mr.moonlight 01.09.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 i za zapraszam, zresztą nie po raz pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 01.09.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Witam wszystkich! Wpierw krótka relacja z budowy - dach skończony, deski okapowe założone a na nich rynny, instalacja elektryczna ma sie ku końcowi, dziś walczą z kanalizą Czy to prawda, że na ogrodzenie muszę mieć projekt? Obecnie od frontu mamy zwykłą siatkę a docelowo chcemy słupki klinkierowe i drewniane sztachetki Czy jest jakiś standardowy odstęp pomiędzy słupkami? I jeszcze jedno - gdzie i za ile kupowaliście bramę wjazdową? Chodzi mi o taką przesuwną i na pilota Już czuję zbliżające się wielkimi szaleństwo wykończenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 01.09.2003 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 kupiłem bramę Wiśniowski, 240x210, segmentową, ocieploną (4cm) u dystrybutora w Puszczykowie, cena 2400 z montażem, w opcji był napęd elektryczny z pilotem za dopłatą 900 lub 1300, nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 01.09.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 Cześć! U nas jest teraz okres "oczekiwania na więźbę" . A tymczasem dla rozrywki jeździmy sobie po innych budowach w fazie kończenia lub zasiedlania... Misza - wczoraj oglądaliśmy Twój dom. Prostota najładniejsza - jest on 100%towym potwierdzeniem tej tezy! Naprawdę byliśmy pod wrażeniem! Gratulacje - dawno nie widziałam takiego prostego a zarazem oryginalnego domku! Super! Kuchnia faktycznie jest żółta żółta ! Kiedy my będziemy już mieszkać? Dopiero za rok i trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 01.09.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 mr.moonlight - dzięki za info na temat bramy garażowej ale chodziło mi o bramę wjazdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 01.09.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 a, tę mam ze złomu nie na pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 01.09.2003 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 ja szukam jakiegos poznanskiego speca od alarmow. przypominam sie tylko ... ... moze mozecie polecic jakiegos dobrego wykonawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 01.09.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 ja + kolega nie wiem, czy możemy się polecać ale zamierzamy zrobić to razem ps ja jestem amatorem, on już to robił, ba może to zrobić i nawet fakturę wystawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 01.09.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 to prosze o namiary na priva a ja sie odwdziecze planami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 01.09.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 poszło emilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 01.09.2003 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2003 tom soyer, co z tymi napędami? Potrzebuję n agwałt taniego, bo drzwi plus szybki z witrażami (wyszły Ok) przypączkowały z ceną o 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelP 02.09.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Witam.Czy ktos moze mi polecic solidna i tania firme, ktora polozy mi 150m2 poz-bruku w Kiekrzu? Ile placiliscie za 1m2 (material+robocizna)pozdrawiam Pawel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 02.09.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 tom soyer, co z tymi napędami? Potrzebuję n agwałt taniego, bo drzwi plus szybki z witrażami (wyszły Ok) przypączkowały z ceną o 50%. miron niestety posialem gdzies foldery z ostatniej budmy z tego co pamietam firma ma siedzibe w suchym lesie / zlotnikach. mam do przewrocenia jeszcze jedna biblioteczke wiec moze wyszperam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 02.09.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 mironmk - namiary na malarza posłałem mailem. Generalnie u mnie zrobił b. dobrze. Od poniedziałku maluje jeszscze raz na dole już po parkieciarzach i u mnie ma koniec. Dzisiaj zaczyna się cyklinowanie parkietów a potem lakierek i można się wprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 02.09.2003 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 loniu, sąsiedzie drogi, a ja myslałam, że już jesteś po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 02.09.2003 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 PawelIP - robocizna ok.20/m2. plus inaczej za krawężniki (nie wiem, bo u mnie nie było prawie krawężników). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelP 02.09.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 > - robocizna ok.20/m2- czy mozesz mi polecic swoja ekipe?PawelP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irekp 02.09.2003 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Loniu - w jaki sposób masz ułożony parkiet - legary, płyta OSB i na tę płytę klepki? Ile płaciłeś za m2 ułożenia wraz z lakierowaniem i cyklinowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 02.09.2003 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 PaweIP odp.poszła privem. A 20 zł to dużo, czy mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 02.09.2003 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Droga sąsiadko mam szczerą nadzieję, że za trzy tygodnie będziecie mogli wpaść na kawkę i ewentualnie coś z doładowaniem Irekp - parkiet mam przyklejany (specjalnymi klejami dwuskładnikowymi do klejenia egzotyków) bezpośrednio do betonowej posadzki. Cena za całość tzn: położenie, cyklinowanie, szpachlowanie, lakierowanie oraz całą chemię czyli kleje, grunty, podkłady, konserwanty, lakiery to około 110 - 120 /m2. Cena przy polskim drewnie jest niższa ze względu na tańszą chemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts