aniazpoznania 03.06.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Mowaliera Dzięki za info Gdzie się budujesz i skąd jest Twój płytkarz, widziałaś już jego prace? (ma bardzo atrakcyjną cenę - gratuluję!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 03.06.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 witam poszukuje ekipy do kartongipsu niewiele pracy kilka zabudow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 03.06.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 hej Mowaleria, mogłabym prosić umowę dla kafelkarza na wzór? Wysłałam na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 03.06.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Mowaliera Dzięki za info Gdzie się budujesz i skąd jest Twój płytkarz, widziałaś już jego prace? (ma bardzo atrakcyjną cenę - gratuluję!) Buduję w Borówcu, płytkarz jest z Poznania, widziałam pracę i jest to osoba z polecenia, a cena mocno negocjowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 04.06.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Czy ktoś budował albo ma jakiekowiek doświadczenia z firmą As-tech? Dostałem od nich ofertę na Stan Surowy Otwarty - byli drożsi od mojego aktualnego wykonawcy o 111 000 zł brutto A z kim teraz budujesz jeśli to nie tajemnica? I oczywiscie czy jestes z nich zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazpoznania 04.06.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Czy ktoś z Was zamawiał coś z firmach Onyx w Zegowie k.Buku lub w Kagranie w Wysogotowie? Są to firmy wykonujące blaty kuchenne, parapety, schody itp. z kamienia.Muszę zdecydować, na którą z ofert się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 04.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Czy ktoś budował albo ma jakiekowiek doświadczenia z firmą As-tech? Dostałem od nich ofertę na Stan Surowy Otwarty - byli drożsi od mojego aktualnego wykonawcy o 111 000 zł brutto A z kim teraz budujesz jeśli to nie tajemnica? I oczywiscie czy jestes z nich zadowolony? A kiedy chcesz rozpocząć budowę ?? zapytam czy mają wolne terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makus31 04.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jak najszybciej. Jak sie da to w czerwcu. To przy okazji zapytam jeszcze o firmę EURODOM (ale nie w zakresie projektowania tylko wykonawstwa). Będę wdzięczny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 05.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Witam, przepraszam ze nie szukam sama ale sporo tych watków a ja pilnie potrzebuje namiarów na dobra niedroga wiezbe dachową!!!! Najlepiej jakby cena zawierała dowóz towaru:) Dzieki z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 05.06.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Joani - w ogóle tego kątownika na Twoim zdjęciu nie widać - jest pomalowany na kolor drewna? Zakrzewianka - u mnie jest o tyle problem, że umawiałam się na płytki z facetetm, którego ekipa robi mi też szpachlowanie, natomiast on podesłał znajomego, który akurat miał przestój. Znajomy płytkarz p rewelacja! tyle, że umówiona była kasa za metr kwadratowy i dodatkowo płatne zabudowy z g-k. Teraz się dowiaduję, że cokoły zawsze są liczone za metr bieżacy, tak samo szlifowanie krawędzi płytek. Nie chcę gościowi teraz podkłądać świni bo zrobił super robotę, ale też nie chcę dac się wyrolować - dlatego pytam czy cokoły zawsze są płatne osobno i nie wlicza się ich w "metry kwadratowe"? Bardzo proszę o więcej odpowiedzi jak u Was było. cokoły w cenie m2, szlifowanie nie - dodatkowo płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazpoznania 06.06.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Muriel, dzięki za info! Ponawiam też pytanie - czy ktoś z Was zna firmy Kagran z Wysogotowa lub Onyx z Buku? Temat parapety i blaty kamienne. Z góry dzięki za opinie o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIEVIORA 06.06.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam Wszystkich! Mam prośbę czy ktoś zna może jakiegoś fajnego, niedrogiego architekta? Szukam i szukam i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjsod 06.06.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam Wszystkich! Mam prośbę czy ktoś zna może jakiegoś fajnego, niedrogiego architekta? Szukam i szukam i nic. spróbuj - Agnieszka Kołodzińska 607464724 nam pomogła poprawić elewację (w dzienniku widać co z tego wyszło ) i udzieliła kilku porad odnośnie wnętrza - ale nie jest przede wszystkim architektem wnętrz na pewno spełnia kryteria fajnego, słownego architekta z pomysłem co do niedrogiego to zupełnie nie potrafię się wypowiedzieć bo my raczej troche po znajomości i takie konsultacje - projekt mieliśmy od innego - ale on na pewno nie jest tani - tyle że nasz kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 06.06.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam Wszystkich! Mam prośbę czy ktoś zna może jakiegoś fajnego, niedrogiego architekta? Szukam i szukam i nic. Bo może "fajnych i niedrogich" niema i dlatego nie możesz znaleźć ? Sam się przekonuję ile to pracy architekta wymaga dom. Na początku wydawało mi się, że za dużo mu płacę, a teraz jak widzę efekty i jego nakład pracy to mam zupełnie inne podejście do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 06.06.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Muriel, dzięki za info! Ponawiam też pytanie - czy ktoś z Was zna firmy Kagran z Wysogotowa lub Onyx z Buku? Temat parapety i blaty kamienne. Z góry dzięki za opinie o nich. tych "Twoich" firm nie znam, ale my braliśmy parapety marmurowe tam gdzie kominek (mamy ten sam marmur - patrz dziennik) - http://www.tarnava-kominki.com.pl/ ul. Miętowa 17 61-680 POZNAŃ - UMULTOWO tel./fax 61 8258 259 i jestem bardzo zadowolona 1) z kamienia 2) z wykonania i obsługi 3) z ceny ...a ja ostatnio rzadko jestem z czegoś zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniazpoznania 06.06.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Muriel, dzięki za polecenie.Ja poza parapetami potrzebuję blat do kuchni, a to już musi wykonać firma kamieniarska.Zrobiłam rozeznanie rynku i najlepsze oferty dał Onyx z Buku i Kagran z Wysogotowa, ale słysząłam różne opinie o tych firmach - o Kagranie że wywodzi się z firmy Italica, która kiedyś zbankrutowała.... natomiast znajomemu montował Onyx schody i tak jak same schody zrobili OK, to montaż podobno tragedia - miesiąc siedzieli i poprawiali....Dlatego pytam o doświadczenia innych z tymi firmami.Może jednak ktoś zna Kagran i Onyx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 06.06.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 zajrzyj na tą stronę - jako pierwsze mają właśnie blaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piterek 06.06.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Witam,ze względu na błąd Panów budowlańców musiałem powiększyć grubośc ocieplenia na jednej ściance. Mam do sprzedania ok. 8 m3 wełny paroc 15 cm lamela.Zapraszam na priva.Cena okazyjna. Dodatkowo mam do sprzedania okno dachowe ROTO wyłaz dachowy Roto WDA 315H 54x98 i do niego kolnierz falisty Roto WD 5/9.Odbiór w PoznaniiuPozdr Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 08.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Szukam niepotrzebnej komuś beczki plastikowej lub metalowej .Proszę o info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 09.06.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Może ktoś wie gdzie w okolicy Poznania mogę kupić używany zbiornik na wodę taki 1000l w metalowym koszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts