Gość Gosc_gość 18.02.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam Mam pytanie do wszystkich posiadających wodne ogrzewanie podłogowe na panelach. Czy pod panele kładliście folię, czy nie jest ona za dużym izolatorem dla przepływu ciepła. Folia jest wymagana w przypadku reklamacji do paneli, ale czy nie ma negatywnego wpływu na efektywność ogrzewania. Zadaj to pytanie w tym wątku: http://forum.muratordom.pl/podlogowka-i-drewno-skonczmy-z-tymi-bzdurami,t119989-120.htm?highlight=bzdurami myślę, że tam mogą udzielić odpowiedzi na twoje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 19.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Od 2 dni zajmuję się płytkami na podłogę - KOSZMAR! W dyskontach są beznadziejnie brzydkie, a drewnopodobne (ale faktycznie podobne a nie jakieś gówno) kosztują ponad 100 zł/m2 Mam problem Tym bardziej, że zakochałam się w drewnopodobnych hiszpańskich Roblo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paksiu 19.02.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Niestety muszę napisać o ekipie elektryków NIE godnych polecenia: Jan Kapela Zakład Elektroinstalacyjny z Rogoźna. Trzymajcie się od nich z daleka - przestrzegam wszystkich. Robili mi chatę pod Bydgoszczą i zostały popełnione takie błędy i zaniedbania o jakich się nie śniło nawet uczniom 1 klasy technikum budowlanego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 19.02.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Niestety muszę napisać o ekipie elektryków NIE godnych polecenia: Jan Kapela Zakład Elektroinstalacyjny z Rogoźna. Trzymajcie się od nich z daleka - przestrzegam wszystkich. Robili mi chatę pod Bydgoszczą i zostały popełnione takie błędy i zaniedbania o jakich się nie śniło nawet uczniom 1 klasy technikum budowlanego. Pozdrawiam Mam prośbę, usuń ten wpis z BIAŁEJ LISTY SOLIDNYCH WIELKOPOLSKA a wpisz tu: http://forum.muratordom.pl/czarna-lista-niesolidnych-wielkopolska,t27800-180.htm?highlight=czarna%20lista%20niesolidnych z góry dzięki, będzie porządek jako taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 20.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 gdyby ktoś był zainteresowany płytkami podłogowymi drewnopodobnymi GAYA FORES Roble kolor Cuero to w Giancie przy Kinepolisie mają 60m2 na magazynie. Niestety u nich kosztują 120zł/m2, ale można kupić kafel i zawieźć na budowę. Jest możliwość oddania płytki w ciągu 7 dni Takie płytki zamówiłam - 90m2 - z niemałym staraniem w Bokaro za 62 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartmaj 23.02.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 witamSzukam pilnie wykonawacy ogrodzenia z granitu. prosze o namiary.Okolice Poznania bartekRokietnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 09.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Moja kumpelka pilnie poszukuje ekipy do ułożenia parkietu, polecicie kogoś plizz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 10.03.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 kolejny raz przestrzegam: NIE ZLECAJCIE ŻADNYCH PROJEKTÓW (WOD, KAN, GAZ) FIRMIE HARBART POZNAŃ !!! Wykonali projekt przyłącza kanalizacji nie uwzglęniając moich uwag oraz tego, że rury do kanalizy były w domu kładzione w specjalny sposób (mamy różnice w poziomie działki). Paradoksalnie Aquanet mi pomaga wyjść z problemów, a Harbart nie odbiera ode mnie telefonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cgrzad1 17.03.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam serdecznie, Mam pytanie do panstwa. Ile mozna zaplacic za wymurowanie ogrodzenia skladajacego sie z okolo 1250 szt. bloczkow betonowych M6 (360x240x120). rowniez ile mozna zaplacic za wytynkowanie tego muru(~ 170 m kw.) Mowa jest tylko o Robociznie materialy ja zapewniam. Czekam na podpowiedz. pozdrawiam Czeslaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 05.04.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Szanowni forumowicze!Kupię kontener albo barak w którym można przechować klumkry budowlane.Przepraszam, że wcinam się z tą propozycją, ale może ktoś z Was lub Waszych sąsiadów chce się pozbyć czegoś takiego. Proszę o kontakt na priv.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 05.04.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 hej forumowicze, bardzo proszę o namiary na dobrego pana co pięknie płytki kładzie i nie zdziera skóry z inwestora przy okazjiaaa no i poszukuje pełnowymiarowej dużej koparki (nie koparko-ładowarki, bo za mała)do wynajęcia w okolicach Swarzędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eilian 05.04.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Gdzie kupowaliście meble ogrodowe? Marzy mi się taka leżanka drewniana (to na już, ale docelowo także cały zestaw ofkors), przeglądałam trochę w necie - słaby wybór i drożyzna ale może znacie jakiś sklep w realu, gdzie mają takie rzeczy?Szczególnie interesują mnie okolice na płn-wsch od Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 09.04.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 potrzebuję PILNIE namiarów na sprawdzoną i godną polecenia firmę projektującą przyłącza kanalizacyjne. INFO proszę pisać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 14.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam Czy ktoś układał albo przymierzał sie do układani samodzielnie kostki brukowej.Najbardziej interesuje mnei układanie kostki granitowej. Czy warto samodzielnie podchodzić do tematu, bo nie wydaje się to jakos szczególnie skomplikowane, czy jednak diabeł tkwi w szczegółach i jednak ze względu na skalę nieznanych obecnie trudności, nie warto tego robić samemu. Jezeli ktoś ma jakiegoś linka do wszelkiego rodzaju przydatnych materiałów w tej materii to będę wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 22.04.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Za wzorem Glamurki ZAPRASZAM DO NOWEGO TEMATU: WIELKOPOLSKI MARKET BUDOWLANY: KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ. Jak zostało Wam coś na budowie to śmiało umieszczać w nowym wątku. A tutaj link do naszego "sklepiku" http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/c045.gif http://forum.muratordom.pl/post3294065.htm#3294065 Umieśćcie także link w podpisie, jeżeli macie miejscejakby co podaję gotowy kod do wklejenia do podpisu - wstawić to pomiędzy nawiasy kwadratoweurl=http://tiny.pl/zd7w]Market Budowlany KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ[/url Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 24.04.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Za wzorem Glamurki ZAPRASZAM DO NOWEGO TEMATU: WIELKOPOLSKI MARKET BUDOWLANY: KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ. Jak zostało Wam coś na budowie to śmiało umieszczać w nowym wątku. A tutaj link do naszego "sklepiku" http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/c045.gif http://forum.muratordom.pl/post3294065.htm#3294065 Umieśćcie także link w podpisie, jeżeli macie miejsce jakby co podaję gotowy kod do wklejenia do podpisu - wstawić to pomiędzy nawiasy kwadratowe url=http://tiny.pl/zd7w]Market Budowlany KUP, SPRZEDAJ, ZAMIEŃ[/url super pomysł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 24.04.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Napiszcie proszę gdzie kupowaliście dacjówkę + akcesoria. A także okna dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 24.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 orientuje się ktoś jak wygląda sprawa drewna opałowego?jak kupowałem na zimę to było drogo, i mi dostawca powiedział że mam kupić w ... no włąsnie nie pamiętam maju? lipcu? mówił że będzie wtedy najtaniej.Doradźcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 24.04.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 orientuje się ktoś jak wygląda sprawa drewna opałowego? jak kupowałem na zimę to było drogo, i mi dostawca powiedział że mam kupić w ... no włąsnie nie pamiętam maju? lipcu? mówił że będzie wtedy najtaniej. Doradźcie proszę. poszukaj w gumtree, widziałam dobre ceny,ale osobiście się nie kontaktowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.04.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 orientuje się ktoś jak wygląda sprawa drewna opałowego? jak kupowałem na zimę to było drogo, i mi dostawca powiedział że mam kupić w ... no włąsnie nie pamiętam maju? lipcu? mówił że będzie wtedy najtaniej. Doradźcie proszę. poszukaj w gumtree, widziałam dobre ceny,ale osobiście się nie kontaktowałam... Wydaje mi się, że Foczki pyta o poziom cen w ciągu roku drewienka, a nie gdzie kupić Foczki Nie widziałem jeszcze notowań drewna, może by się przydało Nie widziałem bo nie szukałem Może tu znajdziesz to czego szukasz ? http://drewno.fordaq.com A tu masz producentów (chyba nie tylko) drewna opałowego w naszym regionie http://drewno.fordaq.com/fordaq/srvDirectoryByCountry.html?country=184&mainactivity=3660&county=2807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts