ar2 28.05.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Poszukuję namiarów na stolarza/salon kuchni, najlepiej Poznań ew okolice. W swarzędzu 4m kuchni wycenili na 12 tyś, w Poznaniu 6,7. Wydaje mi się, że to drogo więc szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 28.05.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Poszukuję namiarów na stolarza/salon kuchni, najlepiej Poznań ew okolice. W swarzędzu 4m kuchni wycenili na 12 tyś, w Poznaniu 6,7. Wydaje mi się, że to drogo więc szukam dalej. Idz do IKEA - serio - mój znajomy po wielkich poszukiwaniach kupił w końcu kuchnię w IKEA za sensowne pieniądze - do tego wszystkie udogodnienia - nietrzaskające szafki i wyhamowujące szuflady. Najmniejszą wycenę jaką dostał od majstrów to 12 tys a w IKEA kupił za 8 tys. Może to jakaś alternatywa... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAG. 29.05.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Szukam brukarzy - ułożenie kosztki granitowej w Poznaniu. Może ktoś poleci dobrych i solidnych brukarzy.A gdzie kupowaliście kostkę? Czy znacie firmę PM PCWP IGOR BLECHERTAdres: POZNAŃCzekam na wszelkie informacje. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
segars 29.05.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Witam, Szukam wykonawców - dobrych i tanich - tynków wewnętrznych cementowo - wapiennych, - ocieplenia styropianem + tynk zewnętrzny, - ocieplenie + wykonanie posadzki, - ocieplenie poddasza. Wdzięczna będę za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 29.05.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 CZesc szukam osob, ktore maja zainstalowane solary lub beda je montowac. Caly czas nie wiem czy sie na nie decydowac i chetnie uslyszalbym opinie osob, ktore korzystaja z ich dobrodziejstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 30.05.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 CZesc szukam osob, ktore maja zainstalowane solary lub beda je montowac. Caly czas nie wiem czy sie na nie decydowac i chetnie uslyszalbym opinie osob, ktore korzystaja z ich dobrodziejstwa Ja do tej pory nie byłem przekonany do solarów, ale jak obserwuje pogodę i jej anomalie oraz że wszyscy na około krzyczą o ociepleniu się klimatu to może warto się nad solarami zastanowić i mieć ciepłą wodę za prawie darmo (bo sama woda kosztuje - chyba, że ktoś ma studnie) od kwietnia do września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 31.05.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam!! Bardzo Was proszę podajcie namiary na ekipę wykonującą maszynowe posadzki betonowe. Zamówiona miesiac temu mnie olała i jestem na lodzie a raczej na rurkach z ogrzewaniem podłogowegowym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 31.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Ja też jestem zdecydowany na solary, najprawdopodobniej stąd http://v5.hewalex.pl/doc/0/index Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 31.05.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Jeśli chcesz zakładać solary to tylko próżniowe a nie płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 01.06.2007 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Jeśli chcesz zakładać solary to tylko próżniowe a nie płaskie Od przedstawiciela Viessmanna usłyszałem coś zupełnie innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 02.06.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A czym to uzasadnił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 02.06.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 A czym to uzasadnił?? Tym, że na mrozie i próżnia nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 03.06.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 wypisuje wniosek o przylącze energetyczne i zastanawiam sie ile KW wpisac:| ps, to ma byc sila , 16 KW bedzie nie za duzo nie za mało? piec bedzie gazowy a dom 110m2.plus 20 podasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 04.06.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Skoro mu wierzysz to tak zrób ale radziłbym zasięgnąć opini innych ja mam porównamie na żywo ponieważ znajomi mają i płaskie i próżniowe rurowe i mam swoje zdanie wyrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan od ciasteczek 04.06.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Skoro mu wierzysz to tak zrób ale radziłbym zasięgnąć opini innych ja mam porównamie na żywo ponieważ znajomi mają i płaskie i próżniowe rurowe i mam swoje zdanie wyrobione To napisz coś więcej, jeszcze nie wybrałem konkretnego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomjot 04.06.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Witam,Może zostało komuś 5-6m2 podbitki sosnowej/świerkowej - jeśli w dobrej cenie - to chętnie odkupię. pozdrawiam Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 05.06.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 wypisuje wniosek o przylącze energetyczne i zastanawiam sie ile KW wpisac:| ps, to ma byc sila , 16 KW bedzie nie za duzo nie za mało? piec bedzie gazowy a dom 110m2.plus 20 podasza. ja mam 9 kW i jak na razie na budowe to wystarcza w zupelnosci i mysle ze na potem tez wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 07.06.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Czy przypadkiem ktoś nie szukał ziemi na podniesienie terenu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 07.06.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 szukam ekipy budowlanej na wrzesien, prosze o namiary na priva....buduje w zachodniej czesci poznania, poznan smochowice/krzyzowniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 11.06.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Czy macie namiary na wykonawcę mebli kuchennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts