mr.moonlight 02.10.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 danka, poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 02.10.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Kominkowiec? Ręce precz od MP - bo pół grupy zamarznie. I tak kolejka na miesiąc (oficjalnie) i 3 miesiące (naprawdę, choć nieoficjalnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 02.10.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 miron, podałem m.in Twojego MP ty zamarzniesz, a on trafi na listę WPROST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 02.10.2003 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Och, już się chyba pokapowałam o co z tymi guzikami chodzi. Fajnie. Dzięki za namiary. Zmarznięta Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 02.10.2003 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Musi być naprawdę niezły, skoro Miron tak się denerwuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 02.10.2003 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 cóż, pan P ma po prosy ciężkie życie....tylu klientów, samochód mu sie psuje....w ogóle jest ciężko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 02.10.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Może nie powinnam w tym miejscu....ale co tam.....zaryzykuję....cel uświęca środki...... .gdyby ktoś z szanownych koleżanek i kolegów słyszał o pracy dla logistyka i speca od zakupów to proszę dajcie znać......z góry dziękujemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzS 02.10.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Rany, ludziska, wy tu o wykańczaniu i kominkach, a ja skończyłem wczoraj stan zerowy (podbeton na posadzkach). No, ale za miesiąc ma wchodzić dekarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 02.10.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Spokojnie Grzegorzs, spokojnie, jeszcze będziesz miał dość tego wykańczania A jak Ty będziesz wykończony wakańczaniem to my będziemy remontować.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 02.10.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 MP - raczej nie polecam, zobaczymy jak skończy. Po drugie (mr.moonlight) wprowadzam zakaz polecania kogoś, kto akurat już zakończył robotę, bo ładnie - Ty sobie popalasz w kominku, a u reszty tylko wiatr hula w kominie. Apropos komina - działa kocioł c.o. Ale ciepełko. Większość fachowców to DW - tak mnie naszło - bo jak tak patrzę to setki rzeczy możnaby zrobić lepiej - jak nie powiesz to nikt sie nie domyśli i nie pomyśli (nie dot. 1% wykonawców). Np. zupełnie inaczej podłączyłbym skraplanie z komina. Niby chodzi o duperele, ale na etapie wykańczania własnie to wkurza najbardziej. Nie jestem zadowolony z białej farby na sufit - Akrylit W Dekoralu - czym poprawić? Dulux? Bardzo pilne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 02.10.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 miron, nie wiem czy żartujesz, czy mówisz poważnie. oświeć mnie, bo już układam linię obrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 02.10.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 nie żartuję Dziś po południu i w sobotę MP jest mój - jesli ktoś twierdzi, że jest inaczej niech sie odezwie. Gdzie jeszcze MP zdążyl się umówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 02.10.2003 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 miron, podałem kontakt do kominkarza, nie jedynie do Twojego, nie dlatego aby u Ciebie zaniedbał robotę ale dlatego, że jestem zadowolony z układu jakość-cena. Jakie uwagi mam na temat terminowości tego Pana już na Forum pisałem z Mhalką. Myślę, że to taki typ, niezorganizowany i zakręcony, więc proszę nie mieszać mnie do faktu lekceważenia przez niego swoich klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 02.10.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 aha! Jakiś procent i w duecie na Listę Wprost, tak? No ładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 02.10.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 rozgryzłeś mnie, wprost na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 02.10.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 No i co z tą farbą na mój sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 02.10.2003 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Miron! Dulux jest ok. Mało klopotliwy i kryje błyskawicznie. Malowalam i kolorami mieszanymi na Dekoralu - było w porzo, ale po 2 razach, i Duluxami akrylowymi, i też się sprawdziło - choć położenie drugiej warstwy było już tylko 'pro forma' . Aha, i warto duluxa rozcieńczyć wodą trochę bardziej, niż polecają, to wałek nie będzie chodził tak tępo (o ile sam malujesz, bo jeśli nie, to ten problem Ciebie nie dotyczy) Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 02.10.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Moonlight, trzymaj się! Za dobre serce Cię teraz Mirony straszą... Bez obaw, i tak muszę zgromadzić fundusze na ten kominek. Zakup wkładu i setek krzaczków mnie zrujnował. Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 03.10.2003 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Ech, ci mężczyźni....... Mironmk, niewielu jest takich jak my Większość jest taka jak opisywani przez Ciebie "fachowcy". Pan P zna się na fachu ale brak mu "podejścia" do klienta - jak pisał mr.moonlight. Może jak pan P. wybuduje własny dom i przejdzie to co My przechodzimy teraz to zmieni styl pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 03.10.2003 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 Mhal, z tego, co zdążyłam przeczytać o panu MP śmiem sądzić, że jest niereformowalny, i żaden domek - nawet jego własny nie jest w stanie go zmienić. W każdym razie na lepsze. Miałam takiego płytkarza - gościu(pan D.) był dobry w tym fachu, i niestety o tym wiedział. Potrafił nie przyjść nawet na trzy umówione terminy. Wreeesszcie robotę zakończył za niego facet z sąsiedniej budowy, i to nie płytkarz i...okazało się, że nie ma ludzi niezastąpionych.A gdy znajomi pytali o dobrego płytkarza, nie poleciliśmy im pana D.Dobrze mu tak, nie??? Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts