1kinia1 15.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 jestem z okolic więc nie bardzo się orientuję - będę bardzo wdzięczna za pomoc! poszukuję w Poznaniu: 1. salonu z drzwiami wewnętrznym i zewnętrznymi -tanio i duży wybór 2. grzejników + pieca na ekogroszek 3. płytki podłogowe z tego co wyczytałam to chyba w Ibero najlepiej - w cermagu kumpel kupował i faktycznie mówił że przepłacił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 15.05.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 poszukuję w Poznaniu: 1. salonu z drzwiami wewnętrznym i zewnętrznymi -tanio i duży wybór Ja kupowałem w Progressie (na Michała) i jestem zadowolony, właśnie ekipa przez nich nadana kończy mi montaż. Przy zamówieniu ok. 10k wydusiłem z nich 8% rabat od cennika Porty. Mają spory wybór - chwalą się że są największym salonem drzwi w Polsce. Podobno zaraz obok jest baraczek również z dzrwiami Porty, i też ładnie montują, a może dadzą lepszy rabat (ćwiczył ich bodajże Wciornastek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 15.05.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dziś ekipa skończyła u mnie montować schody wewnętrzne - buk parzony, na betonie. Ładnie zrobili (zdjęcia - dziennik), i chyba nienajdrożej (robiłem mały konkursik ofert). Jakby ktoś był chętny, podzielę się namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 15.05.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dziś ekipa skończyła u mnie montować schody wewnętrzne - buk parzony, na betonie. Ładnie zrobili (zdjęcia - dziennik), i chyba nienajdrożej (robiłem mały konkursik ofert). Jakby ktoś był chętny, podzielę się namiarami. Ja chętnie skorzystam (i dziękuję przy okazji za namiar na "brukowca", będę jutro dzwonić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 15.05.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Anusik, korek płynny w "salami" kupiłam w Komforcie k. Ikea. Nigdzie indziej w ogóle nie szukałam, więc innych miejsc nie znam. dzięki..., znaleźliśmy w Sęku na Wilczaku... W Castoramie pan pierwszy raz o tym słyszał , w Leroy nie mieli ... ale udało się... Korek już we właściwym miejscu od jakiś kilku godzin spoczywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 15.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Dziś ekipa skończyła u mnie montować schody wewnętrzne - buk parzony, na betonie. Ładnie zrobili (zdjęcia - dziennik), i chyba nienajdrożej (robiłem mały konkursik ofert). Jakby ktoś był chętny, podzielę się namiarami. Ja chętnie skorzystam (i dziękuję przy okazji za namiar na "brukowca", będę jutro dzwonić ) Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.05.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 heloł! kominiarza szukam na szczęście też ale zwłaszcza do odbioru komina od pieca gazowego Rokietnica i okolice zna ktoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 16.05.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 heloł! kominiarza szukam na szczęście też ale zwłaszcza do odbioru komina od pieca gazowego Rokietnica i okolice zna ktoś takiego? Na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 16.05.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 wielkie dzięki Wciornastek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mija74 16.05.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Witam serdecznie budujących Wielkopolan! Mam zamiar dołaczyc do waszego grona juz w sierpniu, ale zaczęły sie pierwsze problemy budowlane - sprawdzona i umówiona ekipa murarzy rozpada się i chyba nam się wycofają Będziemy budować ściane jednowarstwową z Porothermu 44 i dość trudno znaleźć do niej dobrych fachowców. Może ktos zna lub ma takowych na swojej budowie? Bardzo będę wdzięczna za wszelkie namiary! Help me! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 16.05.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Hej poszukuje koparki gąsienicowej takiej malej po prostu bo doża nie da rady aby wykopać pod przyłącz, to sa uroki drzew co wielu osobom sie podobają. i ile taka koparka bierze za h? [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 16.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Hej poszukuje koparki gąsienicowej takiej malej po prostu bo doża nie da rady aby wykopać pod przyłącz, to sa uroki drzew co wielu osobom sie podobają. i ile taka koparka bierze za h? [/code] scooby jak jedzie sie do Ciebie po prawej stronie masz wypożyczalnie min. małych koparek zwanych tez "kubotkami" stoja na ulicy przed skrętem na gielde i do ciebie - wynajęcie na dobe to jakieś 240 zl netto i porobisz sobie co chcesz a przy okazji nauczysz sie kopać ciekawe przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 17.05.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Jeśli ktoś zainteresowany wykończeniówką typu: - malowanie- szpachlowanie (metodą na mokro, bez kurzu)- tapetowanie- produkcja i montaż sztukaterii- demontaż i montaż stolarki okiennej i drzwiowej- demontaż i montaż paneli podłogowych i ściennych, detali łazienkowych- zabudowy z płyt k-g (sufity, wnęki i inne)- adaptacja pomieszczeń (poddaszy): ocieplanie, zabudowy i ścianki z płyt k-g,to chętnie podeślę namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka87 18.05.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Dziś ekipa skończyła u mnie montować schody wewnętrzne - buk parzony, na betonie. Ładnie zrobili (zdjęcia - dziennik), i chyba nienajdrożej (robiłem mały konkursik ofert). Jakby ktoś był chętny, podzielę się namiarami. Ja chętnie skorzystam (i dziękuję przy okazji za namiar na "brukowca", będę jutro dzwonić ) Poszło na privawitam serdecznie poproszę namiar na' brukowca',kogoś od nawadniania,i ogrodnika który zajmuje się zakładaniem trawników bardzo proszę o namiary sprawa pilna.pozdrawiam lidka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 18.05.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Hej poszukuje koparki gąsienicowej takiej malej po prostu bo doża nie da rady aby wykopać pod przyłącz, to sa uroki drzew co wielu osobom sie podobają. i ile taka koparka bierze za h? [/code] scooby jak jedzie sie do Ciebie po prawej stronie masz wypożyczalnie min. małych koparek zwanych tez "kubotkami" stoja na ulicy przed skrętem na gielde i do ciebie - wynajęcie na dobę to jakieś 240 zl netto i porobisz sobie co chcesz a przy okazji nauczysz sie kopać ciekawe przeżycie no fajnie by było samemu pokopać ale obawiam sie ze zanim nauczę sie posługiwać tym sprzętem to minie kilka godzin i lepiej chyba będzie jak wynajmę kogoś z tym sprzętem:p czyt taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 18.05.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Hej,- Poszukuję parkieciarza. Będę kładł stokilkadziesiąt metrów parkietów dlatego potrzebuję a/zaufanego b/możliwie korzystnego cenowo. - Podobna sytuacja ze szpachlarzem/malarzem Termin realizacji jesienią. Czy macie kogoś spełniającego oba kryteria? Proszę o wsparcie, z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejowy 19.05.2008 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 witam wszystkich, mam trzy pytanka: 1. Ile dawaliście instalatorowi za 1 punkt przy zakładaniu instalacji c.o. , wody. czy kanalizacji ? Ile za podłączenie kotła czy podejście gazem pod kuchenkę? 2. Gdzie można dostać ładne i tanie parapety wewnętrzne i zewnętrzne (raczej konglomerat) ? 3. Czy ktoś może miał juz doczynienia (lub może się wypowiedzieć) na temat kotła gazowego jednofunkcyjnego z zamkniętą komorą spalania firmy Viessmann typu Vitopend 100 W 24kw + zasobnik 120l (podgrzewacz) typu Vitocell 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 19.05.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 całość robót: co + woda (kanalizacja zrobiona wcześniej), w tym rozłożenie ogrzewania podłogowego itp - 10 tys. netto Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 19.05.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Mam pytanie - do jakich celów można użyć korka w płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 19.05.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Mam pytanie - do jakich celów można użyć korka w płynie? Można go użyć jako łączenie gresu z drewnem na podłodze http://img178.imageshack.us/img178/6703/fffffffffffffffffffffffft5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts