mironmk 17.09.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 tom soyer, odp.na privie.hej misza - jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 17.09.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 dzienki 100 krotne!!! teraz wiem od czego zacząć negocjacje! oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 17.09.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 kurna chata ja już nie mogę, odkryłem kolejną kuchę z oknami wyobraźcie sobie, że dolna część okien jest nie zamocowana i mogę sobie przesuwać profil i zaglądać co jest między parapetem zewnętrznym a wewnętrznym. Ja chyba popełnię zbrodnię i zamorduję kogoś z firmy BUDVAR CENTRUM. Omijajcie tą firmę z daleka jak nie chcecie wyłysieć bądź osiwieć. http://www.smilies.nl/rough/flamethrower.gifhttp://www.smilies.nl/rough/headshot.gifhttp://www.smilies.nl/rough/rocketwhore.gifhttp://www.smilies.nl/rough/mgwhore2.gifhttp://www.smilies.nl/rough/uzi.gif A potem http://www.smilies.nl/rough/smileydies.gifhttp://www.smilies.nl/rough/behead.gifhttp://www.smilies.nl/rough/crucified.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 18.09.2003 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Qurcze, loniu proponuje zafundować pracownikom w/w firmy nockę na pobliskim polu ziemniaków Plony nie zebrane i az sie roi od stonki ohyda........... a my wczoraj odkryliśmy,że ktoś bardzo chciał wejść do naszego domku i zniszczył nam roletę od wejścia na taras Tez mam ochotę kogoś "puknąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 18.09.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 mr.moonlight, gratuluje zakończenia prac kominkowych Czy w związku z tym wiekopomnym wydarzeniem możemy umówić sie na podziwianie DZIEŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 18.09.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 jasne, przcież już mówiłemczekam na propozycje, jestem na budowie właściwie codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 18.09.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 instalowaliście coś takiego jak zmiękczacz wody - z twardej robi mniej twardą, dużo lepiej dla instalcji, baterii (szczególnie nowoczesnych z termostatami), no i lepszą do spożycia. Macie jakieś doświadczenia? Bardzo zależy mi na opinii. Zrobiłem badani swojej wody i wyszło, że coś takiegi mogłoby sie przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 18.09.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 założyłem jedynie filtr sznurkowy do wyłapywania nieczystości z sieci.nawet nie wiem jaka woda jest w Suchym Lesie. Pyrko, masz pojęcie jaką mamy wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 19.09.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 cze, nie chcałbym szerzyć złych nastrojów na weekend, ale mnie dzisiaj dobili....... właśnie wydaliśmy 160 tys na chatę. ( w planie było 150)jeszcze jakieś 60 i będziemy na swoim. i dowiedziałem sie, że kontrakt sie opóźnia ( ludzie 4 miechy w domu już siedzę!!!!! a euro tak wysoko stoi- paranoja) i tym optymistycznym akcentem pozdrawiam was serdecznie, i życzę szybkiego spełnienia marzeń budowlanych wasz zdruzgotanyoorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 19.09.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Mr.moonlight , wodę mamy tą samą ,którą piją wszyscy poznaniacy. Jakiś rok , czy 2 lata temu Suchy Las został podłączony do wodociągu miejskiego w okolicy ul.Morasko zaraz za torami. Kanalizaja też ma być podłączona do głównego kolektora poznańskiego. Tą samą wodę mam w domu ,jest dość podła , czasami ma szarobury kolor jak z kałuży po burzy. Na herbatę gotuję ją w tradycyjnym czajniku i dość długo. Wina może być niekoniecznie rur miejskich , ale osiedlowych,. Czy ja też mogę wprosić się na oglądactwo ? Jeśli tak to proszę o adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 19.09.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 jutro jestem do popołudnia wczesnego na budowie (powiedzmy do 14.00)adres emilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 22.09.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 mr.moonlight my to chyba umówimy się w innym terminie wiecie, że zaczęli budowac nam garaz a ja widziałam tylko kopanie pod fundamenty.....doba jest jakaś krótka ostatnio czy co??? Mój slubny od dzisiaj zmienia się w Cerbra i zaczyna proces pilnowania (czyt, znęcania się) faceta od wodociągu No zobaczymy...w ostateczności je wejdę do akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 22.09.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Skończyłem fundamenty i zostało mi (drobny ) błąd w obliczeniach) 7 wiadrek Dysperbitu - każde po 19kg. Jakby ktoś potrzebował jestem w stanie zejść niziutko z ceną i dostarczyć gdzie trzeba. Arecki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 22.09.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Mam już kiuchnię no i w sobotę przeprowadzka - zaczynam mieszkać w moim domku. Nie znaczy to, że to już koniec budwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 22.09.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 Witajcie po przerwie, Tyle czasu niestety zajęła nam walka z TP SA o przeniesienie SDI i w ogóle cała szopka z likwidacją abonamentu poznańskiego... Obecnie jest coś takiego jak błękitna linia z głosem K. Czuby, z którą trzeba wszystko załatwiać. KOSZMAR!! Każdy tel. wpada do wirtualnej dziury, którą pan z TP nazywa "wirtualnym centrum" Mieszkam już sobie całkiem całkiem, tylko jeszcze sporo worków tu i ówdzie, no i brak drzwi+ przeciągi. Za ogród najwcześniej zabierzemy się wiosną, na razie krajobraz księżycowy trochę się zamorzutnie zazielenił miron - masz priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 22.09.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 misza, tylko pozazdrościć oczywiście domku nie tpsa'owego koszmaru loniu, a co ty jeszcze chcesz budować po przeprowadzce Jak ostatnoi byłam to widziałam i ściany i dach i okna i drzwi i piekne podłogi...... Rany, jak ja wam zazroszczę......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 22.09.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 zazdroszczę wam wprowadzeni dalibóg, czeka to wszystkich budujących Misza, z tepsą i ch błękitnlinią wozi się właśnie mój kolega zza biurka. od rana walczy o jakiś alternatywny numer bo 9393 podobno nie działa BTW Pani Czuba to była posłanka ZChN, a tobie chodziło prawdopodobnie chodziło o Krystynę Czubównę. Kiedyś Jacek Żakowski w książce-wywiadzie z Jackiem Kuroniem też pomylił te dwa nazwiska. Przepraszał potem panią Czubównę, że jej nazwiako pojawiło się w kontekście poczynań pani posłanki Jakoś o tej drugiej słuch zaginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 22.09.2003 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 oj M-halku czeka mnie jeszcze dużo drobiazgów: pdjazdy, płot i takie tam; a tak w ogóle to moja mama chce sprzedać obecny dom w Biskupicach i wybudować w Skórzewie i zgadnij kto będzie to musiał nadzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 22.09.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2003 No nie...loniu, dla mnie rewelacja...... Zdaje sie, że zostałes rodzinnym Bobem Budowniczym Może nawet wejdzie Ci w krew to budowanie i jak sie rozpędzisz to.........gdzie się zatrzymasz ???? swoja droga fajny pomysł na bliskie sąsiedztwo rodzicielki A bardzo blisko Was chce kupic działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 23.09.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 ale dni - z całej wykończeniówki najlepiej wyszła trawa w ogrodzie, która nagle pojawiła się w poniedziałek, chyba od tego słońca.Ile kosztuje drewno do kominka (pociete?). Dziś montują, muszę coś nabyć na start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts