nnatasza 27.10.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 MHAL - gratulacje dla męża pyrka - szkoda, że dopiero teraz się dowiedziałam, bo cały potrzebny beton już kupiłam - na szczęście nie było tak źle (ale faktycznie trzeba go było kilka razy rozrzedzić). Jak do tej pory nie był spękany na fundamentach, pierwszej wylewce w domu i na stropie nad garażem - będę pilnie obserwować resztę stropu !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 27.10.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Golec - wczoraj byłam zobaczyć Twją budowę. Dom wygląda super a do tego podziwiam szybkość realizacji - przecież niedawno robiłeś fundamenty!!!!! Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 27.10.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Hej Mhal! Miło słyszeć, że praca jest! Bardzo się cieszę! Poszło bardzo szybko i chyba bez przestojów? I zobaczycie, że będzie lepiej! A u nas na poddaszu wymurowane wszystkie ścianki działowe! Były podrasowane przez architektów wnętrz! I na tym etapie już wygladają super! Zaczęliśmy nawet myśleć przez moment o przeprowadzce na górę! Z dołem się chyba mocno oswoiliśmy, poza tym "efektów specjalnych" tam jeszcze nie widać - bo dopiero zrobią się jak wejdzie karton-gips. Ale dom zaczyna nas ekscytować od środka! "Już za rok" pomyślałam sobie skrobiąc samochód dziś rano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 27.10.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Ze złych wiadomości: własnie "wypiął" sie na nsa stolarz Teraz nie może i w ogóle to po nowym roku... W zwiazku z tym PILNIE POSZUKUJEMY DOBREGO I NIEDROGIEGO STOLARZA!!!!!! Błagam dajcie znać bo... nie wiem co miron.........Palacz zniknął.........dzisiaj nie do namierzenia...jutro robie nalot dywanowy...... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 27.10.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Mhal, do czego Ci ten stolarz potrzebny? Bo mam dobrego (świetnego), ale nie wiem, o jaki sektor stolarkowy idzie.Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 27.10.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Siedzę sobie na poddaszu zasmuconaBo ta moja wielka glowa zatraconaNic wymyślić nie chce.......niech mnie tam co chce - łechce......a Pan Munlajt mi napisał taki piękny wierszyk z pointą nawet.Norrrmalnie, chyba wydrukuję i powieszę na ścianie. Takam wzruszona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 27.10.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Danusia, chodzi o schody i o drzwi wewnętrzene oraz o kilka rzeczy z wykończeniówki...... Jak masz kogoś godnego polecenia z tego sektora to prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 27.10.2003 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 MHAL, a nie mówiłem, a nie mówiłem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 27.10.2003 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 MIRON, Ty też nie śpisz? Czekasz na Pana Pe? MHAL, czy już kiedyś nie pisaliśmy o stolarzu? Chyba daleki byłem od polecania go bez zastrzeżeń, ale jeśli chcesz podeślę tel.U mnie prócz podbitki robił ościeża do drzwi wew. + parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 27.10.2003 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Danuśka, no coś Ty z tym drukowaniem Dodaj serca i wykaligrafuj ,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 28.10.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Danuśka - jeżeli ten stolarz robi takie rzeczy, jak regały na wymiar - to też proszę o namiary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 28.10.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 MHAL - konkurs: gdzie jest dziś pan P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 28.10.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 miron - nie wiem...... Nie ma go u nas , nie ma go u ciebie, jak się domyslam........ .....ale ja go dorwę....... i nie ręczę za siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 28.10.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 a właśnie, że jest - stąd wydawało mi się, że pytanie jest proste. Nie ma nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 28.10.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 taaaak, już wiem, że jest u Ciebie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 28.10.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Dzień dobry, Ja tylko na chwlke bo mam młyn w robocie.M- hal gratulacje dla M - dzieki za cynk działki za duże i zbyt drogie 100 zł/m i w dodatku minimum 800 m Pozdrowionka dla wszystkichno i zjazdbaj baj do napisania w luźniejszych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 28.10.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Nnatasza, gościu robi meble REWELACYJNIE. Nam zrobił m. in. piękny, okrągły, rozsuwany stół, dokładnie tak, jak tego chcieliśmy, poza tym potrafi naśladować style i w ogóle jest bardzo bystry. Przy tym wszystkim jego ceny są przyjazne człowiekowi. Ma warsztat w Luboniu. Mam też drugiego, który robi bardzo efektownie, w Morasku, ale ten już mocno się ceni. CO do wykończeniówek, to nie wiem, czy go interesują, ale puszczę temat między moich znajomych, którzy pokończyli chatki i mają ładnie, może polecą kogoś. My skorzystaliśmy z firmy schodziarskiej, a DRZWI MAMY TEŻ kupione - zrobione. Mhal, głowa do góry, coś się wymyśli...Mr Moonlight! To doskonały pomysł... W kaligrafii jestem doskonała, muszę przećwiczyć serduszka i ornamenty. Powala mnie Twoja kreatywność!danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 29.10.2003 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 DaNUSIA ALE BŁAGAM DAJ NAMIARY NA TYCH CO tOBIE ROBILI DO TEJ PORY !!!!!! Zależy mi tylko na kontakcie, dalej sama będę sie dogadywać Swoja droga ładny stół tez by sie przydał...... a ten z Lubonia będzie miał do mnie całkiem blisko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 29.10.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Magda planując lekkie schody zastanów się nad skorzystaniem z Centrum Schodów (Plewiska na kolejowej - ze Skórzewa 2 km ) - mają super schody i wychodzą taniej niż zamawiane u stolarza. Moi teście zapłacili za ładne schody jakieś 6000 z ogonkiem a stolarz chciał 10-12000. Ja mam namiary na stolarza jeżeli chcesz - jest naprawdę solidny i robi wszystko - co do cen no to trudno mi powiedzieć do tej pory robił mi parapety ale będę jeszcze z niego korzystał. Jeszcze raz dzieki za tak daleko idącą fatygę http://smileys.smileycentral.com/cat/15/15_4_105.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 29.10.2003 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 loniu, bardzo proszę o te namiary bo ja nie mam lekkich schodów tylko betonowe i trzeba je czyms obłożyć........ Zreszta potrzebuje stolarza do paru innych prac i to dobrego !!! A co do "fatygi" to nie ma sprawy Czego nie robi się dla śąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts