Acidtea 13.08.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Gdzie najtaniej mogę kupić graty do drenażu? Interesuje mnie południe Poznania. Oprócz PUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 13.08.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witolo, w Skórzewie na Krótkiej - tak mniej więcej w połowie. A gdzie Ty? No i na jakim jesteś etapie? ja na ul. Wiosennej - boczna od Batorowskiej, co do etapu prac to w tym tygodniu zalewaja mi strop. Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 13.08.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Gdzie najtaniej mogę kupić graty do drenażu? Interesuje mnie południe Poznania. Oprócz PUM. ja rure kupowalem z hurtowni Grudnik kolo cmentarza przy obwodnicy na Podolanach (mialem duza znizke na materialy i tam bylo najtaniej) a wloknine w Surtexie na Glownej studzienek nie kupowalem tylko zrobilem z rury 160 zaslepionej korkiem i tyle jak na razie dziala i ladnie wode odprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 13.08.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 siemka, wlasnie dostalem wycene dachu i koles chce duzo:/ z oknami (4szt.) obrobienie 2kominow dachówka 270mkrokiewrynnyofoliowanie itp....18tysza m wychodzi 65zł chciał 70 ale o 5zlł oposcil, tylko sie krzywił przy tyma dach skomplikowany http://dobredomy.pl/?id_project=82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 14.08.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam.Prosze o pomoc!gdzie mozna kupić:STROP TERIVANADPROŻE POROTHERMPUSTAKI STROPOWE Z góry wielkiie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 14.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Bardzo proszę o pomoc. Pilnie potrzebuję namiarów na dobrego cieślę. Chyba porzucili pracę. Pomimo umów.... Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 14.08.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Bardzo proszę o pomoc. Pilnie potrzebuję namiarów na dobrego cieślę. Chyba porzucili pracę. Pomimo umów.... Będę bardzo wdzięczna za pomoc. U nas w następny czwartek zaczynają działać cieśle, jeżeli się spiszą to prześlę ci namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 14.08.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ma ktoś może kabel "pożyczkę" do prądu? Będe potrzbował tego ze 100m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HANPIO 14.08.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witajcie, mam pytanie do Misiaka, gdzie planujesz zakupic rolety z moskitierami. bo szczerze mówiąc sprawdzałam kilka firm i nigdzie czegoś takiego niwe widziałam. Czy orientujecie się ile kosztuje położenie 1 metra kwdr. papy termozgrzewalnej? Nam doradzono, aby położyć taką przed wylaniem posadzek, jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredblasz 14.08.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 witaj, osobiscie zamowilem w firmie Portos razem z oknami i roletami zew. Wiem, ze tez firma Krispol produkuje rolety z moskitierami. Cena ok. 45% wyzsza niz samych rolet zwenetrznych.pozdr. Fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 14.08.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 my mamy upatrzone takie okna z roletami i moskitierami w drutexie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 14.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witajcie, też mamy zamówione rolety z Portosa. Gdy składaliśmy zamówienie, sprzedawca pokazywał nam taką roletę z moskitierą, właśnie z tej firmy. To jest podobno nowość. Jednakże my wybraliśmy wariant moskitiery nakładanej. Nie zawsze będzie przecież potrzebna, a bardzo łatwo się ją montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotles 14.08.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Czy orientujecie się ile kosztuje położenie 1 metra kwdr. papy termozgrzewalnej? Nam doradzono, aby położyć taką przed wylaniem posadzek, jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii? Nasz dekarz bierze 10zł/m2 za papowanie termozgrzewalną. Na posadzkach powinno byc taniej...Jeżeli masz butlę gazową turystyczną to może lepiej i taniej zrobić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak 14.08.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 przepraszam ze tak późno ale juz nadrabiam Hi, potrzebuję PILNIE namiaru do spradzonego i w miarę taniego geodety. Najlepiej z zachodu Poznania (okolice T. Podgórnego). Pamiętam , że ktoś z forumowiczów jest geodetą i oferował się pomóc, ale nie mogę odnaleleźć kto. Było to gdzieś w na pierwszych trzydziestu stronach forum. Nie mam siły tego przeglądać Poproszę o namiary. Ile dzisiaj biorą geodeci? Czy jak koparka wbiła łychę w moją trawkę to JUŻ rozpocząłem budowę czy dopiero jak geodeta postawi słupki ? jak jeszcze nie masz to prosze namiary na Geodete Marcina z Taronowa 602132872 mysle ze twoja budowa sie rozpoczęła Witam, buduję się w Skórzewie - zacząłem w ubiegłym tygodniu. Pod koniec tygodnia będe zasypywać fundamenty - skąd braliście kruszywo do zasypania? Co to było (piasek, żwir, pospółka - czymkolwiek się one różnią)? No i ile Was to kosztowało? Jak macie jakieś sprawdzone namiary to ślijcie. Buduję sie w Skórzewie - kierunek na BUK, Stęszew itp. Pozdr, DOmelus mysle ze najbliżej i najtaniej masz do dąbrowy nawet gostek z rokietnicy zaopatruje sie tam ! siemka, wlasnie dostalem wycene dachu i koles chce duzo:/ z oknami (4szt.) o brobienie 2kominow dachówka 270m krokiew rynny ofoliowanie itp.... 18tys za m wychodzi 65zł chciał 70 ale o 5zlł oposcil, tylko sie krzywił przy tym a dach skomplikowany http://dobredomy.pl/?id_project=82 mysle ze cena dobra ja place 55 zl za metr prostej koperty (wieźba + dachówka 200m) + 1000 zl za osadzenie 8 okien polaciowych + 2 kominy + rynny wczesniejszy gostek ktory mial mi robic chcial 55 zl za wszystko wiec o 1000 taniej ale mnie wykiwal - nadal zwodzi i nawet nie wie ze mam juz inna ekipe kotra tylko teraz czeka za weźba z tartaku ktora odmowiłem i przełożyłem na inny termin mysle ze kazdy tanszy moze okazac sie papudrakiem a dach masz zawiły i sporo docinania ! Witam. Prosze o pomoc! gdzie mozna kupić: STROP TERIVA NADPROŻE POROTHERM PUSTAKI STROPOWE Z góry wielkiie dzieki polecam od muchy albo ew. od tego co ja bralem z terbudu - mucha miał terminy a gostek z terbudu do dogadania 501768145 a przy okazji mam na zbyciu palete i troche dokładnie 72 szt pustaków stropowych 24 cm Bardzo proszę o pomoc. Pilnie potrzebuję namiarów na dobrego cieślę. Chyba porzucili pracę. Pomimo umów.... Będę bardzo wdzięczna za pomoc. jak moi zaczna to podesle tobie namiar bo ostatnio polecilem gostka co mnie wykiwal i nie mam zamiaru nikogo wkopywać w niesolidną firmę ! maja zaczać w wtorek - sroda za tydzien bo nie maja wieźby ktora ja zalatwiam Ma ktoś może kabel "pożyczkę" do prądu? Będe potrzbował tego ze 100m celt a nie lepiej bedzie qpic w markecie typu castorama taki przedłużacz albo 3 i je polaczyc na budowie napewno sie przydadzą ja qpilem 3 szt po 30 m i jeden juz jest krotszy o 25 m bo koparka go przysypala i mysle ze to nie ostatnia strata Witajcie, mam pytanie do Misiaka, gdzie planujesz zakupic rolety z moskitierami. bo szczerze mówiąc sprawdzałam kilka firm i nigdzie czegoś takiego niwe widziałam. Czy orientujecie się ile kosztuje położenie 1 metra kwdr. papy termozgrzewalnej? Nam doradzono, aby położyć taką przed wylaniem posadzek, jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii? okna zamowilem w thermoplascie rolety odrazu z moskitierami tez cena na okno 120/120 ok 320 brutto (sama moskitiera) widzialem tansze w drutexie ale ogladalem je pozniej w dzialaniu i poszperalem w necie - sa b. marnej jakosci !!! (chyba dla drutexu robi krispol ale nie pamietam musze poszukac) jak zaproponowali mi doplate do moskitiery 170 netto odrazu wzbudzilo to moja ciekawosc dlaczego cena jest podobna jak moskitiera nakladana na okno ta w drutexie wyglada tandetnie i tak samo dziala ! thermoplast oferuje rolety firmy BeClever i dzialanie jak i rolety wydaja sie byc konkretne wyjdzie w praniu http://www.oknonet.pl/img/newsy/beclever/_big/bc_20_i_cr.jpg a odnośnie papy to tez ma w projekcie ale kolega co zajmuje sie od lat posadzkami stwierdził ze to jest całkiem niepotrzebne ale klient nasz pan jak on powiada placi to ma na moje to wystarczy folia ale niech sie wypowie sasiad bo on juz jest po posadzkach wiec wiedze ma wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 14.08.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witajcie, też mamy zamówione rolety z Portosa. Gdy składaliśmy zamówienie, sprzedawca pokazywał nam taką roletę z moskitierą, właśnie z tej firmy. To jest podobno nowość. Jednakże my wybraliśmy wariant moskitiery nakładanej. Nie zawsze będzie przecież potrzebna, a bardzo łatwo się ją montuje. mamy z żoną rolety z Portosa. Aluminiowy panel jest zaletą i wadą. Wszystkie rolety działają ok oprócz największej o szerokosci 3 metry. jeden z paneli sie zagiął i wyszło, ze ponad dwadzieścia trzeba wymienić... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 15.08.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Misiak ale konkretnie sie rozpisales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 15.08.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 sasiedzi mnie wku... bo minąl miesiac od otrzymania wz a w urzedzie mówia mi ze nie dostali pisemka ze jeden sasiad odebral wz a odebrał bo z nim gadałem:/ i teraz pytankoczy jak mi potwierdzi na pismie ze odebral to moge skłądac te doku na pozwolenie czy to nie przejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 15.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 sasiedzi mnie wku... bo minąl miesiac od otrzymania wz a w urzedzie mówia mi ze nie dostali pisemka ze jeden sasiad odebral wz a odebrał bo z nim gadałem:/ i teraz pytankoczy jak mi potwierdzi na pismie ze odebral to moge skłądac te doku na pozwolenie czy to nie przejdzie? Skoro odebrał to podpisał zwrotkę i teraz wszystko w rękach Poczty Polskiej lub umiejętności znalezienia konkretnej zwrotki w sekretariacie gminy Z oświadczeniem nie masz co składac wniosku o pozwolenie. Pamietaj, ze WZ musza sie jeszcze uprawomocnić - wiec tracisz kolejne cenne dni...(musisz miec pieczatkę ze WZ sie uprawomocniły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 15.08.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 odebral juz dawno tak jak inni, tylko urzad nie ma tej zwrotki;/ i co jak poczta to gdzies zapodziala to mam czekac 5 lat jak sie znajdzie a moze i nie?:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 15.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Misiak - co do tego kabla, 100 m to koszt lekko kolo 1000 zl (zalezy o jakim kable mowimy oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts