Acidtea 19.03.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Czy ktoś drążył temat ociepleń? Jakie ceny za wełnę i robociznę (ocieplenie poddasza)?A jakie za styropian (elewacje)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 19.03.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 W sprawie gruzu jakby ktoś się zastanawiał po ile : 18 pln netto za "gruby" około 23-25 netto za "drobny", ceny za tonę. Do tego przywóz, ewentualnie wyrównanie, ubicie itp. Dla mojej drogi 30m długości i 4m szerokości (do tego 40cm grubości) za całość wyszłoby ok. 3500 pln brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cappo 19.03.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ile mam dać kierownikowi ?nie ma się specjalnie pojawiać, mam zaufanych robotnikówale póki co mam ceny kosmos... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 19.03.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Jeśli ma tylko przyjeżdżać i podpisywać odbiory kolejnych etapów to więcej jak 1500 nie powinien chcieć. Może da się dogadać za mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 19.03.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Czy ktoś drążył temat ociepleń? Jakie ceny za wełnę i robociznę (ocieplenie poddasza)? A jakie za styropian (elewacje)?Robocizna za ocieplenie styropian 12 z siatką na gładko to 25/m2.Tak mi zaspiewał murarz.Sam się zastanawiam czy to dużo,czy mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 19.03.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Tez chcemy się trochę pochwalic.Dzisiaj bylismy na działce,jak codziennie.i mamy stan zero juz praktycznie na 100%.zaczelismy 28 lutego.Fajnie juz to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 20.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Tez chcemy się trochę pochwalic.Dzisiaj bylismy na działce,jak codziennie.i mamy stan zero juz praktycznie na 100%.zaczelismy 28 lutego.Fajnie juz to wygląda. My też, my też!!! )) lidka87, wklejaj zdjęcia - albo lepiej - załóż dziennik )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 20.03.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam wlasnie poszukuje geodete, macie kogos sprawdzonego? jakie sa stawki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.03.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witolo moge polecic mojego geodete -p. Ciszak 602590015. Czasem nie odbiera kom, wiec trzeba dzwonic do skutku. Perfekcjonista! Ceny troche wyzej niz srednia - za wytyczanie 500-600 zł. Słuchajcie! Poszukuję namiarów na małe koparko-spycharki, takie jakie się wynajmuje do ściągania humusu. Bede wdzieczna za wiele namiarow- jakos pozajmowani ludzie sa I ceny jak znacie aktualne - tez mozna podac Najlepiej zach. strona Poznania. I do tego- skad bierzecie piasek i w jakich cenach? Ja zaczynam zewnatrzna akcje ogrod i kostka brukowa, wiec mozna powiedziec, ze wracam do poczatkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 20.03.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 szukam ekipy (najlepiej w rejonie puszczy zielonki) do wykonania tynków zewnętrznych.plis o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 20.03.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 szukam ekipy (najlepiej w rejonie puszczy zielonki) do wykonania tynków zewnętrznych. plis o pomoc! dostałem namiar od sąsiadki, u której ów pan robił i wygląda ładnie, ale nie wiem czy robi też tynki zewnętrzne: pan Lechu 501 404078 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredblasz 20.03.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Czy zna ktos p. D. Gronowskiego? bedzie u mnie kierownikiem budowy. Chcialbym wiedziec co sie mozna po nim spodziewac. Z gory dziekuje.Fredo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anstak 20.03.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Kochani Czy ktoś z Was wie, gdzie w Poznaniu jest jakiś dobry sklep z kominkami, zarówno wkładami jak i obudowami? Zeby można sobie na wszystko popatrzeć na żywo, a nie tylko podglądowo. Jak dotąd znalazlam na forum tylko na ul Miętowej, ale to nie jest wielki sklep, tylko firma w budynku jednorodzinnym, więc pewnie za wiele sobie nie pooglądam. Drugie pytano, gdzie szukam namiarów na jakis dobry salon z drzwiami zewnętrznymi.W progressie na św Michała juz byłam, ale nic mi nie wpadło w oko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 20.03.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Kochani Czy ktoś z Was wie, gdzie w Poznaniu jest jakiś dobry sklep z kominkami, zarówno wkładami jak i obudowami? Zeby można sobie na wszystko popatrzeć na żywo, a nie tylko podglądowo. Jak dotąd znalazlam na forum tylko na ul Miętowej, ale to nie jest wielki sklep, tylko firma w budynku jednorodzinnym, więc pewnie za wiele sobie nie pooglądam. na Dziadoszańskiej jest dwóch dystrybutorów kominków jakichś niemieckich firm a na skrzyżowaniu Bałtyckiej z Gdyńską dystrybutor Dovre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 20.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 anstak, przejedź się na obornicką, jest kilka punktów z kominkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 20.03.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Za wytyczenie z palikami geodety z kostrzyna 570 .To chyba w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 20.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 witam czy mogę prosic o namiary na firmy od balustrad balkonowych i płotów (myslałam o kutych ale jestem otwarta na inne pomysły ) pozdrawiam Atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 20.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Za wytyczenie z palikami geodety z kostrzyna 570 .To chyba w normie Polecam swojego Geodetę. Byliśmy bardzo zadowoleni zarówno z wykonania (terminowość, rzetelność), jak i z ceny: tel. 061/ 815 71 35 Paczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.03.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Czy zna ktos p. D. Gronowskiego? bedzie u mnie kierownikiem budowy. Chcialbym wiedziec co sie mozna po nim spodziewac. Z gory dziekuje. Fredo Pan Gronowski z Dagabudu? Omijać szerokim łukiem. Było trochę o nim na forum i sami o mało nie skorzystaliśmy z jego usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 20.03.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Czy ktoś drążył temat ociepleń? Jakie ceny za wełnę i robociznę (ocieplenie poddasza)? A jakie za styropian (elewacje)? za ocieplenie poddasza: 35 zł/m2 (wełna między krokwie+10 cm na stelażu+płyta g-k), do tego 10 zł/m2 za szpachlowanie połączń płyt za styropian na elewacji: 30 zł/m2 (styro, klej, siatka, tynk silikatowy) To oczywiście ceny samej robocizny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts