mariooo 14.04.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Mice, Sebol111 - chlopaki kopia pod prad, ale cos im sie nie spieszy. Wykonawca to firma z Gniezna. Co do terminow to..... prad mialbyc tam juz w polowie 2004 roku:) Mi tez przekopali wjazd, a niedlugo musze materialy do tynkow przywiezc i poprostu zakopie ta dziute i tyle.mam nadzieje ze prad poplynie do konca czerwca. Stacja transformatorowa ma byc chyba gdzies w okolicy dzialki Mice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 14.04.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Jak poszukać Czarną listę z wielkopolski, bo muszę koniecznie kogoś wpisać. Jeżeli dałam komuś namiary na kanoldy - to proszę wyrzucić z pamięci ten namiar Pozdrawiam Sylwia Proszem bardzo dla przypomnienia też innym, bo sledzę wiekszość wątków związanych z Wlkp. i jak ruszę w tango to sie przyda CZARNA LISTA NIESOLIDNYCH - WIELKOPOLSKA http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=27800&postdays=0&postorder=asc&start=60 i dla przypomnienia też BIAŁA LISTA SOLIDNYCH - WIELKOPOLSKA http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=27801&postdays=0&postorder=asc&start=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 14.04.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Mice, Sebol111 - chlopaki kopia pod prad, ale cos im sie nie spieszy. Wykonawca to firma z Gniezna. Co do terminow to..... prad mialbyc tam juz w polowie 2004 roku:) Mi tez przekopali wjazd, a niedlugo musze materialy do tynkow przywiezc i poprostu zakopie ta dziute i tyle. mam nadzieje ze prad poplynie do konca czerwca. Stacja transformatorowa ma byc chyba gdzies w okolicy dzialki Mice. Nie wiem jak u Was mariooo bo pewnie inny właściciel ale u nas umowę podpisywał kolo dopiero wrzesień 2005r więc w 2004 być nie mógł Poślizg mają tak czy tak niemiłosierny a stacja będzie tak ze 2-3 działki ode mnie, po skosie bliżej Ciebie Ty i tak masz git bo ztcw bierzesz zasilanie od sąsiada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariooo 15.04.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ja mialem podpisana na maj 06, ale moi sasiedzi mieli chyba na maj 04, co do wlascicieli tych gruntow to bylo ich 3. i tak calośc sprzedawal everest. jezeli chodzi o prad to cala 3 musiala podpisac dokumenty i wplacic zaliczki na instalacje. ale co tam historia - wazne ze wreszcie cos robia!!! widzialem ze naprzeciw twojej dzialki ktos wczoraj sie ogradzal - czyzny niedlugo zaczynali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 15.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 widzialem ze naprzeciw twojej dzialki ktos wczoraj sie ogradzal - czyzny niedlugo zaczynali?? Z tego co rozmawiałem to chcą ruszyć w lipcu ale sąsiad był z lekka niezorientowany w dostępności materiałów, dokumentów na przyłącze wody itp. więc pożyjemy zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 15.04.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Jeżeli przypadkiem został komuś pustak żużlowy 12 cm (jeśli ktoś wogóle z tego budował ) to chętnie odkupię w rozsądnej cenie. Info proszę na priwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebol111 15.04.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 widzialem ze naprzeciw twojej dzialki ktos wczoraj sie ogradzal - czyzny niedlugo zaczynali?? Z tego co rozmawiałem to chcą ruszyć w lipcu ale sąsiad był z lekka niezorientowany w dostępności materiałów, dokumentów na przyłącze wody itp. więc pożyjemy zobaczymy Fajnie Leśna Polana się zaludnia. Byłem wczoraj ruch jak w Paryżu, kilkanaście osób na różnych działkach - pogada dopinguje . NIe wiecie jak wygląda sprawa z gazem? Pozdrawiam Sebol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 15.04.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 mogę kupić ytong 24 za 13 zl za bloczek + transport(mamy sie dogadac) od ręki 1500 szt (tyle wyjdzie na mój domek) czy ta cena na ta chwile norlmalna ?? zonka w czwartek obdzwoniła sporo firm i wszyscy maja na zapisy-termin czerwiec -lipiec -sierpien i nie wiadomo jaka cena bedzie sa braki na maxa biorac pod uwage cene za bloczek suporexu w tarnowie 15,60 zl w rokietnicy 14 cena wydaje sie ok mice masz już ytong ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 15.04.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 misiak, jedyne co mogę polecic to nie wpadajcie w panikę i szukajcie po sąsiednich województwach - nawet z transportem wychodzi taniej. Nie wiem jak z ytongiem i substytutam,i ale w przypadku PTH drugi raz okazuje się, że taki sposób poszukiwania materiałów jest sporo tańszy! Powodzenia, Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 15.04.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 misiak, jedyne co mogę polecic to nie wpadajcie w panikę i szukajcie po sąsiednich województwach - nawet z transportem wychodzi taniej. Nie wiem jak z ytongiem i substytutam,i ale w przypadku PTH drugi raz okazuje się, że taki sposób poszukiwania materiałów jest sporo tańszy! Powodzenia, Ania no wlasnie tak szukałem i to jest jakies 80 km od poznania bo blizej nikt juz nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 15.04.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 masakra. 3 tyg temu BK byl za 10 zl co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariooo 15.04.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 co do gazu: ja mam szczescie bo nitka biegnie przy mojej dzialce i mam juz nawet przylacze . rurociag konczy sie mniej wiecej tam gdzie aktualnie konczy się wykop pod porad na ulicy sarniej. wiem ze w waszej czesci osiedla projekt przewiduje realizacje nie wczesniej niz w 2009 roku, wiec skladajcie wnioski, bo im wiecej tym lepiej. Mam tez dla was inna informacje.....przy jeziorku stoi traki domek z duza iloscia odgromnkow (stan surowy otwarty), koles ma jakies dojscia w gazowni (pracuje albo jakos tak) wiem ze niedlugo nitka w okolice jego domu ma szase na realizacje (dzis bylem swiadkiem rozmowy o tym) wiec porponuje podjechac i pogadac, moze cos uda sie zalatwic. widzialem ze naprzeciw twojej dzialki ktos wczoraj sie ogradzal - czyzny niedlugo zaczynali?? Z tego co rozmawiałem to chcą ruszyć w lipcu ale sąsiad był z lekka niezorientowany w dostępności materiałów, dokumentów na przyłącze wody itp. więc pożyjemy zobaczymy Fajnie Leśna Polana się zaludnia. Byłem wczoraj ruch jak w Paryżu, kilkanaście osób na różnych działkach - pogada dopinguje . NIe wiecie jak wygląda sprawa z gazem? Pozdrawiam Sebol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 15.04.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 brał ktoś niedawno B10 z gruchy? W Stanbudzie po 190 netto, jeśli z wywrotki 20zł mniej. Co myślicie o tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredblasz 16.04.2007 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 to i tak najnizsza cena w okolicy. niestety trzeba zamowic go tydzien wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 16.04.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Misiak zadzwoń jeszcze na nr 061 8920233 niedawno mieli jeszcze tam BKI pomyśleć że ja rok temu płaciłem po 15zł za solbet 42 w klasie 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wloczykij 16.04.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 jeśli ktoś poszukuje bloczków/pustaków keramzytobetonowych dostępnych od zaraz to niech się zgłosi do:WIR PPHU sp.j.ul Gwardii Ludowej 3664-400 Międzychódtel (095) 748 24 57, 748 33 26,(600) 499 539Mają tam produkt importowany podobno bardzo ciepły ale niestety ceny (według mnie) są dość wysokie: bloczek 36cm (wchodzi 16 sztuk na m2 ściany) łączony na klej wychodzi po 11,10 zł brutto (w cenie jest transport do Poznania i klej). Bloczek ma lambde równą 0,12.Oczywiście są też inne bloczki i pustaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredblasz 16.04.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 W Sremie ceny B-10 190 netto, B-20 233 zl netto z transportem. Przy czym mozna kupowac bez faktury. Okres oczekiwania 3-4 dni. Czesc betonu i tak trzeba brac z faktura bo wymagany jest certyfikat jakosci.pozd. fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 16.04.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam mam namiar na słowacki suporex (profiks) w cenie 8,62 do negocjacji tylko trzeba samemu zapewnic transport.Sam bym po niego pojechał tylko nie mam transportu.Jak ktos dysponuje transportem to mozna sie dogadać [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 16.04.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ktos tu na forum mówił, że w Gnieźnie zamówił okna z Oknoplastu taniej niz w Poznaniu ... ale nie moge znaleźć kto Potrzebuję info ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 16.04.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 ja dzisiaj kupilem 1500 bloczkow ytongu pp4 z uchwytem piórem i wpustem za 13 zl /szt + transport (narazie szukam tanszego bo 2 transporty 70 km w jedna strone chce gostek 1400 zl ) cena jak na batorym ale obdzwaniając hurtownie i kazdy jednoznacznie stwierdzal ze cos bedzie za jakies 2-3 miesiace tylko jeszcze nie wiadomo za ile wiec postanowiłem kupić teraz tym bardziej ze zwykłego siporexu brak a jak jest to cena 14 - 17 zl ( 18 zl za niemiecki) wiec 20 k mniej na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts