brachol 20.12.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 U Begiera zawsze jest silka . I bardzo dobre ceny . I przesympatyczny Pan Bartek (ale to Cię chyba za bardzo nie interesuje ). wczoraj dzwonilem i nie przyjmuja zamowien chyba bede musial pojechac po nowym roku i na miejscu sprawe wyjasnic a cena przez telefon 3,45 za 18cm Negocjuj . Ja u nich kupowałam znacznie taniej. rozumiem ze jakos tak niedawno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Błażej1719499387 20.12.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Błażej, a Ty w której części Kiekrza? Może my som somsiadami ? Jadąc w stronę Pawłowic, za przejazdem kolejowym po prawej stronie. Na razie puste pole ze skrzynkami elektrycznymi. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.12.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 veruniu, Skórzewa nie polecam, bardzo zatłoczone. Na ul.Poznańskiej która prowadzi do miasta straszne korki się robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 20.12.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 cześc jola.d cieszymy się ,że będziemy sąsiadami .Głuchowo to bardzo blisko nas i autostrady(niestety) ,napisz jak daleko masz zaawansowane prace na placu budowy ,czy masz już pozwolenie na budowę ,jaki dom budujesz.My stawiamy Dom w Groszku 2 ze stajni Archonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 20.12.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Ponieważ wyjeżdżam już na Święta i nie wiem jaki będę miała dostęp do sieci chciałam wszystkim życzyć spokojnych Świąt i samych sukcesów w Nowym Roku.krys1. http://www.hellasmultimedia.com/webimages/christ-htm/images/misc/twinkstar.gifhttp://www.hellasmultimedia.com/webimages/christ-htm/images/misc/twinkstar.gifhttp://www.hellasmultimedia.com/webimages/christ-htm/images/misc/twinkstar.gif http://www.giftown.pl/data/thumbnails/17/b5.gif http://www.hellasmultimedia.com/webimages/christ-htm/images/misc/twinkstar.gifhttp://www.hellasmultimedia.com/webimages/christ-htm/images/misc/twinkstar.gifhttp://www.hellasmultimedia.com/webimages/christ-htm/images/misc/twinkstar.gif Ps. mała zmiana odzwierciedlająca moje zaangażowanie na forum - patrz emblemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 21.12.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 cześc jola.d cieszymy się ,że będziemy sąsiadami .Głuchowo to bardzo blisko nas i autostrady(niestety) ,napisz jak daleko masz zaawansowane prace na placu budowy ,czy masz już pozwolenie na budowę ,jaki dom budujesz.My stawiamy Dom w Groszku 2 ze stajni Archonu . Moja działeczka leży przy dorodze na Chomęcice, więc do autostrady jest dość spory kawałek. Mam pozwolenie od 22listopada i miałam już zacząć dawno temu, ale majster z ekipy bud. wylądował w szpitalu i wszystkie plany legły w gruzach. Niestety nowej ekipy nie udało mi się znaleźć (wszyscy zajęci -najwcześniej od marca). Tak więc czekam do marca, a za chwileczkę (w pierwszych dniach stycznia) podpisuję umowę na stan surowy ze sławetnymi tutaj Bartkami Odnośnie domku, to buduję prościutkiego i maleńkiego bliźniaczka "Czyżyka" z Muratora pozdrowionka jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 21.12.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 o rany, jola, chyba budujesz najmniejszy domek na forum a przynajmniej w tej grupie Prześliczny, rozczulają mnie takie domki, gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 21.12.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Ponieważ wyjeżdżam już na Święta i nie wiem jaki będę miała dostęp do sieci chciałam wszystkim życzyć spokojnych Świąt i samych sukcesów w Nowym Roku. krys1. Krys1, Tobie również życzę radosnych Świąt, szalonego Sylwestra i szczęśliwego całego 2007 Roku jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola.d 21.12.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 o rany, jola, chyba budujesz najmniejszy domek na forum a przynajmniej w tej grupie Prześliczny, rozczulają mnie takie domki, gratuluję wyboru Dzięki, też uważam, że jest najpiękniejszy na świcie, bo będzie mój Nooo, gabarytowo zbliżony jest do Marzinowego, tyle, że w środku podzielony jest na 2 części, więc może nie taki najmniejszy Marzin, mój domek jest najpięknieszy, ale Twój jest zaraz na drugim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 21.12.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dzięki, też uważam, że jest najpiękniejszy na świcie, bo będzie mój Nooo, gabarytowo zbliżony jest do Marzinowego, tyle, że w środku podzielony jest na 2 części, więc może nie taki najmniejszy Własnie, mój też jest malutki! Chciałem się Wam pochwalić i pożalić. Pochwalić, bo skończyli mi już dach. Jest odeskowany i pokryty papą. Będzie tak stał do wiosny, aż załatwię kredyta. Pożalić, bo robota ciesielska w niektórych momentach jest do bani. Już tłumaczę. 1. Krokwie mają pełnić funkcję ozdobną, będą odkryte. Jedną z nich pokiereszowali w taki miejscu piłą. 2. Krokwie powinny być w jednakowych odstępach. U mnie miało to być 81 cm. Niestety raz jest 81, a raz 93 cm. 3. Wg projektu część dachu wystaje dalej poza ścianę domu i tworzy okap opart na 3 drewnianych filarach. Od strony ulicy, przy drzwiach wejściowych jeden z trzech filarów został zamontowany tak, ze jego "wada" jest jak na patelni. Widoczna jak cholera. To mniej więcej tyle. Uzgodniłem z nimi cenę 25zł/m2. Dach ma 138m2. Wychodzi 3450zł. Ile im obciąć? ....o ile "dadzą się" Bo dziś na każdy mój zarzut mieli gotowe wytłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 21.12.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Nooo, gabarytowo zbliżony jest do Marzinowego, tyle, że w środku podzielony jest na 2 części, więc może nie taki najmniejszy No ale nie będziesz mieszkać chyba w dwóch częściach jednocześnie Marzin, gratuluję dobrnięcia do szczęśliwego finału (a w zasadzie półfinału) - na wiosnę będziesz naszym guru i odpowiadaczem-na-wszelkie-pytania A z pozytywnych wieści z linii frontu (my kontra oni - czyli bank) - WYWALCZYŁAM KREDYT!!! Co prawda nie taki jak chciałam, ale cóż, lepszy taki niż żaden Uroczyste podpisanie cyrografu nastąpi prawdopodobnie 27 grudnia, czyli ulga odsetkowa zaklepana, uff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 21.12.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 jola.d Ty budujesz pół bliżniaka , czy cały ,bo połowa jest rzeczywiscie mała .Nasz domek ma niecałe 130 m2 i garaż 23m2 .Wspomnę tylko że mamy dwie urocze córki(11 i 7 lat ),a w nowym domu zamieszka z nami pies , o którym od dawna marzy moja starsza córka .Gratuluje znalezienia dobrej ekipy,aczkolwiek sławetnych Bartków nie znam . My też poszukujemy ekipy, na razie zbieramy wyceny .Korzystając z okazji chcieliśmy wszystkim złożyć Swiąteczne Życzenia ,aby następne Swięta już we własnym domku ,przed kominkiem z wielką choinką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RENA I ROB 21.12.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 oto nasz domek http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m42e0de060594eBiuro projektów Archon+ gotowe projekty domów jednorodzinnych, domy typowe mam nadzieję że dobrze wkleiłam adres pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 oto nasz domek Faaajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 22.12.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Tam będę szukać. Jak byście słyszeli o działce uzbrojonej (min. woda i prąd) w tych stronach tak koło 1000m2 w cenie do 100 zł/m to dajcie znać. A jak by jeszcze była koło lasu to miodzio Jeżeli zależy Ci na lesie, to tylko Zakrzewo. To nie daleko Wysogotowa, ale tam działki chodzą nieco powyżej 100zl/m2, chociaż jak dobrze poszukać ... Możesz też szukać w Dąbrowie - tutaj do lasu jest trochę dalej, ale działki są tańsze i bliżej Wysogotowa. he he tańsze? poniżej 150zł nie znajdziesz żadnej działki.Chyba ,że te w okolicy ul.Bukowskiej. /cena ok.100zł za działkę tylko z prądem/. Jeśli blisko Wysogotowa to może w Batorowie? po drugiej stronie Bukowskiej...coś się podzieliło ostatnimi czasy.Lepiej wziąść mniejszą,korzystnie zlokalizowaną,ale droższą ,niż tańszą i większą na zapupiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Błażej1719499387 22.12.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Chciałem kiedyś kupic działkę w Lusowie Przylesie. Teraz dowiaduję się, że będzie tam szła obwodnica. Uważajcie na nią bo zapadła już decyzja o jej budowie.Przebieg trasy możecie obejrzeć na stronach urzędu powiatowego:http://www.powiat.poznan.pl/index.php?tpl=map Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 22.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Intensywnie nad tym rozmyślam - niby chciałam mieć rolety, ale okazuje się że na wykuszu i tak bym nie mogła mieć, a to dlaczego ? nie mieszczą się czy są zbyt wąsko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 22.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 nio my też poczyniliśmy pewne postępy 28 grudnia finalizujemy zakup dziaki projekcik mamy juz w domku, po swietach wybieramy sie do architekta http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m446ad0873f682 wszystko idzie wedłóg planu, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania i grześ 22.12.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 hej mice! przejezdzalismy ul jeziorna w szczytnikachzajefajny dojazd do osiedla:wink: latem chiba jest troszke lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 22.12.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 hej mice! przejezdzalismy ul jeziorna w szczytnikach zajefajny dojazd do osiedla:wink: latem chiba jest troszke lepiej? zależy od lata jak pada przez tydzień to jest małe bagienko, ale wkrótce podejrzewam akurat Jeziorną zrobią porządną (słyszałem o planach gminy tylko nie wiem kiedy) ja i tak z założenia, w momencie "wstępnego zamieszkania" lub szybciej kupuję coś 4x4 bo od Jeziornej mam jeszcze kawałek, nie chce mi się denerwować czy dojadę do domu czy nie Jak znajdę fotkę to wrzucę jak wygląda Jeziorna lekko nie przejezdna... No i gratuluję zakupu działki i projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts