Martuszek 03.08.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Melduję się Misiak, jak już tak każesz się meldować, to rozumiem, że impreza u Ciebie forumowa się szykuje czy jak?! Zwłaszcza, że i okazja taka jak oblewanie narodzin kolejnego potomka sie pojawiła Właśnie wróciłam z wakacji i zastanawiam się kiedy faktycznie uda mi się przeprowadzić. Zostały wyprawki malarskie, wyprawki płytkarskie, duperele wykończeniowe typu drzwi i listewki, olejowanie podłóg, blaty do łazienek, szafy do garderoby..... Niby nic, a to wszystko zajmuje czas. Mąż mówi, że sierpniowy "długi tydzień" to dobry moment na przewożenie mebli. Może ma rację... ale ja do tego czasu chyba zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 04.08.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Chciałam zapytać, czy macie może namiar na projektanta, który szybko (!) mógłby wykonać projekt szamba? Została mi również bardzo dobra papa podkładowa - tanio odsprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piters 04.08.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Misiak - GRATULACJE !!! do układania kostki będę miał kogoś do polecenia, niech tylko dokończą u mnie i jak będzie wszystko ok to dam zainteresowanym kontakt, ktoś szukał też speca od schodów (szczerze polecam, b. dobry - mi zrobił schody dębowe) odnośnie drzwi Porta - cena 900 zł wydaje się być dobra, oczywiście zależy z której kategorii (ja w ubiegłym roku kupowałem z naturalną okleiną ... po rabacie 25% wyszły mnie ok 1500 zł ... (15 czy 16 sztuk więc też to "bolało" ... ) Czy macie może dekarza do polecenia? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 04.08.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Ja również się przyklejam z pytaniem o dekarza:-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prince 04.08.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 ktoś szukał też speca od schodów (szczerze polecam, b. dobry - mi zrobił schody dębowe) pzdr Ja również poszukuję speca od schodów. Będę wdzięczna za namiary. Czy macie może dekarza do polecenia? pzdr Jeżeli chodzi o dekarza, to polecam "naszą" ekipę ciesielsko – dekarską. Jak robią można zobaczyć w moim dzienniku. Tel. do szefa ekipy - pana Pawła: 608 492 688. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 04.08.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 to ja też się podczepiam pod info o schodach (a takze zdjecie jak mozna? i cene?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.08.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Obiecałam kiedyś, że po montażu okien napiszę jak się spisała ekipa montażowa OKNOPLASTU z Gniezna. Krótko mówiąc SUPER. Naprawdę warto polecić i umieścić namiary na BIAŁEJ LIŚCIE WIELKOPOLSKI. Dodam tylko, że mój mąż, który jest bardzo wnikliwy na budowie (użyłam delikatnych słów bo może to kiedyś przeczyta ) stwierdził, że Ekipa OKNOPLASTU z Gniezna jest pierwszą na naszej budowie, za którą nie musiał chodzić i sprawdzać bo fachowość i dokładność było widać od początku. Pełen profesjonalizm i współpraca z inwestorem. Inwestor może naprawdę poczuć się jak partner a nie wścibski intruz, który niczego nie powinien widzieć i niczym się nie interesować. Informuję też, że nie mam w tym żadnego interesu aby ich reklamować, cieszę się tylko, że są jeszcze fachowcy z prawdziwego zdarzenia. Życzę im mnóstwa zleceń i satysfakcji ze swojej pracy. TECHNIKA OKIENNA MICHALINA WALASZCZYK (do tego piękne imię) 62-200 GNIEZNO UL.REYMONTA 32 0-61 426 14 09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leo2007 06.08.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 pomagam rozliczyć zwrot vat za materiały budowlane (VZM) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 06.08.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam starszych stażem:) Mozecie polecic dobra ekipe od ogrzewania podłogowego??? Ile musze miec w portfelu na 80m2 podłogówki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muriel 06.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 ja bardzo bardzo polecam naszego schodziarza 607230351 powołajcie się na Górę /foto schodów = dziennik/ kaka - dekarza nie polecę, wyszło kilka spraw........ nie miałabym czystego sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 06.08.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam starszych stażem:) Mozecie polecic dobra ekipe od ogrzewania podłogowego??? Ile musze miec w portfelu na 80m2 podłogówki??? wg moich informacji od 100zł do 200zł/m2 materiały+montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
druti 07.08.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Pilnie poszukuje rzeczoznawcy specjalizujacego sie w kwestii plytek. Zna ktos takiego? Pisalem juz kiedys na forum o moich mega problemach z Giantem i ich wadliwymi plytakmi - otoz po 3 miesiacach rozpatwywania reklamacji (3 miesiace!) Giant wymienil mi plytki na.... takie same i tak samo wadliwe. Jakos polozenia moge ocenic na co najwyzej mierną. Na przyklad szerokosc fugi (mierzylem suwmiarką) waha sie od 2mm do 4.5mm. Inny przyklad: wiekszosc cokolow przyklejonych zostala na kropelke silikonu - przy pierwszym zamiataniu 2 cokoly odpadly Generalnie Giant robi sobie ze mnie jaja - cala ta 3 miesieczna reklamacja i ich pisma to kpina, ktorej efektem sa te same wadliwe plytki tylko polozone gorzej niz poprzednio oraz liczne (co prawda drobne ale w nowym domu niezwykle irytujace) zarysowania podlowg i scian. Ppotrzebuje kogos kto zalatwial juz podobne reklamacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.08.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 gdzie w Poznaniu jest sklep z klamkami i duży wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 07.08.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 duze salony drzwione prowadzą też klamki, zaleta możesz przyłożyc do skrzydła i zobaczyc jak toto wyglada. My kupiliśmy w Progressie na św. Michała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 dzięki Mikolayi! ktoś jeszcze coś wie o źródłach klamek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 08.08.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 w doors na glogowskiej jest kilkadziesiat klamek do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 08.08.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 zasieki1, gdzie na Głogowskiej? doors znalazłam w necie na Szamarzewskiego i w Komornikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankama 08.08.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Jeśli ktoś marzy o oknach drewnianych to polecam Fabrykę Okien Drewnianych Świebodzin.Dopiero zamontowane, więc nie wiem jak się sprawdzą w użytkowaniu.Wyglądają pięknie, a cena (miałam ok.10 ofert) rewelacyjna.Fotki w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 08.08.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 zasieki1, gdzie na Głogowskiej? doors znalazłam w necie na Szamarzewskiego i w Komornikach na szamarzewskiego nie bylem. chodzilo mi o komorniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek.2010 08.08.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2008 Witam Poszukuję wykonawcy ogrodzenia z siatki systemowej wraz z bramą przesówną, praca od A do Z, dostawa i montaż. Ma ktoś może jakiegoś solidnego wykonawcę??Praca do wykonania w Czerwonaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts