mowaleria 29.04.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Naprawdę nikt z was nie ma na zbyciu drzwi wejściowych tymczasowych - zapłacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 29.04.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 napiszcie proszę gdzie kupowaliście schody strychowe. te zwyczajne drabinki chowane w suficie;) Goście od zabudowy poddasza odradzali mi zakup "no-name'owych" schodów w supermarkecie (ponoć są bradzo zawodne). Polecili mi produkty Fakro (jest kilka odmian, na stronie www Fakro są wszystkie dane). Kupiłem Fakro bodajże Komfort coś tam. Dostępne np. w składach budowlanych Vox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 29.04.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 napiszcie proszę gdzie kupowaliście schody strychowe. te zwyczajne drabinki chowane w suficie;) Ja kupiłam na allegro w firmie Akpol Białystok schody Oman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 29.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Naprawdę nikt z was nie ma na zbyciu drzwi wejściowych tymczasowych - zapłacę Ja mam takie "stałe-tymczasowe" własnej roboty. Bardzo mi się podobają. http://images30.fotosik.pl/205/8f1de2d64767ab1e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotles 30.04.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 napiszcie proszę gdzie kupowaliście schody strychowe. te zwyczajne drabinki chowane w suficie;) Ja odbieram swoje w niedzielę. Kupowałem w Leroy Merlin. Firma Dolle - dobrze docieplone, lakierowane - wyglądają solidnie. Zależało mi na czasie, a w Fakro i Oman takie wymiary jak ja chcę mieli tylko na zamówienie - czas realizacji - 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 30.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Drzwi tymczasowe będę miała na zbyciu za 6 tygodni, bo tyle muszę czekać na wyprodukowanie właściwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 30.04.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 dzięki za pinie my również skłaniamy sie do schodów firmy dolle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.05.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 a może wystarczy więcej odwagi i zamieszczenie ogłoszenia pod własnym nickiem dziale do tego przeznaczonym Pudło kolego. To nie kryptoreklama - tylko oficjalna reklama - czy jak to chcesz nazwac - fajnej ekipy. Skoro jestesmy zadowoleni z usług - a pewno sporo osób przed budową lub po - szuka osób do takich prac - to czemu sie czepiasz? I nie posadzaj innych na podstawie tylko swoich domysłów - niesłusznych zresztą. Bo to nie my sie reklamujemy. A ludzie - których polecamy pewno nawet nie mają dostepu do netu.Uważam, że idea słuszna - więc sie tak nie oburzaj - tylko dlatego, że ktoś chce polecic ludzi, którzy naprawdę tego potrzebują. I nie szukaj drugiego dna - bo go nie ma. nie neguję treści a formę zresztą przedstawiasz pokrętna logika odpowiedzi, proponuję zapoznac się z zakresem słów reklama i kryptoreklama jezeli wchodzisz na forum dostosuj sie do zasad jakie tutaj panują i swoje wynurzenie etyczne pozostaw sobie do ogłoszeń jest dział ogłoszeń - to co robisz to zaśmiecanie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 01.05.2008 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Wyloozuj Rezi to nie wojsko, nie trzeba wszystko pod sznurek mamy swój rozum i potrafimy sami na podstawie postu ocenić czy informacja jest przydatna czy nie nawet jeśli jest napisana boldem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 02.05.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Hej, zapytanie zwłaszcza do tych, którzy robili tynki cementowo-wapienne. Gdzie w okolicach Poznania jest najlepszy piasek do robienia tynków??? Brałem już w 3 miejscach do murowania ale murarze twierdzą że do tynkowania byłby za słaby. Proponują mi jakiś super piasek spod Gostynia tylko że to szmat drogi i dla mnie tak jakoś trochę bez sensu. Z góry dziękuję za wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 02.05.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Łomatko, jak mnie tu dawno nie było! Dziękuję tym, co udzielali się w sprawie poszukiwań niani. Opcji było dużo, same takie nie teges, ale w końcu znalazła się babka z Rokietnicy. Zerwała jedno z setek ogłoszeń, którymi obkleiłem całą okolicę! Bobom budowniczym życzę wytrwałości! Ja jestem teraz na etapie.... wtórnego lenia. Nic nie robię! Tak jak się wprowadzilśmy, tak praktycznie wszystko leży i kwiczy. Nic mi się po tej budowie nie chce. Oprócz picia piwa. Ktosik pytał o derwniaki Drutexa. Mam takie. Zakładane rok temu. Ceny wałkowałem u przedstawiciela z Góry koło Tarnowa Podgórnego, i z punktem na Sokoła w Poznaniu. Padło na tych drugich. Tel Grzegorz: 602 799 666. Cenowo byli podobni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.05.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ja jestem teraz na etapie.... wtórnego lenia. Nic nie robię! Tak jak się wprowadzilśmy, tak praktycznie wszystko leży i kwiczy. Nic mi się po tej budowie nie chce. Oprócz picia piwa. No wiesz co? Taka piękna pogoda. Działeczką się zajmij Trawkę posiej, thujkę posadź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 03.05.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Hej, zapytanie zwłaszcza do tych, którzy robili tynki cementowo-wapienne. Gdzie w okolicach Poznania jest najlepszy piasek do robienia tynków??? A nie lepiej gotowe zaprawy tynkarskie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotles 03.05.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Hej, zapytanie zwłaszcza do tych, którzy robili tynki cementowo-wapienne. Gdzie w okolicach Poznania jest najlepszy piasek do robienia tynków??? Brałem już w 3 miejscach do murowania ale murarze twierdzą że do tynkowania byłby za słaby. Proponują mi jakiś super piasek spod Gostynia tylko że to szmat drogi i dla mnie tak jakoś trochę bez sensu. Z góry dziękuję za wskazówki. ja też bym polecał gotowe zaprawy. U mnie robili (maszynowo) częściowo cam-wap i wyszły bardzo ładnie - bez porównania do ręcznych. z innej beczki: Mam pytanie do tych z Was, którzy malowali już ściany z tynkami gipsowymi. Czy zanim były malowane farbą, gruntowaliście je unigruntem? Do tej pory myślałem, że tak się robi, ale ostatnio słyszałem opinię, że gipsowych się gruntuje, bo wtedy nie "oddychają", a powinny. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dotles 03.05.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 i jeszcze raz z innej beczki...Wiem, że to temat rzeka ale nie mógłbym spać spokojnie gdybym nie zapytał. W tym tygodniu muszę podjąć decyzję co do wyboru kotła. Chcę mieć kondensacyjny jednofunkcyjny z zasobnikiem. Narazie myślę o De Dietrichu MCR 24/BS100. Czy jest ktoś kto używa tego kotła? Ewentualnie jakie inne byście polecili w cenie max do 6,6k pln? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 03.05.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 A nie lepiej gotowe zaprawy tynkarskie??? O, tej wersji jeszcze nie rozpatrywałem Zaraz zbadam temat. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 03.05.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Łomatko, jak mnie tu dawno nie było! ...Ja jestem teraz na etapie.... wtórnego lenia. Nic nie robię! Tak jak się wprowadzilśmy, tak praktycznie wszystko leży i kwiczy. Nic mi się po tej budowie nie chce. Oprócz picia piwa. Takim to dobrze. Ja właśnie przerzucałem deski i sprzątałem budowę przez 5h. Ale sił na podniesienie piwka do gardła jeszcze wystarczy he,he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 03.05.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ja właśnie przerzucałem deski i sprzątałem budowę przez 5h. Ale sił na podniesienie piwka do gardła jeszcze wystarczy he,he. My dzisiaj robilismy dokładnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 03.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 I z jeszcze innej beczki.Gdzie można w Poznaniu obejrzeć (tak żeby było w czym wybierać) i kupić fajne meble dziecięce? Chodzi o takie ze średniej półki, kolorowe i sympatyczne. Dla starszej córy kupiliśmy mebelki Bogfran (http://www.bogfran.pl - komplet Kasia) i jesteśmy bardzo zadowoleni. Ceny nie są powalające a po 4 latach użytkowania nie ma zniszczeń. Teraz szukamy czegoś podobnego dla młodszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 04.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Jaki kabelek kupić jako przyłączeniowy do domku 5 x 10 czy 5 x 16 - zabezpieczenie 3 x 25A moc przyłączeniowa 12 KW - długość OK.45 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts