brachol 23.03.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Micewedlug slow hurtownika Xella od kwietnia podnosi ceny o ile to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 23.03.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Mice wedlug slow hurtownika Xella od kwietnia podnosi ceny o ile to nie wiem a wg słów przedstawiciela Ytonga ceny nie mają się zmienić do czerwca Podsumowując : jak zwykle, nikt nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 23.03.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A co mi tam, niech będzie, że się chwale... mam już Porotherm na działce ... yuuupppiii..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sad Ripper 23.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Szukam sprawdzonych hurtowni pokryc dachowych - dachowki - poznan, lubon, okolice - mozecie podslac jakies? dzieki i pzdrsad ripper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 23.03.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Mice wedlug slow hurtownika Xella od kwietnia podnosi ceny o ile to nie wiem a wg słów przedstawiciela Ytonga ceny nie mają się zmienić do czerwca Podsumowując : jak zwykle, nikt nic nie wie tez ma takie info od znajomej ze od 1 kwietnia 10 % ytong w gore !!! ale i tak juz nie maja wiec nie ma co sie zalamywac i tak wiadomo ze budowa bedzie drozsza niz zakladalismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 23.03.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dzwonie dzis po tartakach.terminy maja na kwiecien maj, na za 3 miechy, na po swietach.udalo mi s znalezc jeden na za tydzien,dwa gdyby ktos szukal: Tartak Hurt-drewjasin,ul. wrzesińska 124swarzedz kom 602 748 277820 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 23.03.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a wg słów przedstawiciela Ytonga ceny nie mają się zmienić do czerwca Podsumowując : jak zwykle, nikt nic nie wie mi jak dzwonlem do Xelli tez mowili ze nie ma problemu z zamowieniem Silki trzeba co najwyzej zadzwonic do innej hurtowni co jakos mi sie nie udalo przynajmniej jezeli chodzi o hurtownie w Poznaniu i bliskiej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 23.03.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 a wg słów przedstawiciela Ytonga ceny nie mają się zmienić do czerwca Podsumowując : jak zwykle, nikt nic nie wie mi jak dzwonlem do Xelli tez mowili ze nie ma problemu z zamowieniem Silki trzeba co najwyzej zadzwonic do innej hurtowni co jakos mi sie nie udalo przynajmniej jezeli chodzi o hurtownie w Poznaniu i bliskiej okolicy No to pytanie dnia : gdzie dziś można zamówić od ręki Ytong (dostawa może być za 1,5 miesiąca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 23.03.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dzwonie dzis po tartakach.terminy maja na kwiecien maj, na za 3 miechy, na po swietach.udalo mi s znalezc jeden na za tydzien,dwa gdyby ktos szukal: Tartak Hurt-drew jasin,ul. wrzesińska 124 swarzedz kom 602 748 277 820 netto Bardzo ważna informacja - dzięki A jak z cenami w pozostałych tartakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MUREK 23.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Witam , mam do odsprzedania po budowie budowlaną skrzynkę elektryczną . Skrzynka posiada 4 gniazda 230 V z bolcem i 2 gniazda siłowe (wiekszej i mniejszej średnicy).Kable połączeniowe z wszystkich gniazd są wyprowadzone do szyny,gdzie można wpiąć odpowiednie bezpieczniki wg. zapotrzebowania. Cały stojak posiada poziomą rączkę/uchwyt z izolacją !Wykonywał to dla mnie elektryk. Całość wykonana solidnie i porządnie . Jeżeli jest ktoś zainteresowany to prześlę foto na maila. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 23.03.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Szukam sprawdzonych hurtowni pokryc dachowych - dachowki - poznan, lubon, okolice - mozecie podslac jakies? dzieki i pzdr sad ripper Ja niezmiennie polecam hurtownię "Tina" z Gniezna. Odległość nie ma znaczenia. tel. 061-4282539. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 23.03.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No to pytanie dnia : gdzie dziś można zamówić od ręki Ytong (dostawa może być za 1,5 miesiąca). obawiam sie ze nie ma takiego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość hubx 23.03.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 MicePatrzyłeś moze w BIG-BUD w Borówcu niedaleko od Twojej działki dosyc dobrze zaopatrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
druti 23.03.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 druti odpisałam Ci na maila, ale dostałam odpowiedź że Cię nie ma... pozdrawiam Dziekuje za odpowiedz. Rzeczywiscie mnie nie ma, ale tu gdzie jestem internet dziala bez zarzutu i sledze forum na biezaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
druti 23.03.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dzwonie dzis po tartakach.terminy maja na kwiecien maj, na za 3 miechy, na po swietach.udalo mi s znalezc jeden na za tydzien,dwa gdyby ktos szukal: Tartak Hurt-drew jasin,ul. wrzesińska 124 swarzedz kom 602 748 277 820 netto brzydlak, te 820.00PLN netto to za wiezbe? czy za deskowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 23.03.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Mice Patrzyłeś moze w BIG-BUD w Borówcu niedaleko od Twojej działki dosyc dobrze zaopatrzeni A nie patrzyłem, podjadę może jutro z rańca. Dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.03.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 ale zrezygnowalem dla: - wygody (czysta robota tylko placic ) - pralni ( wczesniej mialem problem gdzie umiescic pralke przy dosc duzym domku ) - problemu skladowania opalu - problemu z ciepla woda w okresie letnim - ciepla w domku po powrocie z wyjazdow rodzinnych (a tak bedzie w domu zimnisko, zanim napale i bedzie cieplo w wychlodzonym domku uplyna godziny ) mam gaz w dzialce wiec zrobie gazowe gdybym nie mial to napewo bylby piec z podajnikiem na ekogroszek Tak jakbym słyszał siebie... a zmienajac temat doznalem wczoraj szoku na dzialce pare godzin opadu sniegu i bajorko znowu pelne ;-( cala okolica podtopiona ! Żartujesz??!! Co za qrew....a pogoda! Znowu wypompowywanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tolky77 23.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 dzwonie dzis po tartakach.terminy maja na kwiecien maj, na za 3 miechy, na po swietach.udalo mi s znalezc jeden na za tydzien,dwa gdyby ktos szukal: Tartak Hurt-drew jasin,ul. wrzesińska 124 swarzedz kom 602 748 277 820 netto ja kupowowałem w Tropicu w Kicinie. Nawet bym ich pochwalił.... p.s. widze ze murki Ci rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cappo 23.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kilka newsów : -bloczki M6 kupiłem po 2,05 netto w hurtowni DORA w Buku-również u nich beton B20 za 225 netto za m3 (cena z pompą)-założyłem dziennik budowy - zapraszam - http://web.mac.com/mayones/iWeb/Dziennik/Budowa/Budowa.html-w przyszłym tygodniu jadę do Niemiec zbadać ceny i dostępność Porothermu... pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matuszka 23.03.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 Kupiłam cegłę - podobno nazwa Unipor. Nigdzie nie mogę o niej przeczytać, ale kupiłam, bo każdy pustak poryzowany trudno dostać, a ten jedzie do mnie. Nie mam zamiaru się denerwować, że brak mi materiału. Czy ktoś wie co to za pustaki Unipor?????????Wzięłam 24 niby odpowiednik porothertmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts