mironmk 29.09.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Nie, nie podział, a konkurencja już jest - kolega załatwiał wszystko w Prapolu, jest obok, i jest bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 29.09.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Jezu, jak dawno tu nie zaglądałam - a dzieje się tyle ciekawych rzeczy. Przyznam się szczerze, że spłakałam się ze śmiechu czytając ten tekst: A z innej beczki - mój kolega o mojej szarorniebieskiejcośtam elewacji (farbie) - "teraz ten klej będziesz malował?". MHAL serdecznie współczuję problemów z pracą i trzymam kciuki. Nic nie pisałam bo czułam pewien przesyt budową. Chociaż wieczorami chciałam o niej zapomnieć i przestqać się denerwować. Miałam pewne problemy z Pajo z dostawami Ytongu i szlag mnie trafiał. Opóźnienia po 2, 3 dni i robota stała. Musiałam się też dopominać palet, które nie dojechały i pilnować, czy dobrze mnie rozliczają. Ytongiem zajmuje się tam p. Rafał i raczej jest trochę "zagubiony". Ale było, minęło. No i najważniejsze.. nie chciałam o tym wcześniej pisać, aby nie zapeszyć ... jestem w 16 tygodniu ciąży!!!!! W marcu będziemy mieli dzidziusia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 30.09.2003 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 nnatasza serdeczne gratulacje Nie wolno Ci się teraz denerwować Dzięki za troskę, jakoś damy sobie radę Jak facet zbudował dom to i robotę znajdzie Na własne pocieszenie dodam, że posadzki wyszły rewelacyjnie. Za kilka dni będzie robiona podbita a w środku zaczniemy kłaść k-g no i ....może się zmieścimy w terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 30.09.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 nnatasza, serdeczne gratulacje!! ciekawe co szybciej będzie rosło, brzuch, czy dom u nas najmniejsza pociecha urodziła sie w środku cyklu (budowlanego, oczywiście), a teraz dzielnie się przygląda jak mama przygotowuje ściany do malowania, a tata dziury wierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 30.09.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 A ja mimo zaistniałej sytuacji mam nadzieję, że u nas będzie w myśl zasady"nowy dom -nowe dzieci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 30.09.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 loniu !!!!! Odezwij się !!!!!! Żyjesz???????? Jak przeprowadzka: w trakcie czy juz po ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 30.09.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 nnatasza - moje gratulacje. Pierwsze?Miało nie padać - miało sie się dokończyc elewację, a tu nici.Polecam wszystkim jarzeniówki do garażu - mam od wczoraj i efekt bombowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 30.09.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Dziękuję za wszystkie gratulacje!!! Mam nadzieję, że jednak domek będzie rósł szybciej od brzucha - ale to chyba tylko marzenia. Dziecko pierwsze (oczywiście po mojej psinie, do której muszę już przestać mówić córeczko) - zupełnie nie wiem , jak dam sobie radę. Już chyba budowanie domu jest łatwiejsze niż wychowywanie dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 30.09.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 nnatasza, czy łatwiejsze nie wiem ale to drugie na pewno trwa o wieeeeele dłużej Mój syn ma 3,5 roku a mam czasami wrażenie, że z nim szybciej sie dogaduję niz z niektórymi tzw. fachowcami......... a tak w ogóle to najszybciej i najłatwiej to wychować psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 30.09.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Nnatasza! Gratuluję! To macie jeszcze większą motywację aby szybko kończyć domek ! A my mamy coraz większą motywację aby zaludnić nasz domek! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 30.09.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 pyzia ty sie tak nie odgrażaj tylko do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 30.09.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 nnatasza!! gratuluje z całego serca!!!!!! my z żoną też walczymy strasznie o potomka, ale cosik mi się zdaje, że na nowej chacie dopiero wyjdzie. ( 2 sąsiadki w ciąży- wiadomo, wiejska gleba,czyste powietrze, etc .... pozdrawiam oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 01.10.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Mhal - łatwo powiedzieć do roboty - ale budowa i absorbująca praca dają znakomity rezultat abstynencyjno-antykoncepcyjny ! Dlatego wszystkim pytającym odpowiadam "W nowym domu". To daje mi praktycznie duże ramy czasowe. Ale babcia nie ustaje w przestrzeganiu "Już tyle lat macie...". pozdrawiam ps - na kilku połaciach u nas pojawiła się dachówka! Serce rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 01.10.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 słuchajcie finiszowcy - czym malujecie? Dużo dobrego nasłuchałem się o Dekoralu Akrylit W - i tak rozważam dość pilnie. Jakie macie doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marie 01.10.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 ja maluję lateksową firmy STO 13pln za litr , taka sama beckersa 30 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroma 01.10.2003 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Słuchajcie zaczynający - gdzie można kupić, w dobrej cenie, beton komórkowy z Solbetu? {a może z Piły}Pozdrowienia dla tych zaczynających i kończącychJaroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 01.10.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Nam chyba z tych nerwów budowlanych udało się "zapylić" - wiadomo sex rozładowuje emocje. Mam nadzieję, że dzieciak nie będzie przez to nadpobudliwy . A tak z innej beczki - dzisiaj ułożyli pierwsze belki stropowe! Ale widok! Najgoresze jest to, że jak urodzę to się zacznie "wykończeniówka" - Jezu jak mój mąż zacznie wybierać płytki.... to już wolę mieszkać nadal tutaj... Golec - jak "nasz" kierownik budowy? Słyszę, że na budowie wielkie postępy. Musze się wreszcie tam przejechać i zobaczyć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 02.10.2003 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 nnatasza, nie martw się Ja ze względów zdrwotnych od 4 miesiąca siedziałam w domu a mój synek do spokijnych dzidziusiów nie należał Nie ma reguły A z maleńkim dzieckiem łatwiej wybrać się do sklepu niz z rozsadzanym energia 3 latkiem, który absolutnie nie rozumie dlaczego rodzice już od minuty stoją przy jednej wystawce z kafelkami lub dlaczego wybór wanny stanowi taaaaaki problem On woli pobawic sie w alejce z drzwiami........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 02.10.2003 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 wiele przwdy w tym co pisze MHALnasza ośmiomiesięczna córa zna już wiele sklepów budowlanych, a strażnik w Castoramie pozdrawia ją z daleka.z trzyletnią staramy się nie zapuszczać w regały budowlano-wykończeniowe. zbyt niebezpiecznie dla materiałów i dla niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 02.10.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Witam Was wszystkich! Po wielu perypetiach sądzę, że wreszcie wskoczy mój liścik tam, gdzie potrzeba. Właśnie skończyliśmy budować nasz domek na Morasku, jakiś czas temu opuściliśmy naszą termitierę na Orła Białego, i teraz radujemy się ciszą i wrzaskiem bażantów na naszym wygwizdowiu. Do szczęścia brakuje mi faceta. Faceta, który obuduje kominek, bo wkład stoi, a ja marznę. Czy ktoś mógłby mi takowego polecić? Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts