Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynajacych wiosna 2007 - Wielkopolska

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zastanawiam się nad oknami połaciowymi :roll: Poczytałam i opinie na forum o producentach są różne ... Skłaniam się ku wyrobom firmy Roto, głównie ze względu na propozycje okien wysokoosiowych. Potrzebuje 4 szt - w tym dwa okna będą w systemie combi - prawdopodobnie te będą uchylno-obrotowe ze względu na pełnienie jednocześnie funkcji wyłazu do obsługi komina ... Czy ktoś z Was też się nad nimi zastanawiał?

Z tego co oglądałem - velux i fakro - jakościowo lepiej wygląda velux, u fakro mi się podobała klamka na dole, lepszy otwieranie dla osób o niższym wzroście.

Okna bierzecie, tam gdzie dachówkę? Czy też jest gdzieś sklep tylko z tym?

Widzę, że temat dachówek na topie. Skoro mnie tak naszło na pisanie, to wszystkim, którzy jeszcze dachówki nie zamówili radzę omijać z daleka hurtownię WASZ DACH. Opiszę na czarnej liście moje przygody z nimi. Jeszcze w życiu nie spotkałam się z taką ignorancją, chamstwem i olewaniem klienta, jak u nich :evil: :evil: :evil: .

Hej,

a co u nich nie tak? Też byłem u nich i dostałem wycenę. Fakt, że wygląd "biura" nie zachwyca.

Cenowo wcale nie są rewelacyjni. Mam jeszcze wyceny z Pimaru i Weny.

Jeszcze chcę wziąć z tej Tiny z Gniezna.

A Wy skąd wzięliście dachówki?

Zastanawiam się nad oknami połaciowymi :roll: Poczytałam i opinie na forum o producentach są różne ... Skłaniam się ku wyrobom firmy Roto, głównie ze względu na propozycje okien wysokoosiowych. Potrzebuje 4 szt - w tym dwa okna będą w systemie combi - prawdopodobnie te będą uchylno-obrotowe ze względu na pełnienie jednocześnie funkcji wyłazu do obsługi komina ... Czy ktoś z Was też się nad nimi zastanawiał?

Z tego co oglądałem - velux i fakro - jakościowo lepiej wygląda velux, u fakro mi się podobała klamka na dole, lepszy otwieranie dla osób o niższym wzroście.

Okna bierzecie, tam gdzie dachówkę? Czy też jest gdzieś sklep tylko z tym?

Marzin :-) - dzieki za odp w spr dachu. mi wiezbe zrobi ta ekipa ktora mam . chodzilo mi tylko o koszt dachowek, rynien i tych innych dupereli. okna mam wpisane w koszt okien. no i dojdzie jeszcze deskowanie i papowanie ale to zrobi tesc wiec tu dojdzie tylko material. robocizna za plozenie dachowki to u mnie ok 7tys :-)

misiak- jestem bardzo zadowolona z zakupu Tw dzialeczki. zrobie na niej poletko ryzowe bo jest taka wilgotna. zawsze mozesz do nas wpadac na golabki ;-)

witam ja tez kupuję okna roto mozna stanąć i nie trzasnąć się w głowę najlepsza cena jaką dostałam -ul.Dąbrowskiego 172 za pętlą autobusową ogrody,tel.061-847-62-20 p.Sławek.Jutro mam dostać cenę z budmaru(Baranowo)ponoć ma być promocja pozdrawiam lidka.

No fajnie.

Dałem się nabrać :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

chociaż dzisiaj ktos ;-(

:wink: :lol: :D

A co? Próbowałeś i nikt się nie dał cały dzień?

My w ogóle zapomnieliśmy. Nawet żona się skarżyła :wink:

Ale w zeszłym roku mnie zrobiła. Nie było mnie w domu. Dzwoni wieczorem do mnie i mówi, że pan, który co w sobotę roznosi i sprzedaje jajka w bloku, powiedział, że jest głodny, bo rano nie zdążył zjeść śniadania i żeby mu zrobić jajecznicę. I mu zrobiła.

A ja uwierzyłem, głupi :x :wink:

.Zdecydowaliśmy się na jungmeiera bo chyba lepsza i ładniejsza.Cena 28,00 zł za podstawową ,gąsiory 14,70 zł,lewy prawy 29,00zł.My kupujemy dachówkę na 7% vat ,jeżeli jest ktoś zainteresowany to chętnie służę numerem telefonu.Pani właśnie rozkęca swój interes więc można coś wytargować!!! http://www.jungmeier.pl/index.php?id=197

Ja też poproszę o nr telefonu.