zasieki1 01.09.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 http://forum.muratordom.pl/biala-lista-solidnych-wielkopolska,t27801.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 01.09.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 MISIAK Ja pana Graczyka-OFERME! wywaliłem po 2 dniach pracy. 2 dni robili murłaty , przychodzili na 11 i o 15 do domu jechali, 1 robił a 2 w tym pan graczyk pili piwo po czym wsiadali w samochód i jechali. Jak tobie misiak spieprzyli dach prosty to boje sie co by mi zrobili z moim! Ale adres jego mam i na pewno po budowie zawitam u niego bo oszukał mnie na więźbę! NA czarnej lisice już przed nim ostrzegałem! Graczyk Ze skoków Fleja a nie ciesla! dokładnie jak piszesz i dobrze zrobiłeś tak też myślałem ze ich zmieniłeś bo za szybko dach miałeś zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 01.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, gdzie można pooglądać sobie armaturę w Poznaniu? A gdzie można tanio kupić? Bo z tego co już zdążyłem zauważyć, to regułą jest: duża wystawka - drogo, mała wystawka - taniej Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 01.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, gdzie można pooglądać sobie armaturę w Poznaniu? A gdzie można tanio kupić? Bo z tego co już zdążyłem zauważyć, to regułą jest: duża wystawka - drogo, mała wystawka - taniej Pozdr. a bez wystawki najtaniej polecam na zakupy: http://www.abclazienki.pl/ my tu cała armaturę+ceramikę+grzejniki łazienkowe zakupiliśmy co do oglądania to moze Sanpol z Pokrzywnie? Albo markety budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 01.09.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ktos chwalil podbitke z tartaku w Sremie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 01.09.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, gdzie można pooglądać sobie armaturę w Poznaniu? A gdzie można tanio kupić? Bo z tego co już zdążyłem zauważyć, to regułą jest: duża wystawka - drogo, mała wystawka - taniej Pozdr. co do ogladania, to faktycznie sanpol przy trasie katowickiej jest ok. natomiast zakupy najtaniej wychodza w internecie. ja kupilem wszystko na http://www.lazienkaplus.pl nie przejmuj sie tym, ze czegos nie ma w sklepie on-line, w zasadzie wszystko sa w stanie sprowadzic. negocjacja cen jak najbardziej. ps. a najsmieszniejsze jest to, ze czesc rzeczy mialem z lazienkaplus.pl a faktycznie przeszly przez sanpol. mysle, ze to jest tak jak z cenami czesci samochodowych, np. w intercarsie. ceny dla czowieka z ulicy sa ze 100 % narzutem. to samo z cenami detalicznymi w sanpolu. jako zwykly klient nie jestes w stanie uzyskac takich rabatow jak duzi odbiorcy. dlatego sklepy internetowe to najlepsze rozwiazanie dla "maluczkich". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 02.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 potrzebuje plytkarza "na wczoraj". chodzi o polozenie parapetowych plytek klinkierowych. tynkarze wchodza w czwartek i na poniedzialek musze znalezc kogos, kto moze mi to zrobic. w sumie 9 parapetow - mysle, ze jeden dzien roboty. pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 02.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 potrzebuje plytkarza "na wczoraj". chodzi o polozenie parapetowych plytek klinkierowych. tynkarze wchodza w czwartek i na poniedzialek musze znalezc kogos, kto moze mi to zrobic. w sumie 9 parapetow - mysle, ze jeden dzien roboty. pomocy. a ile chcesz za to zapłacić ? ile mb ? okna z roletami ?, jaka grubosć ocieplenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 02.09.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ok. 15 mb (9 parapetow). okna bez rolet. ocieplenie - styropian 10 cm. materialy moje.za robote zaplace dobra dniowke. zakladam, ze da sie to zrobic w jeden dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 02.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 polecam na zakupy: http://www.abclazienki.pl/ my tu cała armaturę+ceramikę+grzejniki łazienkowe zakupiliśmy co do oglądania to moze Sanpol z Pokrzywnie? Albo markety budowlane? Jakie grzejniki kupiłeś? Stal czy miedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 03.09.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 W kwestii grzejmikow to poprosze Marte zeby odpowiedziala Poszukuje Parkieciarza. Do ułożenia, niestety tylk o11,5 m2 parkietu..Ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 03.09.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 polecam na zakupy: http://www.abclazienki.pl/ my tu cała armaturę+ceramikę+grzejniki łazienkowe zakupiliśmy co do oglądania to moze Sanpol z Pokrzywnie? Albo markety budowlane? Jakie grzejniki kupiłeś? Stal czy miedz? grzejniki takie: http://www.enix.pl/grzejniki/lazienkowe/283/287/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 03.09.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 może mi ktoś rozjaśni, bo dla mnie to wielka tajemnica...jak to możliwe,że mieszkańcy Borówca i okolic twierdzą,że F16 tam prawie w ogóle nie słychać...ja mieszkam na dębcu i dzisiejsze przeloty już 3x budziły mi dzieci z popołudniowej drzemki... coś tu chyba się pasuje, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 03.09.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 może mi ktoś rozjaśni, bo dla mnie to wielka tajemnica...jak to możliwe,że mieszkańcy Borówca i okolic twierdzą,że F16 tam prawie w ogóle nie słychać...ja mieszkam na dębcu i dzisiejsze przeloty już 3x budziły mi dzieci z popołudniowej drzemki... coś tu chyba się pasuje, nie? Bo może F16-stki startują na pełnym gwizdku w stronę Lubonia, a z tamtej strony podchodzą do lądowania na przytłumionym silniku i dlatego ich tak tam nie słychać ?? Ja pracuję na Świerczewie i przy oknach otwartych nie da się pogadać przez telefon jak po wystartowaniu dają w gwizdek. W końcu gdzieś muszą latać i zawsze będzie ktoś niezadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 03.09.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 może mi ktoś rozjaśni, bo dla mnie to wielka tajemnica...jak to możliwe,że mieszkańcy Borówca i okolic twierdzą,że F16 tam prawie w ogóle nie słychać...ja mieszkam na dębcu i dzisiejsze przeloty już 3x budziły mi dzieci z popołudniowej drzemki... coś tu chyba się pasuje, nie? Nie wiem w czym tkwi tajemnica bo w Szczytnikach czasami trzeba się schylić, żeby eFka głowy nie urwała. A to tylko 1-2km od Borówca bliżej lotniska. Inna sprawa, że Borówiec ma z 5-6km długości więc na końcu może jest lepiej I na koniec, jak pojawił się zarys projektu, żeby eFki startowały z ostrym zakrętem w lewo (kierunek Kamionki-Borówiec) to nagle oponenci twierdzący, że lotnisko to nie problem, zmienili zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 03.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 to nagle oponenci twierdzący, że lotnisko to nie problem, zmienili zdanie Którzy oponenci? Znasz takich? Tzw. loty nocne rozpoczęli w tym roku od września. W zeszłym od pazdziernika. W przyszłym mogą już latać na okrągło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 03.09.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Hallo hallo! Wprowadziłam się i jestem PRZESZCZĘŚLIWA! Jeszcze malarz poprawia to i tamto i tak do poniedziałku, ale jest już Finał. Jak wyjdzie to tydzień nikogo nie zapraszam! Spuszczę rolety, żeby nie widzieć tynkarzy i tak sobie będę kontemplować własne dzieło w samotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 04.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Hallo hallo! Wprowadziłam się i jestem PRZESZCZĘŚLIWA! Jeszcze malarz poprawia to i tamto i tak do poniedziałku, ale jest już Finał. Jak wyjdzie to tydzień nikogo nie zapraszam! Spuszczę rolety, żeby nie widzieć tynkarzy i tak sobie będę kontemplować własne dzieło w samotności Gratulacje i pomyślności wszelakiej w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 hallo hallo! Wprowadziłam się i jestem przeszczęśliwa! Jeszcze malarz poprawia to i tamto i tak do poniedziałku, ale jest już finał. Jak wyjdzie to tydzień nikogo nie zapraszam! Spuszczę rolety, żeby nie widzieć tynkarzy i tak sobie będę kontemplować własne dzieło w samotności gratulacje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 04.09.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 gratulacje A w kwestii parkieciarza mi ktos pomoze? Chyba ktos parkiet/dechy kladl u sibie co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts