SM 31.08.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mam pytanko. Ile można "dać" murarzowi za wykonanie parteru łączenie ze stropem i ściankami nośnymi i działowymi za prosty dom o powierzchni ok. 130 m2. Proszę o konkretne kwoty Pozdrawiam budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 31.08.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 31.08.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Mam pytanko. Ile można "dać" murarzowi za wykonanie parteru łączenie ze stropem i ściankami nośnymi i działowymi za prosty dom o powierzchni ok. 130 m2. Proszę o konkretne kwoty Pozdrawiam budowniczych Szczegóły może link do projektu bo tak to trudno co mówić. Ceny różne zależnie od technologii liczby ścianek zakretasów, podciągów etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 31.08.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam Buduję Halszkę z Archetonu. Ten sam projekt zakupiły osoby z Kostrzyna i Lwówka - jeżeli przeglądają forum i chciałyby wymienić się poglądami na temat projektu, to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 31.08.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 O ile dobrze pamiętam to miałeś Marcin tynki maszynowe? O jakim dopieszczeniu mówisz? Chyba nie tych tynków W sumie Atka już odpowiedziała, ale trzeba będzie troszkę po nich polatać z p[apierem ściernym. No i bez gipsowania niektórych zakamarków też się nie obejdzie. A tynki maszynowe, to takie, które natryskuje się maszyną, a reszta, czyli całe gładzenie robiona jest i tak ręcznie.... widzę, że trzeba dobrze szukać wykonawców tynków maszynowych... 5 lat temu gdy miałem ekipę od tyków to nie myślałem, że trzeba coś po takim tynkowaniu poprawiać. Zostawili ściany gładkie jak szkło! Chyba tym razem skorzystam z tej samej ekipy... mógłbys podać namiar na tę ekipę od tynków? Co prawda dopiero układają u mnie strop, ale myślę, że już trzebaby o tym pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaloska 31.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 W ogóle potrzebowałbym jakichś namiarów na tynkarzy. Pomożecie? Mąż jaloski P.S. i elektryka jakiegoś sensownego ktoś mógłby polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 31.08.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 W ogóle potrzebowałbym jakichś namiarów na tynkarzy. Pomożecie? Mąż jaloski P.S. i elektryka jakiegoś sensownego ktoś mógłby polecić? Jesli chodzi o tynki to zdecdowanie mogę polecić Pana Radka 603 530 357. Robił tynki u Lidki i u mnie. Nie mam się do czego przyczepić dlatego polecam. A na posadzki zaradzi Pan Tomek 0 609 911 292. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 31.08.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Poczukuje hurtowni budowlanej solidnej terminowej i w przystepnych cenach okolice Kostrzyna Wlkp. Dzisiaj dzwoniłem w sprawie bloczków M6 o mają po 3,35 zł za sztuke plus transport kto wie gdzie są taniej? Pozdrawiamwitam ja do siekierek czyli obok ciebie towar brałam z hurtowni BOL-AN GNIEZNO dzwoń do p.Adriana Krupy 600-469-963 gorąco polecam lidka z siekierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 31.08.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 W ogóle potrzebowałbym jakichś namiarów na tynkarzy. Pomożecie? Mąż jaloski P.S. i elektryka jakiegoś sensownego ktoś mógłby polecić? Jesli chodzi o tynki to zdecdowanie mogę polecić Pana Radka 603 530 357. Robił tynki u Lidki i u mnie. Nie mam się do czego przyczepić dlatego polecam. A na posadzki zaradzi Pan Tomek 0 609 911 292.tak jak napisała majania tylko jeżeli potrzebujesz rachunek to pamiętaj najpierw rachunek potem kasa ja czekam 2 miesiąc i teraz muszę dopłacić vat ale to nie radek tylko ich szef mariusz,a elektryk bardzo fajny facet znawca tematu ale brak numeru w moim telefonie więc jutro napiszę albo zadzwoń ok.13 to inny facet z tej firmy będzie montował mi bramę mój tel.697-69-39-39 pozdrawiam lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 01.09.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam, wybaczcie, ale nie jetsem w stanie przeczytac całego wątku (małe dziecko, praca, dom ..), ale mam prośbę PILNIE potrzebuję elektryka lub osoby, która pomoże mi w mieszkaniu wymienić całą instalację elektryczną ... Czy znacie kogoś kompetnetnego ? pozdr. cieplutko poszło na priv Bardzo serdecznie dziękuję. Jeszcze dziś do niego zadzwonie. pozdr. Mam jeszcze jedną prośbę/pytanie. Potrzebuje wynająć kosz/pojemnik na gruz (będę wyburzać ściany), orientujecie się może w temacie ? z jakiej firmy zrobic to najlepiej i możliwie jak najtaniej ? jak na razie to chodzi mi tylko po gowie rechman sanitech, czy są jeszcze jakieś firmy podobne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 01.09.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Mam pytanieczy znacie moze firmę Or- bud, ktorej włascicielem jest Andrzej Orzeł? Mieszka w Sadach, a biuro na Strzeszyńskiej Budowanie kompleksowe domow. Ktos moze korzysal, słyszał cos dobrego, albo zlego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXX 01.09.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Witam, ja mam już budowę za sobą, ale teraz potrzebuję ekipy do postawienia murka od strony ulicy. Znacie może kogoś godnego polecenia? nic wielkiego kilka metrów murka z cegły Dzięki z góry i pozdrawiam Foxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 01.09.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Na skutek pewnych perypetii ... mamy na zbyciu 2 kołnierze pojedyncze do okien dachowych Veluxa 78x140 (EDW1000 M08)... Oryginalnie zapakowane - zainteresowanych prosimy o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domhub 03.09.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam tym razem ja (+ MĄŻ) szukamy STEMPLI potrzebujemy ok. 30 sztuk min. 2 metrowych -Poludniowe okolice Poznania prosze o kontakt na priv pozdrawiam w ten jesienny ... poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinor 03.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 O ile dobrze pamiętam to miałeś Marcin tynki maszynowe? O jakim dopieszczeniu mówisz? Chyba nie tych tynków W sumie Atka już odpowiedziała, ale trzeba będzie troszkę po nich polatać z p[apierem ściernym. No i bez gipsowania niektórych zakamarków też się nie obejdzie. A tynki maszynowe, to takie, które natryskuje się maszyną, a reszta, czyli całe gładzenie robiona jest i tak ręcznie.... widzę, że trzeba dobrze szukać wykonawców tynków maszynowych... 5 lat temu gdy miałem ekipę od tyków to nie myślałem, że trzeba coś po takim tynkowaniu poprawiać. Zostawili ściany gładkie jak szkło! Chyba tym razem skorzystam z tej samej ekipy... mógłbys podać namiar na tę ekipę od tynków? Co prawda dopiero układają u mnie strop, ale myślę, że już trzebaby o tym pomyśleć. nie wiem czy na ten rok się załapiecie... 0618687111 kom. 603941177 jak ustalisz termin to zdradź nam na kiedy - sam jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 03.09.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 witam czy cena za wiezbe - drewno impregnowane - 800 nettoi deski impregnowane- 550 netto to dobra cena? Witolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 03.09.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 W związku z kolejnymi pytaniami o projekt inst gazowej pragnę zauważyć co następuje - na forum dnia 7 marca br pisałam że robię takie projekty... - zainteresowanie było delikatnie rzecz ujmując - nikłe - aktualnie jestem po szpitalu, zawalona pracą do co najmniej listopada, - kolega który pomaga mi nieraz gdy nie mam czasu na drobniejsze projekty za 2 tyg bierze ślub i będzie mógł mnie wspomóc czasowo dopiero w październiku - promocja z 7 marca już dawno wygasła - aktualnie projekt kosztuje 250-300zł PS Podobnie rzecz się ma z projektami wentylacji i innymi (oczywiście nie dotyczy to cen ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adisan1 03.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam, mam do odsprzedania kilka palet (okolo 10 - dokladniej bede wiedzial jutro) porothermu WIENERBERGER 24 P+W, Porotherm znajduje sie w hurtowni Nadstaga, transport wraz z rozladunkiem jest wliczony w cene pod warunkiem ze nie bedzie to warszawa cena za sztuke to 6.99 brutto, jezeli ktos ma inna propozycje cenowa prosze dzwonic 508-46-58-47 / chetnie zamienie sie za porotherm 11.5. sztuka za sztuke gg 1028536 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moczarek 03.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ktoś wie gdzie można dostać ziemię ogrodową dobrej klasy i nie za drogo? Potrzebuję kilka wywrotek. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenji 03.09.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Potrzebuje wynająć kosz/pojemnik na gruz (będę wyburzać ściany), orientujecie się może w temacie ? z jakiej firmy zrobic to najlepiej i możliwie jak najtaniej ? jak na razie to chodzi mi tylko po gowie rechman sanitech, czy są jeszcze jakieś firmy podobne ? [/color] Polecam firmę ZARABSKI. Mają mniejsze kontenery niż Remondis i są bardziej atrakcyjni cenowo. tel. 0 606 33 58 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts