loniu 14.05.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 M-hal będziecie w sobotę na budowie? z chęcią was odwiedzę lub wy wpadnijcie do sąsiada - będę układał izolację na posadzkach i styropian. Misza mam właśnie te kalaoryfery i w dodatku już powieszone, są super - nawet instalator się zachwyca jak chcesz zobaczyć efekt to również zapraszam. Wróciłem właśnie z podbojów mebli łazienkowych. Kupiłem w super cenach zestawy łazienkowe - szafka (drewno ciemny orzech )umywalka , lustro coś w stylu jak na stronach http://www.azzurro.pl/lazienka.htm# tylko ceny jakieś 65% niższe- z likwidującej asoryment hurtowni. [ Ta wiadomość była edytowana przez: loniu dnia 2003-05-14 11:38 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 14.05.2003 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 No, no, no, Panie sąsiedzie mebelki sliczne W sobote niestety nas nie będzie. Mamy zlot motocyklowy i pewnie wpadniemy w niedzielę wieczorem na szybki zwiad. Musimy koniecznie się spotkać Dzisiej jadę oblądac na dachu tego ROBENA rustykalną no i wszystko będzie jesne, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 14.05.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Cześć - ja co prawda z grupy łódzkiej ale mam szczery sentyment do Wielkopolski bo tam się urodziłam. Mam pytanie do Ionia- czy układałeś już swoją słynną podłogę merbau - słyszałam, że najlepiej układać podłogę z klepek różnej długości bo to najładniej wygląda. Co o tym sądzisz? Pozdrawiam "całą" Wielkopolskę. Ciechanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 14.05.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 A to mnie zaskoczyłaś taką informacją. W dziedzinie drewna jestem laikiem ale w DLH twierdzili, że takie klepki o równej długości to "Mercedes". No cóż to się okaże we wrześniu bo właśniue wtedy zamierzam kłaść parkiet. Jak będzie gotowy to postaram się zrobić zdjęcia i opublikować w Internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 14.05.2003 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 MHAL, sprzedawca w dużej hurtowni we Wrocławiu. Piszę to nie po to by kogoś, czy coś krytykować, raczej jako ciekawostkę i ostrzeżenie. Swoją drogą to przejeżdżając koło Robena (trasa Wrocław- Zielona G. można zobaczyć ogromne ilości ceramiki na placu. W Polsce nikt nie jest w stanie tyle sprzedać. Co do jakości to bądż czujny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 14.05.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 MHAL, to i na forum budowlanym można spotkać bratnią motocyklową duszę Na jaki to zlot się wybieracie? Widziałem na mieście jakiś czas temu (bo obecnie na obczyźnie) plakaty z V2 - to tam? Misza, czy możesz podesłac namiary na swojego cieślę? Z Twoich postów zeszłorocznych wynika, że facet w porządku Ja też, kurcze, myślę o Robenie. Teraz zaczynam mieć wątpliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 14.05.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 irekp - info na privie, a cieśla rzeczywiście b. w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 14.05.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 MHAL, obejrzałam projekt Twojego domu. Faktycznie przy zmianie koloru dachu na ciemny może być trochę przytłaczający efekt Chociaż u mnie dach jest mniej widoczny, przy kącie 22 i bez żadnych załamań. Tak że von mullera można docenić raczej tylko z helikoptera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 14.05.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 miron, luksy kupiłam dzisiaj w Betorze, mojej starej hurtowni od porothermu, duży wybór jest w Liroyu i Praktikerze. W Betorze niestety najdrożej (22zł/szt), w innych ok.17zł/szt. Oczywiście niebieski mat był tylko w B. Po niedzieli posadzki, a ja jestem daleko w polu z wyborem płytek i drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 14.05.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 MHAL a może Creaton , właśnie położyli mi ciemny brąz wpadający w antracyt prześliczna tak dobrze wykonanej dachówki nie widziałam , barwiona w masie i cena była bardzo o.k kąt pochylenia dachu 45Nowy model od 1 maja w sprzedazy w Polsce ,byłam pierwszą klientką a zamówiłam jak zobaczyłam na Budmie.Nie mogę zdecydować się na kolor okien wybrałam firmę Varioplast robią na profilach tyssena , moja mama ma od 7 lat jak nowe.zamowiłam rekuperator , montaz za miesiąc żeby pochodził i wysuszył dom w tym roku chcę się wprowadzić.Po batali z kominkami padło na Jotula Panorama, sprawność 82% 15kw pięknie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 14.05.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 marie, dzięki za rady. Mnie jednak bardzo ograniczaja finanse. Musze szukać okazji A gdzie zamówiłaś rekuperator i jaki to był u Ciebie koszt (o ile mozna spytać ) Fajnie, że tak dobrze idzie u Ciebie budowa m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 14.05.2003 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 misza, jeszcze nie wiem jaki kolor dam na elewację. Na pewno jakiś jasny ale chyba nie biały. Obawiam się, że będzie sie za mocno brudzić A co do okiennic to fajnie wyglądaną, prawda Taka mała imitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 15.05.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 MHALku! to ja od pół roku szukam bikeruf na forum,( "koncik" zapaleńcuf) i nic, a tu taki news. irekp też sie co dopiero ujawnil, nieladnie trza by jaki zlot skombinowaćoorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 15.05.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Irekp, oorbus, nie wiem jak wy ale mój ślubny to kompletny wariat i DZIK JUNAKOWY a ja jestem żona "Dzika" . W ten weekend jest zlot Dzików w Toruniu a w sierpniu będzie w Poznaniu a przy okazji ślub naszego kolegi i będzie piekna kawaklada ślubna złozona z samych prawie Junaków - weteranów szos!. Wygląda i brzmi cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 15.05.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 misza ile zamierzasz odczekac po wylaniu podłogi z kładzeniem płytek. Ja zamierzam kłaść już po 5 tygodniach ale nie wiem czy to czasem nie zbyt szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 15.05.2003 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 loniu, chciałabym oczywiście jak najszybciej według posadzkarza jak dobrze schnie, to po 2-3 tygodniach można jechać z płytkami. A pod drewnianą podłogę trzeba mierzyć wilgotność, i niestety zajmie to trochę więcej czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.05.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 misza a wybrałaś już ostatecznie ekipę do parkietów? - Ja cały czas sie zastanawiam czy lepiej zapłacić i spać spokojnie - wiem, że ten gośc kład kilomery 2 parkietów egzotycznych a z drugiej strony to ch.....nie drogo (z chemią ponad 100/m ) W środę podpisuję umowę na drzwi wew. - o ile pamiętam ty zamawiasz u stolarza, powiedz czy to będą z klejonki czy z litego? Już za tydzień posadzki hip hip hurahip hip hurahip hip huuuuurrrrrrrraaaaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 16.05.2003 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 a mówiłem, było sobie zakazać linoleum . . . A tak naprawdę, też będę miał niedługo ten problem.A w poniedziałek tynki.Hip hip hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 16.05.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Wam to dobrze a ja dopiero będę użerać się z dekarzami i myślę o zamówieniu okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 16.05.2003 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 loniu, to idziemy prawie łeb w łeb U mnie posadzki ok.piątku. Nie mam jeszcze ekipy do parkietu, i co gorsza nie wiem jaki parkiet Instalatorom została jeszcze podłogówka, gipsiarzom-szpachlistom dół, murarzom-tynkarzom 1 ściana zewnętrzna do otynkowania i można jechać dalej. Szukam płytek parapetowych krótkich (15cm) grafit mat - HELP!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts