Marzin 12.04.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Właśnie zamówiłam w Budom Bisie na Dąbrowskiego przy salonie Cybiny. Jeden tysiączek mniej. A masz jakiś dokładniejszy adres, bo nijak w googlch nie moge po nazwie znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 12.04.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 brachol - tyle obdzwonilam tartakow i zaden mi tak nie powiedzial a podawalam dlugosci belek widocznie mialam szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 13.04.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Zastanawiam się czy ma sens robić ogrzewanie podłogowe w wiatrołapie Zupełnie nieogrzewany odpada - nie cierpię zakładać zimą wychłodzonych butów, a na choćby mały grzejniczek szkoda mi miejsca. Co Wy na to? Aaa...jeszcze jedno, planuję poodwiedzać producentów okien - które miejsca wg Was warto odwiedzić? Pozdrawiam, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.04.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja robie podlogowe w wiatrolapie, wlasnie z tych powodow ktore wymienilas. Mam też nadzieję, że buty na podlogowce beda zima szybko wysychać W sprawie okien już mówiłam kiedyś, ja zamówiłam okna z Oknoplastu Kraków w salonie w Gnieznie, bo w salonie w Poznaniu było dużo drożej. No ale do najtańszych one i tak nie należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 13.04.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Altariela, gdzie w Poznaniu można oglądnąć te okna? Ale wiesz..nie kawałek profilu tylko całe okno ...należę do stworów które muszą wszystko sprawdzić organoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 13.04.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Salon w Poznaniu jest na Góreckiej 8. Są całe okna, sztuk kilka. Ja też pojechałam tam obejrzeć i dobrze zrobiłam bo są 3 modele do wyboru (różnią się od zewnątrz, wewnątrz wszystkie takie same) i mogłam się z bliska przyjrzeć które mi się bardziej podoba, jak chodzą okucia, klamki, popukać, poszarpać itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.04.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Właśnie zamówiłam w Budom Bisie na Dąbrowskiego przy salonie Cybiny. Jeden tysiączek mniej. A masz jakiś dokładniejszy adres, bo nijak w googlch nie moge po nazwie znależć. A nazwę przekręciłam Bud Dom Bis http://www.dombudbis.poznan.pl/- Jak jedziesz A2 do Pozka przez Chyby to masz ich po drodze. Taki dośc duży budynek w głębi tuż przed Cybiną. Mają drzwi najróżniejsze i z różnych firm. U mnie był problem bo mam otwór drzwiowy szerszy więc PCV i stal odpadała bo ceny był już kosmiczne przy wykonaniu na miarę. A tam znalazłam. Producent to Łapawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 13.04.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Salon w Poznaniu jest na Góreckiej 8. Są całe okna, sztuk kilka. Ja też pojechałam tam obejrzeć i dobrze zrobiłam bo są 3 modele do wyboru (różnią się od zewnątrz, wewnątrz wszystkie takie same) i mogłam się z bliska przyjrzeć które mi się bardziej podoba, jak chodzą okucia, klamki, popukać, poszarpać itp. Pozdrawiam Dzięki - jutro się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 13.04.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Czy ktos wie w jakiej cenie jest Ytong czy jest tańczy od suporexu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viking70 13.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam, a gdzie drewno na wiezbe - macie drodzy inwestorzy jakies namiary na tartaki Stronki www lub telefony Pozdrawiam ze slonecznej /jak narazie / wyspy na krancu europy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 13.04.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 A nazwę przekręciłam Bud Dom Bis http://www.dombudbis.poznan.pl/- Jak jedziesz A2 do Pozka przez Chyby to masz ich po drodze. Taki dośc duży budynek w głębi tuż przed Cybiną. Mają drzwi najróżniejsze i z różnych firm. U mnie był problem bo mam otwór drzwiowy szerszy więc PCV i stal odpadała bo ceny był już kosmiczne przy wykonaniu na miarę. A tam znalazłam. Producent to Łapawa Dzięki. Jadą tą drogą dwa razy dziennie. Raz do pracy i potem do domu. Przylukałem gdzie to jest dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 13.04.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Ja swego czasu brałem drewno z tartaku w Piotrkowicach. Co ciekawe zamawiałem telefonicznie i nie musiałem dokonyac żadnej wpłaty przed dostawą. Więżba dojechała terminowo i płatnośc dopiero przy odbiorze. tel. 609-733-179 lub (061)-28-26-406.transport miałem w cenie. latem 2006r płaciłem 700zł/m3.Może wtedy nie najtaniej ale za to terminowo i drewna było z nadwyżką.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 13.04.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 A czy macie namiary na ekipy do ocipelenia domu styropianem? I jakie to są koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariooo 14.04.2007 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 macie moze namiary na kogos kto ma na stanie welne na wlewacje? moze byc 12,14 lub 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebol111 14.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich, zaczynam niedługo budowę w Szczytnikach, będąc ostatnio na Leśnej polanie zauważyłem że coś tam kopią - to chba prąd mam nadzieję a nie poszukiwacze zaginionych bomboskładów . Czy ktoś wie może czy to faktycznie energetycy zaczeli działać? A tak przy okzaji czy orientuje się ktoś może ile biorą ekipy za przygotowanie przyłącza wodnego? (woda w drodze - trzeba się podłączyć zrobić jakieś 7 m rury studzienkę etc.) za samą robociznę gość krzyknął 2500zł co wy na to? pozdrowienia dla budujących Sebol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 14.04.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich, zaczynam niedługo budowę w Szczytnikach, będąc ostatnio na Leśnej polanie zauważyłem że coś tam kopią - to chba prąd mam nadzieję a nie poszukiwacze zaginionych bomboskładów . Czy ktoś wie może czy to faktycznie energetycy zaczeli działać? A tak przy okzaji czy orientuje się ktoś może ile biorą ekipy za przygotowanie przyłącza wodnego? (woda w drodze - trzeba się podłączyć zrobić jakieś 7 m rury studzienkę etc.) za samą robociznę gość krzyknął 2500zł co wy na to? pozdrowienia dla budujących Sebol A któraż to działeczka na Leśnej Polanie ? Bo my sąsiady Co do wody to cena standard i na nic innego bym nie liczył, do tego pewnie z 1k materiały. Jeśli to był ten koleś o którym myślę (nie chwalił się czasem, że to on kopał wodę na całym terenie ? ) to burak niemiłosierny. Chamsko stwierdził, że na 100% do niego przyjdziemy po wodę ... no cóż wodę już mam, a gościu mnie nie ujrzał Jakby co to Aquanet Krzesinki polecam, miło, fachowo ale oczywiście i tak od wniosku, przez papierologię i wykonanie odczekasz z 2,5 miesiąca. Dzisiaj byłem, wykopy idą raczej pod prąd sądząc po głębokości rowu i terminie jaki mają od Enea. Natmoiast łosie przekopali mi wjazd i teraz nie wiem jak w środę/czwartek wjedzie do mnie materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebol111 14.04.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich, zaczynam niedługo budowę w Szczytnikach, będąc ostatnio na Leśnej polanie zauważyłem że coś tam kopią - to chba prąd mam nadzieję a nie poszukiwacze zaginionych bomboskładów . Czy ktoś wie może czy to faktycznie energetycy zaczeli działać? A tak przy okzaji czy orientuje się ktoś może ile biorą ekipy za przygotowanie przyłącza wodnego? (woda w drodze - trzeba się podłączyć zrobić jakieś 7 m rury studzienkę etc.) za samą robociznę gość krzyknął 2500zł co wy na to? pozdrowienia dla budujących Sebol A któraż to działeczka na Leśnej Polanie ? Bo my sąsiady Co do wody to cena standard i na nic innego bym nie liczył, do tego pewnie z 1k materiały. Jeśli to był ten koleś o którym myślę (nie chwalił się czasem, że to on kopał wodę na całym terenie ? ) to burak niemiłosierny. Chamsko stwierdził, że na 100% do niego przyjdziemy po wodę ... no cóż wodę już mam, a gościu mnie nie ujrzał Jakby co to Aquanet Krzesinki polecam, miło, fachowo ale oczywiście i tak od wniosku, przez papierologię i wykonanie odczekasz z 2,5 miesiąca. Dzisiaj byłem, wykopy idą raczej pod prąd sądząc po głębokości rowu i terminie jaki mają od Enea. Natmoiast łosie przekopali mi wjazd i teraz nie wiem jak w środę/czwartek wjedzie do mnie materiał Działka 207/30 płot z siatki taki zielony się pojawił niedawno, a twoja to która?. Nie to nie ten burak , wycenę podał mi mój wykonawca załatwił już wszystkie papiery teraz ma kłaść rurki sprawdzam go czy nie próbuje zrobić mnie w jajko. U mnie w poniedziałek mają wjechać koparki zacząć ziemię zdejmować i wykopy robić już nie mogę się doczekać. NIe wiesz kiedy mają prąd już być na działkach? pozdrówka dla wszsytkich forumowiczów, a specjalne dla Leśnych Polaniaków Sebol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 14.04.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Działka 207/30 płot z siatki taki zielony się pojawił niedawno, a twoja to która?. Nie to nie ten burak , wycenę podał mi mój wykonawca załatwił już wszystkie papiery teraz ma kłaść rurki sprawdzam go czy nie próbuje zrobić mnie w jajko. U mnie w poniedziałek mają wjechać koparki zacząć ziemię zdejmować i wykopy robić już nie mogę się doczekać. NIe wiesz kiedy mają prąd już być na działkach? pozdrówka dla wszsytkich forumowiczów, a specjalne dla Leśnych Polaniaków Sebol Moja to 206/12, a dokładniej to taka ogrodzona leśną siatką i ściągniętym humusem ( chyba z 4 działki wzdłóż lasu od Twojej pod dwoma brzozami) Prąd teoretycznie ma być w pierwszej połowie maja, tak przynajmniej wynikało z umowy Enea z wykonawcą. Do dalszej wymiany lokalnych info zapraszam na PW lub do wątku "Bla,bla,bla wielkopolska" bo nas zakrzyczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viking70 14.04.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 INWESTORZY moze ktos sie w Rakowie kolo Czerniejewa buduje po sasiedzku.I czasami jest w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 14.04.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Jak poszukać Czarną listę z wielkopolski, bo muszę koniecznie kogoś wpisać. Jeżeli dałam komuś namiary na kanoldy - to proszę wyrzucić z pamięci ten namiar Pozdrawiam Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts