majania 18.07.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witam .skończyli nam dzisiaj tynki maszynowe.polecam .bardzo dokładni. Proszę o namiry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 18.07.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja zamawiałem od dość miłej pani 664727300. Wcześniej rozeznawałem jeszcze jakąś inną firmę, ale tutaj powiedziano mi, że 3-4 dni i będzie stał... Ostatecznie zamawiałem w czwartek (nie trzeba przedpłaty) a przyjechał we wtorek (w poniedziałek się nie wyrobili, dzięki czemu nie musiałem go osobiście odbierać - zrobił to majster od fundamentów). Kasa przekazana, faktura wystawiona. No to masz z tego samego źródła, co ja mam mieć. Nie rozumiem tylko dlaczego mnie ściemniają. Tobie przywieźli i załozyli, a mnie kłamała, że teraz nie będą w Poznaniu. No i ja zamówiłem dużo wcześniej.... Mam tylko nadzieję, że ten "twój" nie trafił do mnie .... Mam nareszcie ten garaż! Garaż jak garaż, blacha i tyle, ale jak oni go ustawili. Ludzie......!! Pierdo.....eli na ziemię czetry bloczki, byle jak i byle gdzie. Krzywo. Na to wstawili to pudło i pojechali. I zadowoleni. Eeeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 18.07.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witam .skończyli nam dzisiaj tynki maszynowe.polecam .bardzo dokładni. Proszę o namiry ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 18.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 my też chętni jesteśmy na dobrych fachowców od tynków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 18.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witam .skończyli nam dzisiaj tynki maszynowe.polecam .bardzo dokładni. Ja teżhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a065.gif ja też, ja też.........na niedaleką przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bety_T 18.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witam .skończyli nam dzisiaj tynki maszynowe.polecam .bardzo dokładni. Ja teżhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a065.gif ja też, ja też.........na niedaleką przyszłość Ja tez bardzo poproszę o namiar Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.07.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 HejCzy ktos z was zgłaszał studnię wierconą do Starostawa?Co jest potrzebne w zgłoszeniu oprocz mapki sytuacyjnej i opisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 18.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witamszukam dobrej i niedrogiej firmy z płytkami /raczej polskie/pozdrawiamatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 18.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 witam .skończyli nam dzisiaj tynki maszynowe.polecam .bardzo dokładni. Ja też poproszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 18.07.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 bardzo chętnię podam namiary na tynki lecz dopiero jutro notes został na budowie . teraz widać ze to dom.pozdrawiam serdecznie lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 18.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Stokrotne dzięki Misiak za tabelkę z porównaniem okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 18.07.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ja zamawiałem od dość miłej pani 664727300. Wcześniej rozeznawałem jeszcze jakąś inną firmę, ale tutaj powiedziano mi, że 3-4 dni i będzie stał... Ostatecznie zamawiałem w czwartek (nie trzeba przedpłaty) a przyjechał we wtorek (w poniedziałek się nie wyrobili, dzięki czemu nie musiałem go osobiście odbierać - zrobił to majster od fundamentów). Kasa przekazana, faktura wystawiona. No to masz z tego samego źródła, co ja mam mieć. Nie rozumiem tylko dlaczego mnie ściemniają. Tobie przywieźli i załozyli, a mnie kłamała, że teraz nie będą w Poznaniu. No i ja zamówiłem dużo wcześniej.... Mam tylko nadzieję, że ten "twój" nie trafił do mnie .... Mam nareszcie ten garaż! Garaż jak garaż, blacha i tyle, ale jak oni go ustawili. Ludzie......!! Pierdo.....eli na ziemię czetry bloczki, byle jak i byle gdzie. Krzywo. Na to wstawili to pudło i pojechali. I zadowoleni. Eeeeeee.marzin czy ty jesteś czasami zadowolony co chciałeś za 1500 zł najazd,kanał i najlepiej drugi blaszak w promocji ja jestem zadowolona nikt nie ustawiał bez konsultacji sama wskazałam gdzie ma zostać złozony i nikt nie mówił ze będzie z klinkieru.pozdrawiam lidka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 18.07.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Marzinowi chyba nie chodziło o to, że garaż brzydki i blaszany, ale że montaż trochę kiepski. Zdaje się, że dla niego ten garaż to nie tymczasowy blaszak na trzymanie klamotów w czasie budowy, ale rzeczywiście GARAŻ, który stał tam będzie dłuższy czas. Ja na jego miejscu też bym wolała, żeby był postawiony równo i dokładnie, a nie zrzucony byle jak. I to niezależnie od tego czy kosztuje 1500 zł czy 15000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 18.07.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Majania, ja też poproszę namiar tylko napisz jaki rodzaj tynku Ci robili? Gipsowy maszynowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 18.07.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Majania, ja też poproszę namiar tylko napisz jaki rodzaj tynku Ci robili? Gipsowy maszynowo? Martuszek, to Lidka a nie Majana poleca specjalistow od tynkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.07.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 marzin czy ty jesteś czasami zadowolony co chciałeś za 1500 zł najazd,kanał i najlepiej drugi blaszak w promocji ja jestem zadowolona nikt nie ustawiał bez konsultacji sama wskazałam gdzie ma zostać złozony i nikt nie mówił ze będzie z klinkieru.pozdrawiam lidka Lidka, w sumie to co miałem na myśli powiedziała altariela. Garaż jest spoko i dzięki za namiar, tylko szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia jak go ustawili.... Niestety poprawiać samemu jest ciężko, musiała mi pomagać moja żona w 7 - miesiącu ciąży przytrzymując wielki drąg, którym podnosiłem garaż i ustawiałem go tak jak należy. O to mam żal do tych kolesi. Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.07.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 marzin czy ty jesteś czasami zadowolony co chciałeś za 1500 zł najazd,kanał i najlepiej drugi blaszak w promocji ja jestem zadowolona nikt nie ustawiał bez konsultacji sama wskazałam gdzie ma zostać złozony i nikt nie mówił ze będzie z klinkieru.pozdrawiam lidka Lidka, w sumie to co miałem na myśli powiedziała altariela. Garaż jest spoko i dzięki za namiar, tylko szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia jak go ustawili.... Niestety poprawiać samemu jest ciężko, musiała mi pomagać moja żona w 7 - miesiącu ciąży przytrzymując wielki drąg, którym podnosiłem garaż i ustawiałem go tak jak należy. O to mam żal do tych kolesi. Nic więcej. Marzin masz racę, u nas też "rzucili" blaszak i chcieli jechać. Ale mąż powiedział, że jak mu tego porządnie nie zakotwią (kilka razy upewnialiśmy się przez telefon że tak będzie) to my im nie zapłacimy. No i chłopczyki zwolniły tempo, porządnie poskręcali, zakotwili i dopiero kaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
longinus997 19.07.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam, Chciałbym podziękować wszystkim forumowiczom, którzy pomogli mi w szukaniu ekipy do wykonania dachu. Skontaktowalismy się z około 40(!) ekipami, z 6 się spotkaliśmy na budowie, na koniec 2 licytowały się, która dostanie tę robotę (obie miały akurat wolne moce przerobowe). Widzicie Państwo, trochę nas to nerwów i czasu kosztowało ale nawet w dobie boomu budowlanego można znelźć solidnego wykonawcę po przystepnej cenie. Chłopaki zrobiły już więźbę, dziś mają skończyć deskowanie występów i połozyć folię Jeśli chodzi o inne sprawy to ciekawy jestem czy ktoś z wielkopolan zainstalował/instaluje u siebie wentylację mechaniczną z odzyskiem ciepła, może ktoś poleci wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 19.07.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Marzin masz racę, u nas też "rzucili" blaszak i chcieli jechać. Ale mąż powiedział, że jak mu tego porządnie nie zakotwią (kilka razy upewnialiśmy się przez telefon że tak będzie) to my im nie zapłacimy. No i chłopczyki zwolniły tempo, porządnie poskręcali, zakotwili i dopiero kaska. Właśnie, własnie. Mnie nie było, a Magdzie to nie przeszkadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakub G 19.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 mam pytania skąd najlepiej (najtaniej) beton na strop z pompą w okolicach Rokietnicy I Obornik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts