Witolo 24.10.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 witam DEKARZE PILNIE POTRZEBNI!!! ekipa ktora mial dzisiaj wejsc delikatnie mowiac mnie olała:(dach 310m2 (deska, papa, dachowka itd) bede wdzieczny za pomoc Witolo ps. oby pogoda dopisala tej zimy, nie chce mrozu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.10.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jakiego producenta i gdzie zamawiacie armaturę? Jedyne doświadczenia jakie mam, to jak zauważyłem u rodziców, nie kupować "zwykłej" Raczej myślę o uznanych markach: Kludi Grohe Coś dobrego słyszałem o KFA, no i na forum dobrze pisali o Deante... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 24.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Jakiego producenta i gdzie zamawiacie armaturę? U mnie Deante sie posypały po ok. 4 latach. Fatalnie wyglądały jakies odbarwienia itp. Teraz mam KFA i jestem zadowolony. Design maja z roku na rok coraz lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.10.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Teraz mam KFA i jestem zadowolony. Design maja z roku na rok coraz lepszy. Od dawna masz KFA? Wolałbym wesprzeć polskiego producenta zamiast wywalac ciężkie siano na produkty naszych zachodnich sąsiadów. Pytanie tylko, czy warto...wesprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lusiak 24.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 witajcie, poszukuję pilnie desek szalunkowych, chętnie odkupię. Rejon Pokrzywna w Poznaniu. Proszę piszcie. pozdrowionka!! ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 24.10.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Ja taż ustawiam się w kolejce... Rozumiem że polecasz, spisał się ładnie? Robił tylko płytki czy np. panele też? Mój tesciu, który zajmuje się służbowo remontowaniem i tego typu pracami w zakładzie pracy, czasami kładzie także płytki. I oglądał jego robotę u swojego szwagra i powiedział, że bardzo ładnie robi. Co do paneli nie wiem. Wujowi robił kuchnię i łazienkę w płytkach. Ja na razie staram się zamknąć dom na zimę, i jak zamknę dopiero będę planował dalsze prace . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 24.10.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Wolałbym wesprzeć polskiego producenta zamiast wywalac ciężkie siano na produkty naszych zachodnich sąsiadów. Pytanie tylko, czy warto Panowie, ja w kwestii ideologicznej. Co to znaczy "polski producent" ? Sprawdziłem na kfa.pl - głównym właścicielem jest PZU, którego głónym akcjonariuszem jest Eureko (bynajmniej nie polskie) A wiecie że główny producent prezerwatyw w Niemczech ma większościowego udziałowca z Polski (Unimil)? Nie sądzicie że ważne by kupić DOBRĄ armaturę? Armatura nie ma narodowości. Hans Grohe - to na pewno jest DOBRA armatura. I droga, tyle że akurat armatury chyba nie kupujemy na 3 lata tylko trochę dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.10.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Panowie, ja w kwestii ideologicznej. Co to znaczy "polski producent" ? Sprawdziłem na kfa.pl - głównym właścicielem jest PZU, którego głónym akcjonariuszem jest Eureko (bynajmniej nie polskie) A wiecie że główny producent prezerwatyw w Niemczech ma większościowego udziałowca z Polski (Unimil)? Ideologię lubię! Ja wiem że świat jest teraz jedną globalną wioską, ale maiłem na myśli to, że KFA powstaje w Polsce, tzn tutaj to projektują, tutaj płacą za to tym, którzy to wykonali. Tutaj na produkcji tej armatury zarabiają poddostawcy, poddostawcy poddostawców itp, itd. Może mam takie a nie inne podejście, bo na co dzień zawodowo związany jestem ze sprzętem niemieckim i wiem jakie jest ich podjeście to własnych produktów. I jak już jeden do mnie przyjedzie, to ze szelmowską satysfakcją na gębie powiem: - to jest polski produkt! I działa! Nie sądzicie że ważne by kupić DOBRĄ armaturę? Armatura nie ma narodowości. Hans Grohe - to na pewno jest DOBRA armatura. I droga, tyle że akurat armatury chyba nie kupujemy na 3 lata tylko trochę dłużej... Kupić dorbą, i Polską! To będzie satysfakcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 24.10.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Teraz mam KFA i jestem zadowolony. Design maja z roku na rok coraz lepszy. Od dawna masz KFA? W jednym mieszkaniu od 6 lat i nadal bez zarzutu. W drugim od roku - juz zdecydowanie ładniejsze (nowszy model) i jak na razie tez idealne. Były dużo tańsze od Grohe/HansGrohe czy Kludi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.10.2007 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Coś dobrego słyszałem o KFA, byl taki temat nawet na forum gdzies chyba z rok temu konkluzja byla taka ze KFA sie sprawdza - u mnie sa takie 2 lata i jak na razie nie widac zuzycia u moich rodzicow sa z 8-10 lat i tez chodza chociaz troche ciezko juz wiec pewnie wypadalo by rozebrac i wyczyscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 25.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Nie sądzicie że ważne by kupić DOBRĄ armaturę? Armatura nie ma narodowości. Hans Grohe - to na pewno jest DOBRA armatura. I droga, tyle że akurat armatury chyba nie kupujemy na 3 lata tylko trochę dłużej... Z tym kupowaniem dobrego też byłbym ostrożny. Jak kupię baterię za ciężką kasę i się coś sp...li to sam sobie rękę odgryzę A z normalnym produktem było, nie ma, jest nowe ... bez zmian Oczywiście są rzeczy w które inwestuję w naprawdę markowe lub bo są ładne ale nie robię z tego zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 25.10.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 chcialam tylko powiedzieć, że Deante produkuje baterie w Chinach (moja druga połowa handlowala tym przez jakiś czas). Z resztą, niestety, większość "producentow" tak robi. Też polecam Grohe lub Hans Grohe - u mnie się sprawdzają, chociaż wiem, że są droższe. Zauważyłam też, że bardzo dużo fajnych rzeczy można znaleźć na wyprzedaży (ja komplet bateria umowalkowa + nawannowa zamiast 1800 zapłacilam 600 zł). Ale to już chyba tak jest -0 albo cza, albo pieniądze , ponieważ okazji trzeba się niestety naszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 25.10.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Sluchajcie ile dobry ale nie przesadnie drogi spec od kladzenia plytek bierze w naszym woj. ? To samo jesli chodzi o panele/deski ? Witam wszystkich. U mnie człowiek wziął 35 zł za m. kw za płytki ( nawet z fikuśnymi docinkami). Zrobił to super dokładnie i czysto. Za panele 11 zl za wszystko tj. położenie pianki itp. Mogę polecić bo naprawdę sprawdzony fachowiec. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.10.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 To poprosze o namiary Z Poznania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 25.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 25.10.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 P.s. Jaka jest różnica między Grohe a Hans Grohe Syn Hansa otworzył swoją fabrkę, czy co? Trafiony-zatopiony. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 25.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 U mnie człowiek wziął 35 zł za m. kw za płytki ( nawet z fikuśnymi docinkami). Zrobił to super dokładnie i czysto. Za panele 11 zl za wszystko tj. położenie pianki itp. Mogę polecić bo naprawdę sprawdzony fachowiec. O to ja też jeśli można poproszę namiary, może na maila albo PW, jak tam wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 25.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 witam DEKARZE PILNIE POTRZEBNI!!! ekipa ktora mial dzisiaj wejsc delikatnie mowiac mnie olała:( dach 310m2 (deska, papa, dachowka itd) bede wdzieczny za pomoc Spróbuj 609 950 070 Tomasz Gałka mi zrobili ładnie a teraz maja robić kolejnej forumowiczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 25.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Zauważyłam też, że bardzo dużo fajnych rzeczy można znaleźć na wyprzedaży (ja komplet bateria umowalkowa + nawannowa zamiast 1800 zapłacilam 600 zł). Z tym to trza ostrożnie; parę dni temu byłem u znajomych którzy się skusili na baterie z wyprzedaży (były z ekspozycji i faktycznie ze 2 razy taniej, nie pamiętam jaka ale dobra marka) i teraz przeklinają ten pomysł, nie działają jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 26.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Oczywiście, że z wyprzedażami trzeba ostrożnie. ja trafilam akurat na przenosiny salonu: nie chciali przenosić gotowych ekspozycji.Ale naoglądalam się już nieźle zdemolowanych baterii z ekspozycji, też prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts