loniu 09.06.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 mironmk, skorzystałeś z promocji Rockool'a "tynk za darmo"? Po ile udało ci się kupic system i jaki (10 , 12 czy jeszcze inny). Ja właśnie się przymierzam do 12 wełny no i całej reszty systemu. Nie wiem do kiedy jest promocja, może twoje źródło wie coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.06.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 podobno dochodzi do spadków cisnienia a nwet braków szczególnie latem jak ludzie podlewają ogródki. Swoją drogą ciężko myślę czy nie wywiercić studni - tak na wszelki wypadek. Za to z dobrego źródła wiem, że być może za rok - półtora poznańskie wodociągi mają kanalizować Skórzewo. Deal jest w toku z Gminą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 09.06.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 loniu, system kupowałem wtedy, gdy o tym dyskutowaliśmy i na tamtych warunkach co wiesz. Wiem, że jest promocja, dokładnie się jej nie przyglądałem, ale nasza oferta i tak jest chyba lepsza od tej promocyjnej - w razie cego wiesz, gdzie dzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 09.06.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Loniu, własnie to samo słyszałam o wodzie Sąsiedzi z mojej uliczki już mają wywiercone studnie do podlewania ogródków, my też mamy to w planach. Co do kanalizy to robimy oczyszczalnie przydomową - problem z głowy loniu, jak masz takie dobre źródła to może dowiesz sie równiez kiedy będziemy mieli odzielny wodociąg? Podobno jest to związane z budową nowego wodociągu dla Poznania. Wtedy ma być z woda dużo lepiej w tej chwili nowo poznany sąsiad kąpie sie po północy..... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 09.06.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 no cóż mogę spróbować się zorientować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 10.06.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Czy ktoś podpowie mi, gdzie w Poznaniu lub okolicy mogę kupić tanio projekt szamba - taki gotowiec. Myślałem, że przejdzie w pozwoleniu na budowę patent z kartą katalogową szamba prefabrykowanego......ale teraz potrzebuję bylejaki, tani projekt. Jeśli wiecie, podzielcie się. Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 10.06.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 arkadly, ja mam nieużywany projekt szamba wybudowali mi kanalizę, właściwie to sam się do tego nieźle dołożyłem, więc projekt szamba mogę odstąpić. problem jednak polega na tym, że chyba jest ostęplowany a tak poważnie to kupiłem go kiedyś w miejscu gdzie kupuje się projekty gotowe domów, al. niepodległości, budynek jakiegoś urzędu, pomiędzy Urzędem Wojewódzkim, a kościołem oo Dominikanów kosztowoło toto podówczas 90zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 10.06.2003 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2003 Jak wysłać w privach wiadomość, którą mi z uporem maniaka zapisuje w foderze 'do wysłania' Jest guzik 'skasuj' albo 'zapisz', ale wyślij ni dudu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 11.06.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Wydaje mi się, że one same się wysyłają po jakimś czasie. To znaczy najpierw zapisują się tymczasowo a potem system je wysyła. U mnie było podobnie i teraz moja wiadomość do ciebie jest w wysłanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 11.06.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Ten czas zależy od możliwości połaczenia się z serwerem pocztowym, na którym masz konto. Jeśli ruch jest zbyt duży, albo serwer nie działa tak jak trzeba, to powstają opóźnienia w wysyłaniu poczty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mAgnes 11.06.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Dziekuje za przyjecie do Klubu:) Mhal - bedziemy budowac w Łubowie, 10 km od Gniezna w kierunku Poznania. Mam do Was mala prosbe, bo ciezko mi przekopac sie przez te wszystkie watki. Mozecie mi troche napisac o Waszych budowach, tak w skrocie. Jakie duze domki, jakie projekty, z czego budujecie, gdzie kupujecie materialy? Latwiej mi bedzie zorientowac sie kto jest kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 11.06.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 No to Kampania płytkowa zakończona. Mam już wszystkie płytki, wannę, kabinę, umywalki a nawet wybrane muszle. Poszło łatwiej niż myślałem.Czas zamawiać ocieplenie - tynki z zewnątrz pod koniec czerwca. Pozostaje kwestia podbitki - jaką robicie bo ja przymierzam się do drewnianej. W Składach Vox maja 16mm po 28,70/m2 czy to jest drogo? [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mifim 11.06.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Chiałbym przywitać się z wszystkimi i zgłosić swój akces do grupy. Na razie jako obserwator, bo jeszcze nie rozpocząłem budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 11.06.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 Hej Loniu Czy dostałeś moją prywatną wiadomość? M'Agnes - ja buduę domek 150 m - parter + poddasze użytkowe w Sadach pod Poz. Jestem na starcie. Domek - projekt Wierzba II z Horyzontu z Wrocławia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 11.06.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 mAgnes, 15m2, parter+poddasze, Skórzewo k/Poznania. Loniu ja tez wybieram podbitkę. Nasz KB stwierdził, że jak dobrze poszukamy to znajdziemy drewnianą w okolicach 20-25 PLN/m2 ale na razie w okolicach 20 PLN to znalazłam tylko PCV. Jeszcze musimy sie zastanowić Teraz to okna i instalacje leżą mi na sercu decyzje musimy podjąć jak naszybciej, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 11.06.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 mAgnes oczywiście 150m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 11.06.2003 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 misz, wysyłam na priv instrukcje obsługi co do paneli.Dom ocieplony do końca tygodnia - ale wygląda zielonkawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 11.06.2003 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 MHAL, Loniu - mogę dać mój namiar na podbitkę drewnianą 18zł/m2, bezpośrednio u stolarza. Mirek - dzięki, wysłałam odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 11.06.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2003 misza,umnie też podbitka od poniedziałku, facet wspominał cos o materiale za 40 zł. Przślij posze namiar na tego stolarza od 18 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 12.06.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 misza, prosze o namiary !!!! Rany mam wrażenie, że pienądze przciekaja mi przez pale a przeciez jeszcze nie zaczęłam kupować płytek, armatury, kontaktów, drzwi, klamek ...i innych dupereli RATUNKU!!! Chyba mam kiepski dzień i depreche budowlaną Wczoraj dowiedziałam się, że cieśla cos spieprzył i na poddaszu mam jakies słupy o 37 cm od punktu gdzie miały być i jeszcze tego nie widziałam ale zobacze dziasiaj i chyba jeszcze bardziej się wkurze niż to było wczoraj jak slubny przywiózł te informacje z placu boju Teraz cieśla ma zapłacić za dodatkowe roboty związane ze zmianami, które wyniknęły z jego winy Ciekawe czy zapłaci a jak nie to ja mu chyba ....... Albo za cos go powiesze Nie lubię jak coś nie idzie zgodnie z planem A do tego nie mogę się zdecydowac na okna a musze do końca tygodnia A dzisiaj jest czwartek !!!!! Poprosze o coś na uspokojenie i pocieszenie ...niech mnie ktos przytuli ..... M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts