agakz 18.07.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 pewnie ten temat już wałkowaliśmy, ale proszę napiszcie gdzie warto się zaopatrzyć we włączniki, kontakty itp....może ktoś również kupował lampy??? na allegro Ja się obkupiłam w Leroy Merlin, zarówno w osprzęt Berkera jak i lampy do połowy domu Zadziwiająco duży wybór całkiem dobrze wyglądających lamp tam mają z LM jest taka sprawa, że ponieważ ludzie zwykle sprawdzają wysokość cen drogich urządzeń i sprzętów a nie pędzelka czy kabelka, to odbijają sobie właśnie na setkach drobiazgów. Wałeczek do malowania kupowany w Pajo za 1,5 PLN w LM kosztował ponad 3 PLN (ten sam, tego samego producenta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 18.07.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 pewnie ten temat już wałkowaliśmy, ale proszę napiszcie gdzie warto się zaopatrzyć we włączniki, kontakty itp....może ktoś również kupował lampy??? na allegro Ja się obkupiłam w Leroy Merlin, zarówno w osprzęt Berkera jak i lampy do połowy domu Zadziwiająco duży wybór całkiem dobrze wyglądających lamp tam mają Myślę że to zalezy czego szukamy. W Leroyu jest niewiele lamp bardziej oryginalnych, z charakterem. My część kupilismy właśnie w Leroyu, ale większość udało nam się podczas jednej godzinnej wizyty wybrać w sklepie Aladyn. Aladynów jest chyba kilka w Poznaniu, róg Palacza/Głogowska, i gdzieś w okolicach Kościelna/Rynek Jeżycki. Wybór tam jest o wiele większy niż marketach. Osprzęt (zresztą również Berkera) kupowałem w hurtowni BHU na Strzeszyńskiej. Bardzo dobre lampy i duży wybór jest w Orionie na Dąbrowskiego - można się targować Moja Żonusia trafiła tam nawet na lampy, które podobno nigdzie nie można zobaczyć na żywo bo są na specjalne zamówienie (wg naszego architekta). Chodzi oczywiście o lampy Hiszpańskie firmy Leds La Creu - wpadły nam w oko lampy z rodziny Fusta. http://www.orion.poznan.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.07.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 czy wiecie gdzie można zamówić drzwi zewnętrzne drewniane za rozsądną cenę (do 3 500 z montażem) z terminem realizacji do 6 tygodni? właśnie mnie oświeciło, że przez brak drzwi na czas ryzykuję przesunięcie terminu przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.07.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 czy wiecie gdzie można zamówić drzwi zewnętrzne drewniane za rozsądną cenę (do 3 500 z montażem) z terminem realizacji do 6 tygodni? właśnie mnie oświeciło, że przez brak drzwi na czas ryzykuję przesunięcie terminu przeprowadzki Ciężka sprawa bo to kwestia gustu. Może coś takiego? Niektóre są od ręki a na inne czas oczekiwania 5-6 tygodni http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3435361 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 18.07.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 czy wiecie gdzie można zamówić drzwi zewnętrzne drewniane za rozsądną cenę (do 3 500 z montażem) z terminem realizacji do 6 tygodni? właśnie mnie oświeciło, że przez brak drzwi na czas ryzykuję przesunięcie terminu przeprowadzki my w tej cenie mamy od stolarza prawdziwe drewniane, wykonane według naszego pomysłu. jeżeli chcesz to mogę podać numer telefonu. termin myślę że osiągalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.07.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dzięki Agakz! - kogoś tam zahaczę o te drzwi Jakubowa! - jasne, że chcę namiary! wielkie dzięki! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 18.07.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dzięki Agakz! - kogoś tam zahaczę o te drzwi Jakubowa! - jasne, że chcę namiary! wielkie dzięki! :D namiary poszły na priv!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.07.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 Jakubowa, sąsiadko z Lubonia, prześlij mi też te namiary, jak dobre to warto mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 18.07.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 czy wiecie gdzie można zamówić drzwi zewnętrzne drewniane za rozsądną cenę (do 3 500 z montażem) z terminem realizacji do 6 tygodni? właśnie mnie oświeciło, że przez brak drzwi na czas ryzykuję przesunięcie terminu przeprowadzki Ciężka sprawa bo to kwestia gustu. Może coś takiego? Niektóre są od ręki a na inne czas oczekiwania 5-6 tygodni http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3435361 Firma Łapawa. Mam w zeszłym roku 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 18.07.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dzięki Wciornastek, bardzo ładne drzwi robią, na pewno się skontaktuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 19.07.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Czy ktoś z Was ma okna z Plastbudu z Kościana? Jestem ciekawa jakie macie na ten temat zdanie bo właśnie od nich mamy najkorzystniejszą wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 21.07.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 czy wiecie gdzie można zamówić drzwi zewnętrzne drewniane za rozsądną cenę (do 3 500 z montażem) z terminem realizacji do 6 tygodni? właśnie mnie oświeciło, że przez brak drzwi na czas ryzykuję przesunięcie terminu przeprowadzki ja tez polecam stolarza - Darek Stefański 607230351 chłopak ze "smykałką", nie wiem tylko czy termin osiągalny możesz się powoływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 21.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Wiesz, mi ciągle ta kawa co to jej nie było się przypomina A tak poza tym to już mieszkacie na swoim? to zapraszam na kawę !!! a ta wykończeniówka mnie wykończy chyba psychicznie i finansowo z ciekawości ile teraz rata wam wychodzi w zl jak ktos brał 300 k ? jak chodzi o lampki to tez kupowałem w LM i Castoramie znalazłem niby taniej na allegro ale doliczając koszty przesyłki zysk miałbym 35 zl wiec olałem temat i kupiłem w markecie zawsze można oddać jak okaże się że nie pasują (juz tak robiłem ) stara ekipa meldować sie !!! mieszkacie juz ????? ja muszę sie wprowadzić do 1 września bo mój bobas idzie do zerówki wiec nie mam wyjścia a w poznaniu go wypisałem sąsiad Marzin robotę odbiera prawie codziennie (jest częściej niż mój kierownik ) mobilizując mnie do szybkiej wprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 22.07.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 stara ekipa meldować sie !!! mieszkacie juz ????? stara to od którego rocznika jeszcze nie mieszkam, jadę ręczne tynki gipsowe, posadzki już są, za miesiąc kafelkarz, termin przeprowadzki koniec września/początek października Jest jaaaaazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 22.07.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Wiesz, mi ciągle ta kawa co to jej nie było się przypomina A tak poza tym to już mieszkacie na swoim? to zapraszam na kawę !!! a ta wykończeniówka mnie wykończy chyba psychicznie i finansowo z ciekawości ile teraz rata wam wychodzi w zl jak ktos brał 300 k ? jak chodzi o lampki to tez kupowałem w LM i Castoramie znalazłem niby taniej na allegro ale doliczając koszty przesyłki zysk miałbym 35 zl wiec olałem temat i kupiłem w markecie zawsze można oddać jak okaże się że nie pasują (juz tak robiłem ) stara ekipa meldować sie !!! mieszkacie juz ????? ja muszę sie wprowadzić do 1 września bo mój bobas idzie do zerówki wiec nie mam wyjścia a w poznaniu go wypisałem sąsiad Marzin robotę odbiera prawie codziennie (jest częściej niż mój kierownik ) mobilizując mnie do szybkiej wprowadzki Melduje się Mieszkamy i to całkiem odebrani PS Co do tego ile rata ale mniejszego kredytu to na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adisan1 22.07.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Czesc, czy mozecie mnie poratowac namiarami na ekipe ktora wykona mi elewacje ? Jakich cen moge sie spodziewac za polozenie styropiany siatki, + szlichta + tynk ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 22.07.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Pomocy o starszaki szukam okien...dałam do wyceny do Varianta (szarych szeregów) do Oknoplastu Kraków (do pani Michaliny) i jeszcze do Jezierskiego (pewnie zabiją mnie ceną, ale mają tak pięknie otwierane skłądane w harmonijkę okna tarasowe,że się zakochałam...) gdzie jeszcze uderzyć? kto ma najlepszy stosunek ceny do jakości ...??? na co zwrócić uwagę? chcemy PVC obustronny złoty dąb...okien ok 17szt, pewnie łącznie powyżej 22m2 szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 22.07.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Melduję obecność Mieszkam od 31 maja, choć w domu totalne pustki, w zeszłym tygodniu dopiero pomalowaliśmy salon a plan na ten tydzień to uruchomić zlew w kuchni Jutro zamawiamy drzwi (nosz kurcze od dwóch miesięcy się miotam i nie mogę zdecydować jakie ) i już za 3 miesiące będzie można swobodnie skorzystać z łazienki Pozdrawiam wszystkich wykańczających i tych już wykończonych PS. Co do okien jak mam z Oknoplastu z Gniezna - tutaj uzyskałam najlepszy stosunek jakości do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkonst 23.07.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Pomocy o starszaki szukam okien... chcemy PVC obustronny złoty dąb...okien ok 17szt, pewnie łącznie powyżej 22m2 szyb Skoro jesteś z Gruszczyna to masz pod bokiem Okno-Tech http://www.oknotech.com.pl Montowali mi właśnie takie okna w zeszłym roku i jak na razie jestem zadowolony. Kilka osób oglądających okna było święcie przekonanych że są drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 23.07.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Bliżniątrodzice zapytaj w firmie Lazur ul. Słowiańska 55c to przedstawiciel firmy DRUTEX , na forum mają dobrą opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts