Marzin 26.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Mieliśmy bablać w przeznaczonym do tego wątku i znowu tu śmiecimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 26.03.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 witam mam dylemat: podoba mi sie dachowka Roben miedziany (nie bede pisal ile dachow ogladalem i ile kolorow bylo juz na tapecie...) no ale jet małe ALE:( czytajac forum dowiedzialem sie ze dachowki Roben lepiej unikac bo jest wiele powodow ktore je dyskwalifikuja - krzywe, miekkie, słabe zamki.Nie wiem co robic, co polecacie moze inna firma ale o identycznym kolorze no i oczywiscie w tej samej grupie cenowej.Z gory dziekuje za info.A moze te posty o Robenie sa przesadzone? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 26.03.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 witam mam dylemat: podoba mi sie dachowka Roben miedziany (nie bede pisal ile dachow ogladalem i ile kolorow bylo juz na tapecie...) no ale jet małe ALE:( czytajac forum dowiedzialem sie ze dachowki Roben lepiej unikac bo jest wiele powodow ktore je dyskwalifikuja - krzywe, miekkie, słabe zamki. Nie wiem co robic, co polecacie moze inna firma ale o identycznym kolorze no i oczywiscie w tej samej grupie cenowej. Z gory dziekuje za info. A moze te posty o Robenie sa przesadzone? Pozdrawiam Ja może zacytuje śmieszny fragment, na który trafiłem na forum: "Z tego co wiem dekarze uwielbiają Robena (za co? trudno mi powiedzieć) ponoć niektórzy spadając z dachu krzyczą "Rooooooben" ale sam nigdy tego nie widziałem " Sorki, może nie na miejscu, ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.03.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 brachol No to ruszasz z kopyta w górę. Jechałem ostatnio tą ulicą nad Krzesinką, co biegnie wzdłuż PODów.Gdzie tam masz działkę? dzialka blisko POD taka z barakami, kupa ziemi z przodu no i fundamentami po prawej stronie sasiad ma zebrany humus juz wiecej nie smiece w tym watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 27.03.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 WitamCzy możecie powiedzieć jaka jest cena jednego SUPOREXU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 27.03.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 BK ostatnio miedzy 10 zl a 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 27.03.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam Czy możecie powiedzieć jaka jest cena jednego SUPOREXU? z informacji na forum mozna wyczytac ze bloczek grubosci 24 kosztuje okolo 10 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 27.03.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witolo Proszę bez takich tam Mam zamówioną kasztanową z Roobena ale tą większą czyli falistą plus. wykonawca stwierdził, że jak plus to ok mój teściu ma zykłego roobena (małego) brązową na dachu od kilku lat i jest ok pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 27.03.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 ktoś tu szukał geodety więc daję namiar na mojego, może błyskawiczny to on nie jest ale w porządku:Maciej Mądry: 602 643375 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.03.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Dzieki, ja szukalem. CO znaczy, ze nie jest szybki? Ile czekales na mapki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 27.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ile czekales na mapki?? Będzie z 3 tygodnie ale on musiał też pomierzyć i nanieść wykonane na mojej działce przyłącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 27.03.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witolo Proszę bez takich tam Mam zamówioną kasztanową z Roobena ale tą większą czyli falistą plus. wykonawca stwierdził, że jak plus to ok mój teściu ma zykłego roobena (małego) brązową na dachu od kilku lat i jest ok pozdrawiam atka ciesza mnie pozytywne opinie:) ale czy tylko ta PLUS jest ok:( ja planuje kupic ta zwykla, tak szczerze mowiac nie zastanawialem sie nad PLUS, jak mozesz napisz jakie ma zalety ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.03.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ile czekales na mapki?? Będzie z 3 tygodnie ale on musiał też pomierzyć i nanieść wykonane na mojej działce przyłącza Ile cie to wynioslo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.03.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witolo Proszę bez takich tam Mam zamówioną kasztanową z Roobena ale tą większą czyli falistą plus. wykonawca stwierdził, że jak plus to ok mój teściu ma zykłego roobena (małego) brązową na dachu od kilku lat i jest ok pozdrawiam atka ciesza mnie pozytywne opinie:) ale czy tylko ta PLUS jest ok:( ja planuje kupic ta zwykla, tak szczerze mowiac nie zastanawialem sie nad PLUS, jak mozesz napisz jakie ma zalety ten model. Witolo zeszłej jesieni na u nas na dachu pojawił się Roben angoba miedziana zwykłu a dach niemal 300 m kw. I powiem że bardzo ładnie wszystko wyszło równiutko itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 27.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Ile cie to wynioslo ? 400zł za 12 mapek, ale cena była promocyjna bo pan Maciej buduje się też w Potaszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 27.03.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witolo plus powoduje że dach jest lżejszy- w naszym przypadku o jakieś 2 tony kładzie sie ją łatwiej, masz mniej łat do zakupienia i podobno jest lepszej jakości- ale tego nie wiem napewno ja sugerowałam się opinią wykonawcy pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotograf 27.03.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witolo plus powoduje że dach jest lżejszy- w naszym przypadku o jakieś 2 tony kładzie sie ją łatwiej, masz mniej łat do zakupienia i podobno jest lepszej jakości- ale tego nie wiem napewno ja sugerowałam się opinią wykonawcy pozdrawiam atka też mam plusa - majster bardzo chwalił - dachówki równiutkie mam kolor czrnobrązowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.03.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Czy możecie mi powiedzieć jak długo się czeka na warunki zabudowy ?? już nie aktualne, znalazłem odpowiedź Termin i sposób załatwienia Decyzję WUA wydaje w terminie miesiąca od dnia złożenia wniosku oraz wymaganych załączników; w sprawach szczególnie skomplikowanych termin ten wynosi 2 miesiące, z tym że nie wlicza się terminów przewidzianych w przepisach prawa dla dokonania określonych czynności, zawieszenia postępowania oraz opóźnień z winy strony lub z przyczyn niezależnych od organu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość hubx 27.03.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 WiatamJak kogoś to interesuje to w CASTORAMIE jest siatka leśna 150cm -50mb po 137pln dziś kupiłem 100mb w krótce bedę się odgradzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 27.03.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 fotograf napisał/a: też mam plusa - majster bardzo chwalił - dachówki równiutkie mam kolor czrnobrązowy Tez planujemy dachówki Róben Plus tyle, że kolor antracyt. Możesz pokazac zdjęcia jak wyszedł czarnobrązowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts