Pyrgon 24.07.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 My mieszkamy od 9 czerwca a w tym tygodniu dostalismy pisemko o odbiorze budynku. Parapetówa jedna za drugą http://images32.fotosik.pl/322/8b85ef8432a87050.jpg Chętnie polecę: - kompleksowego gościa od wykończenia (nie najtańszy ale dokonał wielu cudów) - stolarza od kuchni, komandorów itd. (dokładny, sumienny i ceny very promocyjne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 24.07.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 My mieszkamy od 9 czerwca a w tym tygodniu dostalismy pisemko o odbiorze budynku. Parapetówa jedna za drugą http://images32.fotosik.pl/322/8b85ef8432a87050.jpg Chętnie polecę: - kompleksowego gościa od wykończenia (nie najtańszy ale dokonał wielu cudów) - stolarza od kuchni, komandorów itd. (dokładny, sumienny i ceny very promocyjne) piękna chatka a co najważniejsze-duuużo parapetów więc i imprez trzeba sporo... to ja poproszę namiary na stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 24.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 namiary poszły na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piters 24.07.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Cześć, rozpoczynałem w czerwcu 2007 ... od 10.2007 mieszkam , aktualnie kończę zewnętrzną część, czyli ogrodzenie, ogród, pozbruk ... Czy możecie polecić fachowców do położenia kostki brukowej? oczywicie solidnych, sprawdzonych ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 24.07.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 Cześć, rozpoczynałem w czerwcu 2007 ... od 10.2007 mieszkam , aktualnie kończę zewnętrzną część, czyli ogrodzenie, ogród, pozbruk ... Czy możecie polecić fachowców do położenia kostki brukowej? oczywicie solidnych, sprawdzonych ... pozdrawiam , ale tempo zamieszkać w 4 miesiące szok. U mnie dzisiaj mija 3 miesiąc i jestem dopiero na etapie stropu przed wylaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piters 24.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 tylko my kupiliśmy stan surowy zamknięty .. dlatego tak szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiak_ 24.07.2008 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też a z innej beczki nie mogę zdecydować sie na kabinę i brodzik prysznicowy coś możecie polecić ? bo ja już nie wiem na pewno musi być narożnikowa półokrągłą 90 kuszą mnie te kombajny z marketów ale sie trochę boję ;( może ktoś się zdecydował i ma taki prysznic ? mi sie podoba bahma lub newada ale boję sie jakości na wannę się w końcu zdecydowałem i jestem bardzo zadowolony z wyglądu wybrałem ravak-a 150 bardzo ładny akryl śnieżnobiały chyba jedna taka biel z tych co oglądałem! jeszcze mam problem z wykończeniem schodów betonowych z czego wykańczacie ? poręcz chciałem z stali nierdzewnej (jak macie ciekawe namiary to poproszę) w pierwszej fazie cała góra miała być w dywanach wiec i schody chcieliśmy też wyłożyć dywanem później sie nam odmieniło i strach przed kurzem i alergią zmienił koncepcje na panele teraz znowu zmiana koncepcji na pierwotną wiec raczej całą góra w dywanach ale co z schodami może lepiej drewnem zrobić ? może ktoś miał lub ma dywan na schodach? jak to w praktyce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.07.2008 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też gratulacje i pozdrowienia dla calej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 25.07.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 my w tej cenie mamy od stolarza prawdziwe drewniane, wykonane według naszego pomysłu. jeżeli chcesz to mogę podać numer telefonu. termin myślę że osiągalny. czy ja tez moge poprosic o namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 25.07.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 my w tej cenie mamy od stolarza prawdziwe drewniane, wykonane według naszego pomysłu. jeżeli chcesz to mogę podać numer telefonu. termin myślę że osiągalny. czy ja tez moge poprosic o namiar? poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 25.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też a z innej beczki nie mogę zdecydować sie na kabinę i brodzik prysznicowy coś możecie polecić ? bo ja już nie wiem na pewno musi być narożnikowa półokrągłą 90 kuszą mnie te kombajny z marketów ale sie trochę boję ;( może ktoś się zdecydował i ma taki prysznic ? mi sie podoba bahma lub newada ale boję sie jakości na wannę się w końcu zdecydowałem i jestem bardzo zadowolony z wyglądu wybrałem ravak-a 150 bardzo ładny akryl śnieżnobiały chyba jedna taka biel z tych co oglądałem! jeszcze mam problem z wykończeniem schodów betonowych z czego wykańczacie ? poręcz chciałem z stali nierdzewnej (jak macie ciekawe namiary to poproszę) w pierwszej fazie cała góra miała być w dywanach wiec i schody chcieliśmy też wyłożyć dywanem później sie nam odmieniło i strach przed kurzem i alergią zmienił koncepcje na panele teraz znowu zmiana koncepcji na pierwotną wiec raczej całą góra w dywanach ale co z schodami może lepiej drewnem zrobić ? może ktoś miał lub ma dywan na schodach? jak to w praktyce ? No misiak GRATULACJE WIEEEELKIE! co do dywanow na schodach, to jakoś mi się to nie podoba...dzieci zawsze upilnujesz,żeby w butach nie latały? czy kupisz karcher i będziesz soboty spędzał na praniu schodów? obić drewnem (choć ciężko pewnie o dobrego specjalistę) widziałam dobrze wykonane schody u koleżanki,ale jej fachowiec robił to ponad miesiąc więc nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 25.07.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też GRATULACJE Gratuluję wszystkim którzy mieszkają lub się wykańczają, początkującym życzę samozaparcia. Ja na któreś Świeta też się wprowadzę. Misiak o kredycie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 25.07.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też jeszcze mam problem z wykończeniem schodów betonowych z czego wykańczacie ? poręcz chciałem z stali nierdzewnej (jak macie ciekawe namiary to poproszę) w pierwszej fazie cała góra miała być w dywanach wiec i schody chcieliśmy też wyłożyć dywanem później sie nam odmieniło i strach przed kurzem i alergią zmienił koncepcje na panele teraz znowu zmiana koncepcji na pierwotną wiec raczej całą góra w dywanach ale co z schodami może lepiej drewnem zrobić ? może ktoś miał lub ma dywan na schodach? jak to w praktyce ? No misiak GRATULACJE WIEEEELKIE! co do dywanow na schodach, to jakoś mi się to nie podoba...dzieci zawsze upilnujesz,żeby w butach nie latały? czy kupisz karcher i będziesz soboty spędzał na praniu schodów? obić drewnem (choć ciężko pewnie o dobrego specjalistę) widziałam dobrze wykonane schody u koleżanki,ale jej fachowiec robił to ponad miesiąc więc nie polecam... Również gratulacje Misiak. Co do schodów na betonie - zgadzam się że wyłożone dywanem będą kosmicznie trudne w utrzymaniu (wydaje mi się ze to rozwiązanie dla prawdziwych masochistów). Wytarcie schodów wyłożonych drewnem trwa 5 minut Ja mam betonowe zrobione w drewnie (buk parzony) - jestesmy bardzo zadowoleni. Montaż stopni, balustrady itd. trwał 4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henrykpoz1962 25.07.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 Witam Ile płaciliście za m2 materiału na podbitkę i gdzie warto sie w niego zaopatrzyć ? Pozdrawiam Tomek Polecam, deske czołową, boazerie na podbitke , gruba na 2 cm, szeroka 12 lub 14 cm, perfekcyjnie wystrugana, za 24zł/m2, w Casto jakieś 40zł. namiar. Tartak śrem tel 502 28 33 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 26.07.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 ktos rozpracowywal moze temat drewnianych okien? Wiem ze Marzin ma okna z Drutexu i jest zadowolony ale moze jeszcze jakies inne namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakubowa 26.07.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 ktos rozpracowywal moze temat drewnianych okien? Wiem ze Marzin ma okna z Drutexu i jest zadowolony ale moze jeszcze jakies inne namiary? my też DRUTEX i również jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 26.07.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 nie wiem co o sądzić o wycenach dla nas,ale same okna (bez parapetów/rolet) wyceniliśmy w variancie i jezierskim...o dziwo jezierski z termo ramką, anty wyważeniami i szybami o przenikalności =0,7 jest tańszy o kilkaset złotych od Varianta z szybą k=1 i bez termo ramki i grzybka przeciwwyważeniowego... a z tego co wiem,to jezierski drogi i raczej górna półka (aha, jezierski ma promocję obecnie szyby 0,7 w cenie k=1,0) co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tole 27.07.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też Misiak_ serdeczne pozdrowienia dla Taty, Mamy i Dzidziusia w imieniu grupy Wielkopolska2008 Tole PS. A moja dzidzia to już stara taka... 4 tygodnie ma :-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 27.07.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 muszę się wam pochwalić! dzisiaj przyszedł na świat kolejny facet w rodzinie Misiaków na imię ma Eryk waga 2500 mama i dzidzia czują się bardzo dobrze tata też Misiak_ serdeczne pozdrowienia dla Taty, Mamy i Dzidziusia w imieniu grupy Wielkopolska2008 Tole PS. A moja dzidzia to już stara taka... 4 tygodnie ma :-0 obaj macie stare dzieci moje najnowsze urodzi się pod koniec lutego no jakie jeszcze uwagi macie dla mnie w sprawie okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.07.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 czy wiecie gdzie można zamówić drzwi zewnętrzne drewniane za rozsądną cenę (do 3 500 z montażem) z terminem realizacji do 6 tygodni? właśnie mnie oświeciło, że przez brak drzwi na czas ryzykuję przesunięcie terminu przeprowadzki ja tez polecam stolarza - Darek Stefański 607230351 chłopak ze "smykałką", nie wiem tylko czy termin osiągalny możesz się powoływać wielkie dzięki Muriel! a dla Misiaka i Tole wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts