24.02.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Ryby - zobacz kruszarnię gruzu w Luboniu w dawnych zakładach ziemniaczanych koło Warty - oni musza miec A to nie wiedziałem, że tam jest. Dzięki na namiar. Kiedyś była jeszcze kruszarnia przy wjeździe do Mosiny od Lubonia po prawej stronie. To chyba pierwsza uliczka za lasem w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauzula 25.02.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Czy ktoś z was ma / miał doswiadczenia w kwestii ogrodzeń z kamienia?? Marzy mi się "mur" od strony ulicy, najlepiej z jakiegoś piaskowca, okrągłych kamieni lub czegoś w tym stylu... Ile ton tego czegoś potrzebaby np. na 30 mb ogrodzenia wysokości 1,5m? Ile kosztuje robocizna za klejenie takiego murku czy ktos ma może namiary na jakiegoś speca?? Nie chodzi mi o kształtne cegiełki, bo to raczej nawet nie w moim guście.... Szczerze to przede wszystkim koszty, bo mamy 140 m ogrodzenia do postawienia i musielibyśmy wybrać coś w miarę ... a ja niekoniecznie chciałabym siatkę ... Jakby coś to się polecam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 25.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Ehh, mi też się taki marzy.... tylko nie pełen mur, ale słupki z piaskowca a między tym drewniane sztachetki ... Ale co jak co - taki płot to do najtańszych zapewne nie należy Jak zwykła podmurówka + siatka potrafi czasem powalić ceną a co dopiero taki murek z piaskowca W każdym razie też chętnie bym się dowiedziała o koszta - może ktoś się orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 25.02.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Niestety nie będe na bieżąco śledzić wątku ale za to dziś pierwsza noc w nowym domku a tam nie mam dostępu do internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata_Ewa 25.02.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witam Czy zna ktoś godną polecenia firmę wykonującą przyłącze wodne? Proszę o namiar. Pozdrawiam Poszło na priv Czy ja też mogę prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lykopodium 25.02.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Słuchajcie: poszukuję na półtora miesiąca takiej tymczasowej skrzynki do przyłączenia elektrycznego.. Nie ma ktoś na zbyciu? Buduję w Rokietnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 26.02.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 szukam namiarów na catepilar w okolicy puszczy zielonki do wyrównania działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 26.02.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Słuchajcie: poszukuję na półtora miesiąca takiej tymczasowej skrzynki do przyłączenia elektrycznego.. Nie ma ktoś na zbyciu? Buduję w Rokietnicy. chętnie odsprzedam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 26.02.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ja nadal mam do sprzedania bojler elektryczny 2000W, 50 l. Może ktoś poszukuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 26.02.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam, chciałbym ponownie podciągnąć temat wyboru okien. Ale nie gdzie kupić - to kazdy może sobie znaleźć, ale kogo polecacie, a od kogo drugi raz byście nie kupili ? I jeszce jedno - proszę o opinie o oknach MS jeśli ktoś się zdecydował... Ja mam z MS takie sobie doświadczenie. Moze podeszli do mnie hurtowo? Generalnie miałem ofertę na okna z Defor (Śrem), MS (Swarzędz i Poznań, Dąbrowskiego). Potem uderzyłem do Oknoplastu Kraków (Swarzędz - Gemi). MS miało najmniej korzystne ceny przy identycznym standardzie jak dwie pozostałe firmy, ponadto obsługa była taka sobie (moje subiektywne wrażenie). Tę ostatnią firmę mogę polecić z trzech powodów - pełen profesjonalizm właściciela (super doradził i odradził nasze dziwne pomysły), świetna (schludna i fachowa) ekipa montażowa, doskonałe podejście przy reklamacjach (wymiana parapetów i wymiana całego okna tarasowego - załatwiona błyskawicznie, praktycznie bez mojej interwencji. Szczegóły sprawy znajdziesz w moim wirtualnym dzienniku budowy... poszukuję sprawdzonej osoby/firmy zakładającej alarmy. Polecam moich elektryków: Bartosz Golak i Marcin Mądry 502 966 051/503 991 119. Jestem z nich wybitnie zadowolony, szczegóły jak zwykle w moim dzienniku budowy. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts