scooby 07.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 JA również zycze wszystkim wesolych swiat, i udanego wiosennego poczatku budowy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 07.04.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Trochę późno, ale też się dołączam do życzeń świątecznych. Dla każdego, co mu najmilszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 08.04.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 oczywiscie opózniony zapłon.ZDROWYCH SPOKOJNYCH SWIąT WIELKANOCNYCH.Pamiętajcie o kaloriach,ale co trochę mozna poszalec - spalimy na placu budowy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 08.04.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Witam i pozdrawiam całą grupę budujących 2007 r Zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa (dobry dla stropów) dla wszystkich forumowiczów życzą Rena i Rob Powodzenia i spelnienia wszystkich marzeń związanych z budową domku ..... Własnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 08.04.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 troszkę spóźnione te życzenia ale mamy przecież jeszcze mokry poniedziałek... prace mamy zamiar rozpocząć w poniedziałek 16.04.2007 8.00 przyjeżdża CAT i zrywa Humus ... potem Geodeta .... i START !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaska - Siekierki 09.04.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 witam wszystkich prawie już poświątecznie niestety czy znalazłaby się "dobra duszyczka", która podałaby namiar na sensownego kierbuda? może być na priva. dzięęęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 09.04.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 kaskaposzło na privapozdrawiam wszystkichatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 09.04.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam, razem z moją prawie już żoną chcemy wystartować z budową niebawem. Lada moment występujemy o pozwolenie na budowę i w związku z tym poszukujemy ekipy do Ytonga. Czy ktoś z Was buduje w Ytongu? Tak na termin czerwiec-lipiec. Od jutra zaczynam poszukiwania materiału w okolicznych hurtowniach. Czy aktualnie są problemy z najgrubszą ścianą 40cm w klasie 400? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Pozdrowienia dla grupy co już pewnie zaczęła w 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaska - Siekierki 10.04.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 dzięki za kierbudy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 10.04.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam, razem z moją prawie już żoną chcemy wystartować z budową niebawem. Lada moment występujemy o pozwolenie na budowę i w związku z tym poszukujemy ekipy do Ytonga. Czy ktoś z Was buduje w Ytongu? Tak na termin czerwiec-lipiec. Od jutra zaczynam poszukiwania materiału w okolicznych hurtowniach. Czy aktualnie są problemy z najgrubszą ścianą 40cm w klasie 400? Witam i życzę podwójnego powodzenia Raz z ekipą na czerwiec/lipiec, dwa z materiałem w sensownej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 10.04.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Pilnie potrzebuję namiary na bloczki betonowe - oczywiście najlepszej jakości, najszybciej i najtaniej Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 10.04.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 bloczki bralismy z TBB Delta, na dziadoszanskiej 10. po ile teraz sa to nie wiem, a z jakosci jestesmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viking70 10.04.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 witam ile za wylanie stropu zycza sobie mam do zrobienia 170 m2 zaspiewali mi 6000 zetka nie wiem czy duzo czy malo - wypadlem troche z obiegu TERIVA NOVA - strop - sama robocizna gdzie za material wyszlo okolo 10 000 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 10.04.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 witam ile za wylanie stropu zycza sobie mam do zrobienia 170 m2 zaspiewali mi 6000 zetka nie wiem czy duzo czy malo - wypadlem troche z obiegu Pozdrawiam to trochę zależy od tego jaki strop ja mam cenę od metra2 i w przeliczeniu na 170m2 (mam dużo mniej) wyszłoby ok 7000zł - ale nie mam najtańszej ekipy - strop gęstożebrowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viking70 10.04.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 witam ile za wylanie stropu zycza sobie mam do zrobienia 170 m2 zaspiewali mi 6000 zetka nie wiem czy duzo czy malo - wypadlem troche z obiegu pozdrawiam to trochę zależy od tego jaki strop ja mam cenę od metra2 i w przeliczeniu na 170m2 (mam dużo mniej) wyszłoby ok 7000zł - ale nie mam najtańszej ekipy - strop gęstożebrowy pozdrawiam teriva nova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 10.04.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 witam szukam tanich bloczkow B6 i betonu? moze macie jakies adresy i cenyz gory dziekuje Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 10.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 witam szukam tanich bloczkow B6 i betonu? moze macie jakies adresy i ceny z gory dziekuje Witolo Teraz nie ma tanich Albo są w cenie "normalnej", albo b. drogie albo ich nie ma Generalnie książka tel. do ręki i powodzenia w szukaniu tanich, kilka godzin dzwonienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 10.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 TERIVA NOVA to jest właśnie gęstożebrowy więc jeśli o cenę u mnie to jak napisałam więc nie jest najdrożej - ale niech wypowiedzą się też ci którzy mieli (będą mieli) bardzo tanich wykonawców - będą widełki cenowe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 10.04.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Słuchajcie, ktoś z Was rozglądał się za drzwiami wejściowymi. Ja nastawiłem się na drewno, co by było pod kolor okien, ale cena mnie trochę osłabiła. ok 4 tyś. Znacie fajne miejsca godne polecenia gdzie mozna obejrzeć i moze nabyć w trochę niższej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adisan1 10.04.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 jezeli chodzi o bloczki m6 to polecam goscia znajdujacego sie na ulicy glogowskiej jadac w strone Lubonia po prawej stronie na wysokosci zjazdu wlasnie do Lubonia. cena na dzien dzisiejszy to 2.60 brutto (jakosc OK) wraz z transportem, wszedzie gdzie dzwonilem albo cena byla wieksza albo jak w TBB nizsza ale bez transportu ;/ jezeli chodzi o stropy to polecam : http://www.strobet.com.pl/index.php ceny wytargowane na 20% mniejsze niz w konbecie transport to jedyne 400zl mi sie oplacalo, jakosc OK bralem bloczki betonowe(stropowe) oraz beleczki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts