krys1 19.06.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Krys1 to taki bardzo duży kontener, który muszą wieźć cieżarówką, czy taki co takim małym samochodzikiem przyjeżdża (przepraszam za takie laickie pytania) To ja laicko odpowiem, to nie jest ten mały kontener ale i nie jakiś wielgachny. No to se pogadałyśmy. Poszukam jakiegoś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 19.06.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 O taki http://www.wywozgruzu.pl/files/kosz3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 19.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Poszukuje rzetelnej i sprawdzonej ekipy do poddasza: wełna, płyty, szpachlowanie. Nadal proszę o namiary... Pytanie co do cen: ile zapłacić za samo przyklejenie siatki do styropianu? Od metra oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Postihal 19.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Poszukuje rzetelnej i sprawdzonej ekipy do poddasza: wełna, płyty, szpachlowanie. Nadal proszę o namiary... Pytanie co do cen: ile zapłacić za samo przyklejenie siatki do styropianu? Od metra oczywiście. Ja płaciłem 10 zł za 1 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 19.06.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Witam Która betoniarnia robi podmurówki do ogrodzenia pod siatkę w Wielkopolsce? przyłączam sie do pytania i ewentualnie prosze o podanie cen dla 100x25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Acidtea 19.06.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Ja płaciłem 10 zł za 1 m2. Dziękuję, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajana 20.06.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Szukam wykonawcy schodów betonowych. Będe wdzięczna za namiary na jakiegos fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mowaleria 20.06.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Potrzebuję namiar na szamba betonowe - wraz z montażem. Najlepiej z szalunkiem, bo grunt jest na głębokości 1,2m bardzo sypki i wszystko się obsypuje . Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 20.06.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 kolezanka poszukuje solidnego murarza do wymurowania plotu z silki (ok. 20 m. kw.) wraz z fundamentem i zbrojeniem, bez tynkowania. robota w naramowicach. macie kogos wartego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 22.06.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Jak sie ma jakość tynków do marki?1- STO2 - ?3 - ?4 - ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 23.06.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 szambo kompleksowo - taki numer telefonu mam zanotowany: 061 - 870-06-58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 23.06.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 3 wykonawców z którymi rozmawiałem obstawiali tak : 1- Weber Terranova2 - STO Ponoć tynk akrylowo-silikonowy weber TD325 jest bardzo dobry. Sam jeszcze nie wybrałem ale chyba pójdę w stronę Webera, choć wychodzi trochę drożej...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.06.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Jak sie ma jakość tynków do marki? 1- STO 2 - ? 3 - ? 4 - ? Jest taki koleś na forum, Sp5es , co to pracuje w branży związanej z chemią budowlaną. Gość kumaty i w sumie po tym co pisze trzeba przyznać dość rzeczowy. Proponuje poszukać jego wypowiedzi i rad. Systemy ocieplenia dzielił mniej więcej tak: (przyjmuję nazewnictwo z ligi żuzlowej) Ekstraliga: Kabe, STO, Caparol i coś tam jeszcze, ale zapomniałem Pierwsza liga: Weber-Terranova, itp, itd Druga liga Kreisel, Atlas Zresztą można poczytac o tym np tutaj http://forum.muratordom.pl/tynk-zewnetrzny-jaki,t96748-60.htm Polecam magiczną opcję szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 23.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 3 wykonawców z którymi rozmawiałem obstawiali tak : 1- Weber Terranova 2 - STO Wykonawcy obstawiają to, na czym najwięcej zarabiają i skąd dostają gadżety typu kombinezon, czapeczki Mój znowu powiedział, że co mu przywiozę, z tego będą kleić Ponoć tynk akrylowo-silikonowy weber TD325 jest bardzo dobry. Sam jeszcze nie wybrałem ale chyba pójdę w stronę Webera, choć wychodzi trochę drożej... pzdr Drożej od STO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witolo 25.06.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 witam czy mozecie polecic dostawce szamba betonowego ok 10m3, jest duzo firm ale nie wiem ktora jest sensowna i ma produkt w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 25.06.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Witam, pytałam na "młodszej" grupie wielkopolskiej, ale i tu pozwolę sobie zapytać - czy ktoś mógłby polecić solidnego doradcę w Nordei??? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 26.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 witam czy mozecie polecic dostawce szamba betonowego ok 10m3, jest duzo firm ale nie wiem ktora jest sensowna i ma produkt w dobrej cenie. Hej, właśnie przećwiczyłem temat szamba. Świetnie sprawdziła się firma z... Radomia (Salexpol, kontakt z forum). 10m3 kosztuje 2200,00 + 1000,00 za transport, rozładunek HDS prosto do wykopu, przykrycie, montaż kominka i włazu. Ceny bez VAT (FV niekoniecznie). Czas realizacji ok. 1,5 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 26.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Potrzebuję namiar na szamba betonowe - wraz z montażem. Najlepiej z szalunkiem, bo grunt jest na głębokości 1,2m bardzo sypki i wszystko się obsypuje . Pomóżcie cześć, przed chwilą pisałem o szambach z Radomia ale w Twoim przypadku mógłby pomóc inny dostawca z mojego notesu. Firma Czyżbet Palędzie ma dosyć tanie zbiorniki a do tego usługę kompleksowej instalacji- ta niestety trochę kosztuje. Spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 26.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Szukam wykonawcy schodów betonowych. Będe wdzięczna za namiary na jakiegos fachowca a masz murarza? on robi takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 26.06.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 to jeszcze mi Tole powiedz czy dobrze zrobiliśmy kupując właśnie ruppa?? Jeśli mogę zapytać to co konkretnie z Ruppa kupiliście ?? jaki model, kolor ? Oczywiście że dobrze :-) RuppCeramika będę polecał przez najbliższe 50 lat. Nie pozostaje mi nic innego, po tym jak go sam położyłem na dachu. Żartuję! to jest wysokiej klasy produkt o dobrym współczynniku cena/jakość. Co do konkretnego modelu ja przymierzałem się do angobowanego Siriusa ale była okazja i szarpnąłem glazurowany Rubin chyba kasztanowy. Przy okazji informacja: dekarz zgłaszał zastrzeżenia, że Rupp fatalnie się docina z powodu twardości (skądinąd to dla inwestora lepiej, że dachówka jest twarda, gorzej dla wykonawcy). To się nie potwierdziło na budowie- dachówkę tnie się tak samo jak inne. Na wypadek gdyby ktoś was zniechęcał do Ruppa z takiego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts