wloczykij 04.08.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 a ja się pochwalę, że wczoraj znaczy 4 sierpnia o 22:00 moja kochana żona (dodam skromnie, że w mojej obecności) powiła synka. Bardzo się oboje cieszymy, bo synek zdrowy a i jego mama w nienajgorszym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 04.08.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 a ja się pochwalę, że wczoraj znaczy 4 sierpnia o 22:00 moja kochana żona (dodam skromnie, że w mojej obecności) powiła synka. Bardzo się oboje cieszymy, bo synek zdrowy a i jego mama w nienajgorszym stanie. serdeczne gratulacje zdrowia szczęścia i słodyczy lidka z rodzinką życzy.pozdrawiam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 04.08.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Szukam stropu teriva - dostałem kontakt na firmę Kozłowski & Kozłowski z Kuślina - czy ktoś brał z tamtąd strop? Jeśli nie z tamtąd to skąd najlepiej i najtaniej? Wdrażam się powolutku w tę grupę - u mnie parteru mury pną się do góry Pozdrawiam Moj murarz polecił mi KonBud z Książa (producent stropu), ale zamawiałem go w BIG-BUDzie z Borówca - przyjechał szybko i na czas (choć nie wiem, czy to nie przez bardzo dobry układ murarz <> BigBud)...Jak chcesz strop z konbudu to jedz na zawady ul.sw.wincentego.miła obsłóga i trochę taniej niz z big-budu.ja tam zmawiałem i było terminowo i wszystko ok.a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 05.08.2007 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, czy moglibyście polecić dekarza z wolnym czasem na koniec września. Mój sobie pojechał do holandi. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka35 05.08.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Ja bym mogła ale nie wiem czy zechce pojechać do Poznania a naprawdę dobry i tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 05.08.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Marzin, lidka87 - już jesteśmy mówini na "rozmowę" z Radkiem...mam pytanie: wszędzie robicie tyki gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 05.08.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Kochani mam wielka prośbę może ktoś doradzi z czego z czego budowac domek. Co sądzicie o ytongu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek 05.08.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam,nie buduję od podstaw ale remontuję i zaczynam też remont dachu i co się okazało, że 3 duże hurtownie (dach-bud, bud-mar, dek-pol) dały mi wycenę na dach c.a. 200 m2 na dachówkę creaton angoba miedziana na tyle podobną, że różnica mioędzy ceną maksymalną a minimalną jest ok. 300 pln(max. 21305 PLN min 21039 PLN np. cena dachówki podstawowej 1,54max min 1,53). Jak dla mnie wygląda to praktycznie na zmowę cenową. Czy mieliście podobne doświadzenia? I gdzie jeżeli nie jest to tajemnica kupiliście dachówkę Pozdrawiam,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.08.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Marzin, lidka87 - już jesteśmy mówini na "rozmowę" z Radkiem...mam pytanie: wszędzie robicie tyki gipsowe? Tak, wszędzie mam gipsowe. Dziś policzyliśmy z magdą powierzchnię. 291 mkw x 25 zł = 7275 zł. Kupa siana motyla noga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 05.08.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Marzin, lidka87 - już jesteśmy mówini na "rozmowę" z Radkiem...mam pytanie: wszędzie robicie tyki gipsowe? Tak, wszędzie mam gipsowe. Dziś policzyliśmy z magdą powierzchnię. 291 mkw x 25 zł = 7275 zł. Kupa siana motyla noga... U mnie wyjdzie jeszcze raz tyle Marzin, a jak z twardością tego tynku? Sprawdzi się w garażu ?? No i co z gładkością? Nie chcę lustra , ale w miarę gładką powierzchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 05.08.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 U mnie wyjdzie jeszcze raz tyle Marzin, a jak z twardością tego tynku? Sprawdzi się w garażu ?? No i co z gładkością? Nie chcę lustra , ale w miarę gładką powierzchnię... Są gładziutkie. A twardość... hmm, nie wiem co z tym garażem. Co Wy tam chcecie młotkami walić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 05.08.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Marzin, hihihi...no nie... ale czy jest sens dawać gipsowy tynk w garażu? Z koliei czy warto ściągac kolejnego fachowca na tynki cementowo-wapienne w 2-3 pomieszczeniach... A co z łazienkami? Tynkujecie je pod płytki ?? Zwariować można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 05.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Piterek Polecam Patex - Paterka, ul Złotowska - tylko musisz twardo negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Błażej1719499387 05.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 a ja się pochwalę, że wczoraj znaczy 4 sierpnia o 22:00 moja kochana żona (dodam skromnie, że w mojej obecności) powiła synka. Bardzo się oboje cieszymy, bo synek zdrowy a i jego mama w nienajgorszym stanie. Graulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotles 05.08.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, czy moglibyście polecić dekarza z wolnym czasem na koniec września. Mój sobie pojechał do holandi. Dzięki Z tymi dekarzami to w ogóle jakaś masakra... Nasz też spóźnia się już 3 tygodnie i przez to inne roboty . Jeżeli nie wejdzie w tym tygodniu, to zrobimy mu "reklamę" na Czarnej Liście! A trzeba przyznać że zrobił bardzo dobre pierwsze wrażenie - sam wspominał o umowie, miły itd. Tak że wrażenia bywają mylne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 05.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Tynki w łazience robią bez gładzi na ostro prosto pod płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 05.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Tynki w łazience robią bez gładzi na ostro prosto pod płytki. Witam Sąsiadkę, planowałam dzisiaj podjechać, ale powiem szczerze, że po wyrwaniu 200m2 lebiody siegającej pasa...padłam... Lidka, jak tynki? Zadowolona jesteś? Czyli kładziesz tynki w łazienkach? (Nasz instalaltor twierdził, że nie ma sansu - a ja zdania jeszcze nie wyrobiłam)... to może ten nieszczesny garaz też bez zacierania...może będzie taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 05.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 U nas wyszło 470 m/2 tynków z garażem a moim zdaniem to naprawdę bez sensu kłasc inne tynki w garażu.Chyba jak pisał marzin kowalstwo artystyczne macie zamiar otworzyc.!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 05.08.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Bardzo mi przykro, ale nikt nie odpisał na moje zapytanie z jakiego materialu najlepiej budowac. Może to wydawać się dla niektórych banalne pytanie ale ja proszę o jakieś podpowiedzi. Teraz poradzono mi ytong, ale obawiam się,że to może być drogo. Proszę o rady. Pozdrawiam. mika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek 05.08.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Piterek Polecam Patex - Paterka, ul Złotowska - tylko musisz twardo negocjować Martuszek Dziękuję za pomoc. Jutro się tam udam. Czy ktoś ma jeszcze jakieś dobre namiery, gdzie można dobrze negocjować dachówkę. Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts