loniu 08.10.2002 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 W takiej sytuacji szefowi ekipy robi sie tak http://www.afternight.com/smiles/gore.gif Lub tak: http://www.afternight.com/smiles/behead.gif [ Ta Wiadomość była edytowana przez: loniu dnia 2002-10-08 15:34 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaN 09.10.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Cześć, mam już mury, ścianki działowe i komin i bardzo się z tego cieszę. A propos komina, u mnie postawiono komin troszkę ponad wysokość wieńca. Nie mam stropu więc muszę poczekać, aż cieśla "obejmnie" komin więźbą (podobno mógłby się przechylić), wtedy murarze postawią go do końca i ktoś (no właśnie, KTO????) położy klinkier. Dopiero później dachówka. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.10.2002 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2002 Kochani, pomóżmy adamskiemu ocenić projekt domu. O projektach- Wątek-Archon-Pod orzechem II autor-adamski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 10.10.2002 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Cześć Wszystkim. Pewnie będę często tutaj zaglądał, bo właśnie podpisałem przedwstępna umowe na kupno działki w Robakowie (dla tych, którzy nie wiedzą - 15km z Poznania w stronę Kórnika). A teraz mój interes. Jakie macie doświadczenia (pytanie do ludzi z Robakowa, Borówca itp) z urzędami. Będę potrzebował wody, gazu (prąd mam) i wszystkich pozwoleń. Jak macie doświadczenia piszcie, jeśli chcecie wymieniać nazwiska lub/i komu dac w łąpę proponuję priva [email protected] A i jeszcze jedno - działka jest przy ulicy, której jeszcze nie ma ale jest to w pobliżu skrzyżowania Polnej i Szerokiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania 11.10.2002 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Ja tez buduje w Robakowie przy Szerokiej Za tydzien koncze - stan surowy otwarty i ruszam z wykonczeniem w przyszlym roku czy jest tu nas wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 11.10.2002 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 oops, wiadomość z tematem "więźba" miała się tu pokaząć, a nie w wątkach ogólnych...powtórzę w skrócie: zaczynam budowę we wtorek, po przebojach z urzędami i papierkami.czy macie namiar na tanią więźbę? i czy ktoś brał drewno z tartaku w smochowicach? pozdrawiam budujących, misza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 14.10.2002 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Czesc Misza, Po ile mają drewno w smochowicach? Z tego co wiem również blisko masz tartak w Przeźmierowie i Skórzewie (680 zł m3). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 14.10.2002 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 z mojego rozeznania wynika, ze w Smochowicach cena jest jeszcze do przyjecia - szalunkowe dechy po 320/m3 a wiezba po 590/m3 z impregnacja zanurzeniowa i transportem na budowe, w Skórzewie chca jakies 40 zl wiecej.aha, to sa ceny netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.10.2002 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 No to mają naprawdę dobrą cenę. Kiedy zaczynasz więźbę - do mnie przychodzą za miesiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 No Grupo Pyrlandzka - mały teścik z pyrlandzkiego. Dobrzykowice nie zrozumiał kto to jest "mały fiflancik w opankach". Wy rozumiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 ale wiem co to jest rzyć, tylko nie wiem czy to z pyrylandzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Jest takie słowo w pyrlandzkim. Czy chcesz mi dać po rzyci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 eee Tobie nie, jeżeli już to wolałbym komuś innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 niedawno pokłóciłem się z kumplem, który jest od Was a treścią kłótni była pyza. Dla mnie pyza to jest kluska z ciasta z nadzieniem np. mięsnym, on zaś twierdzi to jest to co nazywamy pampuchem czyli kluska drożdżowa na parze, ma rację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Żaden. W pyrlandzkim słowo pyza nie istnieje. To co Ty opisujesz na końcu, to jest to "parucha", a niektórzy zwią je także "kluski na lompie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 16.10.2002 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 wiedziałem, że koleś jest przyszywanym poznaniakiem, niech no tylko wróci z delegacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.10.2002 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Szczerze mówiąc Pyza dla mnie to właśnie ta na parze. To z mięchem to rodzaj kluchy i tyle. Nie jestem co prawda pyrą z urodzenia ale z zasiedzenia więc może nie jestem ekspertem. A wiecie co to plędze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.10.2002 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 loniu - Pyrlandia jest wielka i najwidoczniej ma różne narzecza. Nie pisze się plędze tylko plendze. Bardzo je lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 16.10.2002 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 zwał jak zwał, jak mówiłem nie jestem rodowity pyrkosz ale też lubię i dzisiaj namówiłem moją żonkę na ten przysmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaN 17.10.2002 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 według mojego teścia - Poznaniaka, pyza to ta na parze, według mnie - to ta z mięsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts