Atka13 01.04.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 witam a ja biorę dachówki z WASZ DACH-u Ich wycena była lepsza od drugiej z firmy na obornickiej. Na dzień dodry dostałam ładne upusty np. na veluxy 20% pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 01.04.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Zastanawiam się nad oknami połaciowymi Poczytałam i opinie na forum o producentach są różne ... Skłaniam się ku wyrobom firmy Roto, głównie ze względu na propozycje okien wysokoosiowych. Potrzebuje 4 szt - w tym dwa okna będą w systemie combi - prawdopodobnie te będą uchylno-obrotowe ze względu na pełnienie jednocześnie funkcji wyłazu do obsługi komina ... Czy ktoś z Was też się nad nimi zastanawiał? Z tego co oglądałem - velux i fakro - jakościowo lepiej wygląda velux, u fakro mi się podobała klamka na dole, lepszy otwieranie dla osób o niższym wzroście. Okna bierzecie, tam gdzie dachówkę? Czy też jest gdzieś sklep tylko z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 01.04.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Widzę, że temat dachówek na topie. Skoro mnie tak naszło na pisanie, to wszystkim, którzy jeszcze dachówki nie zamówili radzę omijać z daleka hurtownię WASZ DACH. Opiszę na czarnej liście moje przygody z nimi. Jeszcze w życiu nie spotkałam się z taką ignorancją, chamstwem i olewaniem klienta, jak u nich . Hej, a co u nich nie tak? Też byłem u nich i dostałem wycenę. Fakt, że wygląd "biura" nie zachwyca. Cenowo wcale nie są rewelacyjni. Mam jeszcze wyceny z Pimaru i Weny. Jeszcze chcę wziąć z tej Tiny z Gniezna. A Wy skąd wzięliście dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 01.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 dzisiaj własnie sprzedałem działke za 150 zl z m2 dobijala mnie i stwierdzilem ze zostane w bloku !!!! wiec sie wypisuje z grupy ale bede tu zagladal !!! pozdrawiam misiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 01.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Zastanawiam się nad oknami połaciowymi Poczytałam i opinie na forum o producentach są różne ... Skłaniam się ku wyrobom firmy Roto, głównie ze względu na propozycje okien wysokoosiowych. Potrzebuje 4 szt - w tym dwa okna będą w systemie combi - prawdopodobnie te będą uchylno-obrotowe ze względu na pełnienie jednocześnie funkcji wyłazu do obsługi komina ... Czy ktoś z Was też się nad nimi zastanawiał? Z tego co oglądałem - velux i fakro - jakościowo lepiej wygląda velux, u fakro mi się podobała klamka na dole, lepszy otwieranie dla osób o niższym wzroście. Okna bierzecie, tam gdzie dachówkę? Czy też jest gdzieś sklep tylko z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 01.04.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 dzisiaj własnie sprzedałem działke za 150 zl z m2 dobijala mnie i stwierdzilem ze zostane w bloku !!!! wiec sie wypisuje z grupy ale bede tu zagladal !!! pozdrawiam misiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 01.04.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 misiak ha ha bardzo smieszne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 01.04.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 dzisiaj własnie sprzedałem działke za 150 zl z m2 dobijala mnie i stwierdzilem ze zostane w bloku !!!! wiec sie wypisuje z grupy ale bede tu zagladal !!! pozdrawiam misiak Ja też wsytępuję z grupy, bo sprzedałem działkę razem z domem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 01.04.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 misiak nigdzie się nie wypisuj!!! To faktycznie Cię wnerwiła. A co się stało? Bo ostatnio wyglądało, że jakoś już masz ustawiony harmonogram zadań co do niej. Będziesz szukał czegoś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 01.04.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 No fajnie. Dałem się nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 01.04.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Marzin - dzieki za odp w spr dachu. mi wiezbe zrobi ta ekipa ktora mam . chodzilo mi tylko o koszt dachowek, rynien i tych innych dupereli. okna mam wpisane w koszt okien. no i dojdzie jeszcze deskowanie i papowanie ale to zrobi tesc wiec tu dojdzie tylko material. robocizna za plozenie dachowki to u mnie ok 7tys misiak- jestem bardzo zadowolona z zakupu Tw dzialeczki. zrobie na niej poletko ryzowe bo jest taka wilgotna. zawsze mozesz do nas wpadac na golabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 01.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Zastanawiam się nad oknami połaciowymi Poczytałam i opinie na forum o producentach są różne ... Skłaniam się ku wyrobom firmy Roto, głównie ze względu na propozycje okien wysokoosiowych. Potrzebuje 4 szt - w tym dwa okna będą w systemie combi - prawdopodobnie te będą uchylno-obrotowe ze względu na pełnienie jednocześnie funkcji wyłazu do obsługi komina ... Czy ktoś z Was też się nad nimi zastanawiał?witam ja tez kupuję okna roto mozna stanąć i nie trzasnąć się w głowę najlepsza cena jaką dostałam -ul.Dąbrowskiego 172 za pętlą autobusową ogrody,tel.061-847-62-20 p.Sławek.Jutro mam dostać cenę z budmaru(Baranowo)ponoć ma być promocja pozdrawiam lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 01.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam Czołem! Powodzenia w nierównej walce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 01.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 No fajnie. Dałem się nabrać chociaż dzisiaj ktos ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 01.04.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 lidka87Na Dąbrowkiego to masz na myśli sklep/hurtownię WENA. Stamtąd też bierzesz dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 01.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 -ul.Dąbrowskiego 172 za pętlą autobusową ogrody,tel.061-847-62-20 p.Sławek. Popatrz, a ja przejeżdżam tamtędy dwa razy dziennie i nigdy nie wpadłem na to, żeby tam zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 01.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 No fajnie. Dałem się nabrać chociaż dzisiaj ktos ;-( A co? Próbowałeś i nikt się nie dał cały dzień? My w ogóle zapomnieliśmy. Nawet żona się skarżyła Ale w zeszłym roku mnie zrobiła. Nie było mnie w domu. Dzwoni wieczorem do mnie i mówi, że pan, który co w sobotę roznosi i sprzedaje jajka w bloku, powiedział, że jest głodny, bo rano nie zdążył zjeść śniadania i żeby mu zrobić jajecznicę. I mu zrobiła. A ja uwierzyłem, głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 01.04.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 tak dokładnie wena,dachówkę kupiłam w hurtowni budmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 01.04.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 .Zdecydowaliśmy się na jungmeiera bo chyba lepsza i ładniejsza.Cena 28,00 zł za podstawową ,gąsiory 14,70 zł,lewy prawy 29,00zł.My kupujemy dachówkę na 7% vat ,jeżeli jest ktoś zainteresowany to chętnie służę numerem telefonu.Pani właśnie rozkęca swój interes więc można coś wytargować!!! http://www.jungmeier.pl/index.php?id=197 Ja też poproszę o nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 01.04.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Jeśli chodzi o geodetę, to mam zapłacić za 4 rogi i 2 osie - 550 zł. Paliki i deski załatwia geodeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts