celt 26.02.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 No to będziemy "prawie" sąsiadami My mamy działkę kawałek dalej... a gdzie, gdzie? Gowarzewo moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 26.02.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Pozdrawiam POZNANIAKÓW!!! Czyżby "Każdy sobie rzepkę skrobie"???? Z poznaniakami to tak bywa pozdrawiam ...również poznanianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 27.02.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Was cieplutko .. Gratuluje domów i ich budowy, nam na razie musi wystarczyć mieszkanie w Poznaniu, które bedziemy remontować, dlatego zwracam sie do Was proszę o namiary i pomoc w znalezieniu dobrej ekipy/ fachowca by : * zburzyć i postawić ścianki * wymienić instalacje elekkrtyczą, kanalizacyjną* zerwać podłogi i położyć płytki/panele* zerwać boazerie oraz wygispować ściany* położyć płytki oraz urządzenia w łazience i kuchni... będę bardzo wdzięczna za każdy namiar i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 27.02.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Nie lubie zawracać gitary ale musze zapytać : 1. Chce kupić ogrodzenie z siatki, normalnej, nie autostradowej, 75 metrów - znacie może jakaś rozsądną firmę z okolic poznania ? 2. To ogrodzenie chciałbym zamontować na podmurówce - szukam ekipy która się tego podejmie, jeśli macie jakieś namiary będę wdzięczny. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 27.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam! Szukam firmy ktora wykona plot z cegly klin kierowej (podmurowka plus slupki) z brama przesuwna elektryczna. Moze byc sama firma do plotu. Bede wdzieczny za namiary!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 27.02.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Nie lubie zawracać gitary ale musze zapytać : 1. Chce kupić ogrodzenie z siatki, normalnej, nie autostradowej, 75 metrów - znacie może jakaś rozsądną firmę z okolic poznania ? 2. To ogrodzenie chciałbym zamontować na podmurówce - szukam ekipy która się tego podejmie, jeśli macie jakieś namiary będę wdzięczny. Ja kupowałem tu: http://www.siatki.com.pl/ pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 27.02.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ............................... Ja kupowałem tu: http://www.siatki.com.pl/ pozdrawiam Gerion Ja też tu kupowałem - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.02.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 jest jeszcze Lubon podobno lepsze niz te z Ostatniej tak przynajmniej twierdzi moj kolega co robi ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 27.02.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dzięki za info ! Słuchaj brachol , ten Twój kolega wykonuje ogrodzenia ? Jeśli tak to prosiłbym o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.02.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dzięki za info ! Słuchaj brachol , ten Twój kolega wykonuje ogrodzenia ? Jeśli tak to prosiłbym o namiar. masz tel na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 27.02.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 28.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 jest jeszcze Lubon podobno lepsze niz te z Ostatniej tak przynajmniej twierdzi moj kolega co robi ploty Ja też kupowałam w siatkolandzie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 28.02.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam wszystkichZnam co prawda paru forumowiczów z Wlkp. ( pozdrówka dla Hanpio, Witolo, kenji - tego to osobiście), ale jestem tu pierwszy raz i chciałbym zacząć jeszcze w tym roku boje. Zobaczymy jak będzie. Z biurokracją to jestem dopiero na starcie i długa mozolna droga mnie czeka.Chciałbym zfinalizować zakup działki. Umowa przedwstępna spisana już pół roku temu, zaliczka konkretna wpłacona, ale z działki miało być wydzielone siakieś 260m2 na placyk do zawracania (zostanie 1140), bo uliczka ślepa a moja działka przedostatnia przy tej uliczce (nie będą mi samochody pod domem się kręcić).No i tu nasz kochany GEOPOZ decyzje o podziale wydał jeszcze przed końcem roku, ale jeszcze się nie pokwapili wprowadzić zmian do swojego systemu i nie można zrobic mapek aktualnych co by finalny akt notarialny podpisać Może macie znajomości w GeoPozie co by sprawe pogonić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 28.02.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witamkupowal ktos moze drewno w tartaku w Kiszkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 28.02.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 No to będziemy "prawie" sąsiadami My mamy działkę kawałek dalej... a gdzie, gdzie? Gowarzewo moze? Kawałek dalej - Siekierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 28.02.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Nie lubie zawracać gitary ale musze zapytać : 1. Chce kupić ogrodzenie z siatki, normalnej, nie autostradowej, 75 metrów - znacie może jakaś rozsądną firmę z okolic poznania ? Pozdrawiam wszystkich Ja brałem w Czerwonaku, mimo, że Lubon i Ostatnia jest znacznie bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kochani mam bardzo prosta prosbe-poniewaz jestem na starcie iczeka mnie ta cala papierologia, ktora mnie przeraza (nota bene mam nadzieje, ze zajmie sie nia zona ) czy mozecie mi polecic jakas stronke i gdzie bedzie wylozone lopatologicznie gdzie i co i w jakim terminie i kolejnosci mam zalatiwac (pozwolenia, decyzje, mapki itp) Mam totalny metlik w glowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 01.03.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kochani proszę o namiary. Możektoś zgłębiał temat - drzwi wejściowe i brama garażowa. Myślę o takich namiarach gdzie hmm.. ceny nie powalają. Te namiary z nazwijmy to renomowanych firm to na drzwi trzeba liczyć 4-5 tys. Może ktoś wie gdzie są za mniejsze pieniądze. Obojętne pcv, drewno czy stal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 01.03.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Kochani mam bardzo prosta prosbe-poniewaz jestem na starcie iczeka mnie ta cala papierologia, ktora mnie przeraza (nota bene mam nadzieje, ze zajmie sie nia zona ) czy mozecie mi polecic jakas stronke i gdzie bedzie wylozone lopatologicznie gdzie i co i w jakim terminie i kolejnosci mam zalatiwac (pozwolenia, decyzje, mapki itp) Mam totalny metlik w glowie. Przepraszam że tak, ale poszperaj na Forum znajdziesz wszystkie odpowiedzi a nawet więcej Zacznij od hasła warunki zabudowy, plan zagospodarowania, mapki, warunki techniczne przyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mauzula 01.03.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Mam prośbę - czy ktoś mógłby podać mi w miarę aktualną cenę za tynki wewnętrzne wapienne i gipsowe?? najlepiej z podziałem na robocizna i materiał. dzięki!! a może znacie jeszcze cenę za układanie parkietu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts