loniu 29.10.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 posłane na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 29.10.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Baaaaaaaardzo pilne !!!!!!!Poszukuję spawacza do połączenie ok 50 m ceowników w stropie. Pyzia - czy w swojej Wierzbie wylewałaś strop pompą czy wystarczył taśmociąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 29.10.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 To masz pecha. "Gawron" już na emeryturze a tak poważnie do przejdź się do najbliższego warsztatu samochodoewgo, może pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 29.10.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Ponownie, po pół rocznej nieobecności w pisaniu (bo czytałam was stale...) wracam, bo moja budowa ruszyła na poważnie. Paradoksalnie, właśnie pod koniec sezonu budowlanego. Do końca grudnia mam ambitnie w planie wykonanie dachu (wersja pogodowa optymistyczna - z dachówkami, wersja pesymistyczna - tylko z papą i oczekiwaniem na wiosnę). Za metr dachu (więźba + dachówki) płacę 45 zł netto. Mało nie jest, ale dach skomlikowany, a ekipa polecana... Kładę dachówkę celtycką za 2,03 zł netto . I szukam na gwałt murarza. Poprzednia ekipa zapomniała przypomnieć a my, domorośli inwestorzy, nie zauważyliśmy, że na ścianach garażu nie ma wieńca a kominy na piętrze być muszą przed więźbą a nie po niej ... Więc jeśli macie namiary na takiego, co się nie boi mroźnych poranków, proszę o namiary... Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 29.10.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 mojej ekipy nie polecę choćby mnie łamali kołem, zakładali hiszpańskie buty, podpalali, smołowali i co to tam jeszcze można robić może ktoś inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 29.10.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 to wyżej to ja piasałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 29.10.2003 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 może ktoś zapyta o ekipy, których nie polecamy? będzie więcej do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 29.10.2003 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Hej ja też mojej ekipy murarzy nie polecam - dawali d. latem kiedy były normalne warunki - to aż się boję pomyśleć jakie mogliby robić skróty aby szybciej skończyć dzień jak tak zimno... Golec - to była pompa.Wysyłam Ci zdjecia na priva priva - z dachem! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 29.10.2003 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 no baaaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 29.10.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Danusia - proszę o namiary na stolarza z Lubonia(też będzie miał blisko) na priva . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 29.10.2003 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Czy ktoś potrzebuje - element docieplenia wieńca Ytong - sprzedam paletę oraz pustaki stropowe 100szt keramzytowe Murotherm PozBruk Czy macie pomysł gdzie jeszcze można się ogłosić z takimi resztkami po budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 29.10.2003 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Mhal, jak już wspomniałam, i drzwi i schody (te -wlaśnie z Plewisk) mamy gotowe, a tych, którzy zakładali nam te drzwi w domu mogę polecić tylko najgorszym wrogom - syf, krzywizna i dziury w nowej podłodze. Namiary na stolarza z Lubonia podam zainteresowanym jutro na priv, bo nie mam danych przy sobie. P.S. A może w tym centrum schodowym znajdą się spece od obudowy betonów...?...i odpowiedni materiał?... Oni są b. otwarci i prężni, i w ogóle - warci polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MHAL 30.10.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 A ja moge spokojnie polecić moja ekipę z majstrem na czele - żadnych kłopotów - ale sa urobieni po łokcie U mnie robią wykończeniówkę i pomimo kiepskiej pogody majster twierdzi, że ma do postawienia jeszcze jeden dom w tym roku i go postawi Ja nie wiem jak on to zrobi Danuska, z góry dziękuję!!! Loniu co oznacza tajemnicze "no baaaaa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_p 30.10.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Niektórzy to mają szczęście trafić na rzadki gatunek Prawdziwego Fachowca... Chyba to gatunek chroniony i na wymarciu, skoro łatwiej jest Wam polecać tych co coś sknocili No, ale nadal szukam murarzy cierpliwie(tzn bardzo niecierpliwie). A dzisiaj udaję się do banku po kredyt i nie wiem czemu czuję się jak przed wizytą u dentysty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 30.10.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 no baaa miało oznaczać, że przyłączam się do opinii o murarzach. Ich kuchy wychodzą przy tynkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 30.10.2003 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 em_p! Przecież już starożytni powtarzali, że zła sława jest szybsza od dobrej opinii. I chwała bogom! P.S. Jak tam po borowaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr.moonlight 31.10.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Danka, u dentysty to ja wczoraj byłem!Trzy zęby w jedno popołudnie dałem sobie świdrować. Niestety nie oznacza to, że mam spokój na rok. Za miesiąc powtórka z rozrywki A propos rozrywki. Jeżeli komuś odpowiada humor w wydaniu Andrzeja Poniedzielskiego i Artura Andrusa, lub inaczej Łódzka Piwnica Artystyczna "Przechowlnia", to przybywają oni do Poznania 26.11 do OK "Pod Lipami". Bilety już dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 31.10.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Ale piękne słoneczko! Stropek schnie, la, la... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 31.10.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Schnie z pewnością wiec trzeba sowicie podlewać. Ja przeżywam obecnie fascynację Allegro - szybko wciąga - a własciwie kase wyciąga. 2 licytacje juz wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Golec 31.10.2003 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 I oby to słoneczko świeciło też w przyszłym tygodniu - we wtorek wylewają mi strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts