Martuszek 22.05.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 A ja tak lekko chcę zakomunikować mój trzeci i mam nadzieję - ostatni termin wprowadzki - lato 2008 wykańczam się obecnie dosłownie i już nie mogę się doczekać! Nie będzie płotu, ogródka i kostki, bo nie będzie kasy. Jednak jakoś mnie to nie martwi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.05.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 co do architekta ja nie korzystałam (tylko łazienki), ale Celt miał super wizualizacje całego domku - znajdź go i zapytaj może architektka Celta to prawdziwa artystka z nagrodami etc. Odwiedziliśmy ją, ale stwierdziła (dalej dowolna interpretacja), że nasze drobnomieszczańskie poczucie dobrego smaku kłóciłoby się z jej śmiałymi wizjami artystycznymi i powinniśmy raczej poszukać kogoś innego. Co niniejszym z małżonką uczyniliśmy he,he. Pyrgon też pisał kiedyś o swoim projektancie co maluje malunki. Może ten kierunek? Tole - powaznie Joanna tak powiedziala? Az mi sie wierzyc nie chce. U nas w domu wizje sa normalne ale ladne bym rzekl a czy smiale?? NIe wiem Projekt Celta jest naprawdę wypasiony. Celt: kiedy pokażesz skończone dzieło?? Eeee ,zaraz tam wypasiony. Kurcze wizualizacje ida jedna za druga. Aska nie nadarza bo co cos zaproponuje to malzonka nanosi poprawki ) Skonczony domek pokaze, a jakze ale pewnie dopiero na jesien. Wykonczeniowke zaczynamy w lipcu ( o ile sprzedamy mieszkania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 23.05.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Tole - powaznie Joanna tak powiedziala? Az mi sie wierzyc nie chce. U nas w domu wizje sa normalne ale ladne bym rzekl a czy smiale?? NIe wiem Spox. Do tanga zawsze trzeba dwojga. A po prawdzie moja żona jest tradycjonalistką i konserwatystką, co od razu na początku rozmowy zaznaczyliśmy. Na co Joasia, że się czuje bardziej w arch.nowoczesnej. I dzięki takiemu podejściu uniknęliśmy może kilkumiesięcznych męczarni z obu stron. Eeee ,zaraz tam wypasiony. Kurcze wizualizacje ida jedna za druga. Aska nie nadarza bo co cos zaproponuje to malzonka nanosi poprawki ) Skonczony domek pokaze, a jakze ale pewnie dopiero na jesien. Wykonczeniowke zaczynamy w lipcu ( o ile sprzedamy mieszkania) będzie na pewno godny pokazania. Trzymam kciuki za realizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 23.05.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 co do architekta ja nie korzystałam (tylko łazienki), ale Celt miał super wizualizacje całego domku - znajdź go i zapytaj może architektka Celta to prawdziwa artystka z nagrodami etc. Odwiedziliśmy ją, ale stwierdziła (dalej dowolna interpretacja), że nasze drobnomieszczańskie poczucie dobrego smaku kłóciłoby się z jej śmiałymi wizjami artystycznymi i powinniśmy raczej poszukać kogoś innego. Co niniejszym z małżonką uczyniliśmy he,he. Tole - powaznie Joanna tak powiedziala? Az mi sie wierzyc nie chce. I tak troszkę mało słowna jest pani Joasia. Ale cóż, pewnie to ten brak czasu na wszystko. Niech wie, że się o niej pisze może się trochę poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.05.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 A co tam Krys sie stalo u was? Forum raczej nie czyta, nie ma na to czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 23.05.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 A co tam Krys sie stalo u was? jak to co. Dostała 130 poprawek od Twojej żony i reszta stoi Żartuję oczywiście, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.05.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazpoznania 23.05.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Mam kolegę architekta wnętrz i nie tylko. Projektował nam dom i później też płytki w łazienkach.Swoje projekty i wykonania ma sfotografowane (mi się bardzo podobają).Jakby ktoś był chętny mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 24.05.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Mam kolegę architekta wnętrz i nie tylko. Projektował nam dom i później też płytki w łazienkach. Swoje projekty i wykonania ma sfotografowane (mi się bardzo podobają). Jakby ktoś był chętny mogę polecić. to ja poproszę te namiary i od Celta też poproszę o panią Joasię jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.05.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A co tam Krys sie stalo u was? Sprawę załatwiłam już sama choć wolałabym aby wyglądało to trochę inaczej. Nie chodzi o projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 24.05.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 tole żona to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 24.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A co tam Krys sie stalo u was? Sprawę załatwiłam już sama choć wolałabym aby wyglądało to trochę inaczej. Nie chodzi o projekt. Uuuu brzmi tajemniczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 24.05.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 A co tam Krys sie stalo u was? Sprawę załatwiłam już sama choć wolałabym aby wyglądało to trochę inaczej. Nie chodzi o projekt. jak nie jasne o co chodzi to chodzi pewnie o pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.05.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No nikt nie mowil, ze arch. wnetrz to tania sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.05.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No nikt nie mowil, ze arch. wnetrz to tania sprawa a jakie teraz sa w ogoel ceny w tej branzy? Jakies 2 lata temu slyszalem o kwotach w granicach 100 zl za m2 domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.05.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No nikt nie mowil, ze arch. wnetrz to tania sprawa a jakie teraz sa w ogoel ceny w tej branzy? Jakies 2 lata temu slyszalem o kwotach w granicach 100 zl za m2 domu no, mozna powiedziec, ze to tak mniej-wiecej wychodzi... ale w sumie, to wycenia sie raczej konkretny projekt,konkretne prace, a nie metry...U nas tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martuszek 25.05.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Mice, bardziej wierzę w Twoją wiedzę niż we własną, bo nie jestem specjalistą w tej branży. Jednak jako klient upierdliwy wystąpię oficjalnie do Solidu o zajęcie stanowiska w tej sprawie, bowiem zapewniano mnie jak w sentencji Ciekawa jestem czy powtórzą oficjalnie wersję mi "sprzedaną". Chętnie posłucham drugiej strony. Kontynuując temat - Solid poinformował mnie, że nie ma żadnego wydzielonego kanału - czyli masz Mice rację. Pan Dyrektor potwierdził, że takie dni jak Sylwester mogą być trudniejsze dla działania systemu. Mąż nie może sobie przypomnieć, która osoba go zapewniła, że takie cuda są, bo to on prowadził rozmowy techniczne, a ja negocjowałam tylko treść umowy i koszty. Mam nadzieję, że do rozwodu nie dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.05.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Mam nadzieję, że do rozwodu nie dojdzie ale z meżem czy z Solidem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 25.05.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No nikt nie mowil, ze arch. wnetrz to tania sprawa a jakie teraz sa w ogoel ceny w tej branzy? Jakies 2 lata temu slyszalem o kwotach w granicach 100 zl za m2 domu no, mozna powiedziec, ze to tak mniej-wiecej wychodzi... ale w sumie, to wycenia sie raczej konkretny projekt,konkretne prace, a nie metry...U nas tak to wygląda. Zgodzę się w 100% z kwintesencją celta Mi architekt (inny niż celta) robi projekt wnętrz (wszystkich pomieszczeń - pomieszczenia gospodarcze mam gratis ), elewacji, ogrodzenia i ogrodu, w tym też była adaptacja projektu - no i niestety takie coś musi kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Foczki 25.05.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 konkrety... czyli ile w końcu bo się zastanawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts