lidka87 22.07.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 a za tynki maszynowe 25 Za tyle mam umówionego tego od lidki. Longinus i Reszta Wielkopolan Mój dekarz leży w łóżku juz na dobre - tego sie bałam. W związku z tym mam dekarzy ale na październik - a nie mogę czekać tyle. Potrzebuje dobrego dekarza na wrzesień. Proszę o pomoc. Może Longinus polecisz mi swoich jeżeli robia dobrze bo w ciemno to się boję i dasz namiary na tych, z ktorymi wg Ciebie warto gadać. Please!!!!!!!!! Nie wiem, czy ma terminy, ale ten gość jest OK. Sławek 606 454 118 nasze tynki cementowo-wapienne maszynowe takie właśnie robią polecani tynkarze. Lidka, a na te tynki to potem trzeba coś nanosić żeby wygładzić, czy one od razu są cacy?Tynki są juz gładkie jak pupcia niemowlaka!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 22.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Lidzia, to super. Ile na przód trzeba się z tynkarzem umawiać? Muszę dzwonić juz dzis, że chce go na październik, czy mogę poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 22.07.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 lepiej dzisiaj zadzwoń,bo na przykład ja szukam dobrego i za normalne pieniądze płytkarza to mi powiedział,że pierwszy wolny termin ma w nowym roku.Może ktos ma takiego!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomcus 23.07.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Hi,wiem , że większość ma już ten etap za sobą, ale proszę o opinię nt. ceny drewna na więźbę. Mój cieśla podał mi cenę 820 PLN netto za m3. To chyba TROCHĘ dużo - napiszcie co o tym sądzicie? T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
longinus997 23.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Hi, wiem , że większość ma już ten etap za sobą, ale proszę o opinię nt. ceny drewna na więźbę. Mój cieśla podał mi cenę 820 PLN netto za m3. To chyba TROCHĘ dużo - napiszcie co o tym sądzicie? T. Ja zamawaiełm tutaj za 750netto, z dowozem, bez rozładunku niestety, można bez fatury http://www.wiezba-dachowa.pl/ dostawa była w ciagu 10 dni, nie są tak obłożeni jak tartaki w wielkopolsce, myślę, że byliby nawet skłonni do negocjacji gdyby zamawiane było więcej drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 23.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Hi, wiem , że większość ma już ten etap za sobą, ale proszę o opinię nt. ceny drewna na więźbę. Mój cieśla podał mi cenę 820 PLN netto za m3. To chyba TROCHĘ dużo - napiszcie co o tym sądzicie? T. ja biore od nich >TU< cena 750 netto z transportem do poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.07.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Do tych, co już po posadzkach. Ile dni polewaliście je wodą. Ja leję drugi dzień i końca nie widać. Żłopią jak szalone. Misiak, zajedź obejrzeć posadzki. Pogadamy chwilę, bo robota i tak mi nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
druti 24.07.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Do tych, co już po posadzkach. Ile dni polewaliście je wodą. Ja leję drugi dzień i końca nie widać. Żłopią jak szalone. Misiak, zajedź obejrzeć posadzki. Pogadamy chwilę, bo robota i tak mi nie idzie. Nie polecam lac za duzo. Posadzki powinny byc wilgotne ale nie powinny byc mokre. Ja podlalem je troche za duzo i do dzisiaj pod schodami jest mokro chcociaz minely juz ponad 2 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 24.07.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 czasem nie bierzcie drwna z Kościana! Do mnie przyjechało w piątek (po 3 miesiącach oczekiwania) i tak jak przyjechało, tak odjechało. 1 krokiew (14 x 14) złamała się przy rozładunku, kolejna zlamała się przy załadunku. a może i tak lepiej, że nie na dachu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Nie polecam lac za duzo. Posadzki powinny byc wilgotne ale nie powinny byc mokre. Ja podlalem je troche za duzo i do dzisiaj pod schodami jest mokro chcociaz minely juz ponad 2 miesiace. A kolesie od posadzek kazali mi solidnie zlewać cały tydzień. Dziś jeszcze lekko zroszę i schluss. I tak jest wilgotno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 czasem nie bierzcie drwna z Kościana! Do mnie przyjechało w piątek (po 3 miesiącach oczekiwania) i tak jak przyjechało, tak odjechało. 1 krokiew (14 x 14) złamała się przy rozładunku, kolejna zlamała się przy załadunku. a może i tak lepiej, że nie na dachu.... Słuchajcie, akurat jestem leśnikiem z wykształcenia, fakt że nie pracuję w zawodzie, ale to co tartaki teraz sprzedają to często syf. Posusz, choroby grzybiczne typu sinice itp, itd. Nie wspomnę o tym, że ze świeżego drewna nie powinno robić się więźby. U mojego ojca (lata 90-te) derwno leżało dwa lata i schło. Ale co zrobisz, takie czasy. Prawdziwych cieśli też już nie ma. Teraz tylko blaszki i gwoździe walą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
druti 24.07.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Nie polecam lac za duzo. Posadzki powinny byc wilgotne ale nie powinny byc mokre. Ja podlalem je troche za duzo i do dzisiaj pod schodami jest mokro chcociaz minely juz ponad 2 miesiace. A kolesie od posadzek kazali mi solidnie zlewać cały tydzień. Dziś jeszcze lekko zroszę i schluss. I tak jest wilgotno. Moze dla uscislenia: posadzka przez pierwszy tydzien nie powninna byc sucha. Jak robi sie jasno szara to jest sucha. Jak jest ciemno szara, to nie jest sucha. Zdecydowanie nie trzeba lac w nia wody litrami bo woda zostanie na foli pod betonem i bedzie miesiacami wychodzic tak jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 24.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Heloł! dopisuję się do Grupy - wprawdzie zaczęliśmy w sierpniu zeszłego roku, ale tempo mamy powalające, niektórzy z Was są już bardziej pobudowani niż my... pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.07.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Moze dla uscislenia: posadzka przez pierwszy tydzien nie powninna byc sucha. Jak robi sie jasno szara to jest sucha. Jak jest ciemno szara, to nie jest sucha. Zdecydowanie nie trzeba lac w nia wody litrami bo woda zostanie na foli pod betonem i bedzie miesiacami wychodzic tak jak u mnie. Masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 24.07.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Słuchajcie, akurat jestem leśnikiem z wykształcenia, fakt że nie pracuję w zawodzie. tak z innej beczki: piszę w imieniu męża, który aktualnie "walczy" na budowie. on też jest leśnikiem pracuje jakby w zawodzie, bo na uczelni. co do jakości drewna, to ma takie samo zdanie jak ty. nasza więźba czeka w tartaku w Pecnej już kilka miesięcy leży sobie i się sezonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 24.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 miało być że Marzin jest leśnikiem ....oczywiścietakie braki edycyjne wynikają ztego że jestem tu nowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.07.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Heloł! dopisuję się do Grupy - wprawdzie zaczęliśmy w sierpniu zeszłego roku, ale tempo mamy powalające, niektórzy z Was są już bardziej pobudowani niż my... pozdrawiam wszystkich! Hej! Witamy w teamie! miało być że Marzin jest leśnikiem ....oczywiście takie braki edycyjne wynikają ztego że jestem tu nowa!!! Podszkolisz się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 24.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Moi drodzy czy już ktoś czynił wywiad na temat parkieciarzy? Ma może jakieś namiary? Moe odwdzięczyć się namiarami na całkiem fajny cenowo parkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.07.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Moi drodzy czy już ktoś czynił wywiad na temat parkieciarzy? Ma może jakieś namiary? Moe odwdzięczyć się namiarami na całkiem fajny cenowo parkiet. Obiecałam sobie kiedyś, że nikogo nie sprawdzonego przez siebie nie polecę ale mam ten namiar z forum. Może odezwie się ktoś u kogo ten pan robił. Podaję: Tomasz Matysiak 0606 904 556 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Heloł! dopisuję się do Grupy - wprawdzie zaczęliśmy w sierpniu zeszłego roku, ale tempo mamy powalające, niektórzy z Was są już bardziej pobudowani niż my... pozdrawiam wszystkich! Heloł! To na jakim jesteście etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts