krys1 23.11.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Mam pytanko za sto punktów. Czy ktoś może mi polecić dobrą, sprawdzoną ekipę budowlaną z Poznania lub okolicy? Pozdrawiam Podpytaj się na Grupa Wielkopolska Tam więcej osób ma ten etap za sobą, tu przed sobą. Więc trudno polecić kogoś sprawdzonego chyba poza Bartkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.11.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Więc trudno polecić kogoś sprawdzonego chyba poza Bartkami Mam nadzieję, że On tego nie czyta ( i mojego dziennika też) Przy okazji sie pochwalę. U mnie dziś kładli płyty stropowe. Za tydzień lejemy wieniec i heja do przodu! Nie ma ktoś dobrego cieśli, co to na początku grudnia mógłby wejść z robotą? Mój ma termin na połowę stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Nie ma ktoś dobrego cieśli, co to na początku grudnia mógłby wejść z robotą? Mój ma termin na połowę stycznia poszło na priv. a mi chce sie już ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 23.11.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 ja też mam pytanie za sto punktów: czy ktos kiedyś słyszał może coś cokolwiek o firmie TREBOR z kórnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 23.11.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 krys1 nie za wcześnie z tą choinką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 krys1 nie za wcześnie z tą choinką? chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.11.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 poszło na priv. Dzięki, już dzwoniłem. I sam nie wiem. Bo termin mają, ale znowu dużo drożsi Jak nie urok to... a mi chce sie już ŚWIĄT W marketach praktycznie już święta. Ps. Sie przyzwyczaiłem do muchy ze śmigiełkiem, a teraz widzę drzewko jakieś tańcuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 23.11.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ps. Sie przyzwyczaiłem do muchy ze śmigiełkiem, a teraz widzę drzewko jakieś tańcuje. ja tez...prawie nie poznalam N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ps. Sie przyzwyczaiłem do muchy ze śmigiełkiem, a teraz widzę drzewko jakieś tańcuje. Przez moment była piękna choinka wkrótce wróce do muszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Dla tych co jeszcze nie wiedzą jak wstawić sobie obrazek.Różne obrazki można znaleźć tu:http://www.humorpage.pl/obrazki.php?&co=ze_zwierzetamihttp://gify.nep.pl/index.php (tu ruchome) Po wybraniu obrazka klikamy na nim prawym przyciskiem, wchodzimy we właściwości, kopiujemy adresik, logujemy się na forum, wchodzimy w swój profil i na samym dole w polu do emblematu wstawiamy adres obrazka (nie może być zbyt duży). I wyślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 24.11.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 CześćTroche z innej beczki, potrzebuje studniarza, ale nie takiego co tylko odwierty robi, a jest wstanie odpowiednio dobrać parametry pomp i długości rurociągów, po prostu fachowcaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.11.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Słuchajcie, nikt mi nie chciał dostarczyć 3 m sześciennych betonu. W końcu jednak się udało, ale o negocjacji ceny nie było mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 24.11.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam!! Jeśli kogoś interesuje podaję namiary na dekarzy.Chłopaki pracują sprawnie, fachowo.. Z czystym sumieniem polecam bo wiem jak to jest gdy się dostanie ekipę z przypadku Pan Daniel 0691998332 lub Pan Tomek 0600278128. Proszę dzwonić po 20.00 U mnie robią dach na gotowo od ciesiółki-więżby aż po rynny. Spośród fachowców mogę jeszcze polecić Kierownika budowy p.Konieczny 604175485 elektryka pan Krzysztof 0602736408 oczywiście wszyscy z odpowiednimi uprawnieniami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 24.11.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No to super, dawaj tego kierownika budowy na Priva. Naprawde dobry?, bo wlasnie poszukuję takiego człowieka. Ile bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 24.11.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No to super, dawaj tego kierownika budowy na Priva. Naprawde dobry?, bo wlasnie poszukuję takiego człowieka. Ile bierze? Wysłane na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_Ko 24.11.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No to super, dawaj tego kierownika budowy na Priva. Naprawde dobry?, bo wlasnie poszukuję takiego człowieka. Ile bierze? Wysłane na priv Dzięki bardzo, już się umówiłem, na przyszły tydzień Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 24.11.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Odebrałam dzisiaj Pozwolenie na budowę!!! To jest całkiem miłe, tylko że apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciałoby się iść dalej ... niestety zima za pasem Ale i tak się cieszę, że mam kolejną sprawę za sobą Pozdrawiam Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Spośród fachowców mogę jeszcze polecić Kierownika budowy Czy ja też mogę na priv? Odebrałam dzisiaj Pozwolenie na budowę!!! To jest całkiem miłe, tylko że apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciałoby się iść dalej ... niestety zima za pasem Ale i tak się cieszę, że mam kolejną sprawę za sobą Gratulacje.To wiosną pewnie ruszysz pełną parą. U mnie boje z architektem. Ale zrobił się jakiś bardziej ugodowy. Może czyta to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 26.11.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Halo! Jest tu ktoś? Chyba nie zapadacie w sen zimowy. Misiak śliczny jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natus 26.11.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 jestem, jestem tylko więcej czytam niż piszę, a jak już zaczynam pisać, to wydaje mi się, że bzdury. Wkurzam się bo czekam na muratory i katalog, a poczta strajkuje i mogę się przypadkiem nie doczekać zadania na poniedziałek: - podpytać o architekta z gminy, podobno jakoś tak się składa, że zatrudnienie do adaptacji projektu kogoś związanego z gminą wpływa na czas oczekiwania na PnB -drążę temat POŚ i PC, Pozdrawiam N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts