jachu102 22.09.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 ... drugi raz piszesz o przepisach, spytałeś o nie tych "speców" którzy się na nie powołują ? ... nie, bo niewiele mi to da po pierwsze pewnie poda mi to co potwierdza zastosowane jego podejście, a wiec może bez ew. nowelizacji, a ja nie wiem gdzie tego szukać po drugie przez używane w przepisach często fachowe słownictwo są one dla mnie niejasne, więc bardziej potrzebuję już ich interpretacji co potwierdza fragment przez Ciebie podesłany (za co dziękuje ) jak rozumiem pkt 9 mnie nie dotyczy, bo kocioł kondensacyjny pobiera powietrze z zewnątrz, więc mnie interesuje ew. inny punkt jeśli jest, który odnosi sie do kotłów pobierajacych powietrze z zewnątrz a w pkt 10, na dodatek nie mam pojęcia czy wentylacja mechaniczna to któraś z tu wymienionych tj. zrównoważona lub ciśnieniowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 23.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Mice 6-7 samo załączeń dziennie, oj to chyba nie ciekawie, Co to za czujniki?Firma która ochrania tez montowała system? czytamy ze zrozumieniem , gdzie ja napisałem, że dziennie i że były to samozałączenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 23.09.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 MIce i moi na jakieś 6-7 odpaleń w nocy i w dzień zawsze byli (wiem bo jestem chwilę po nich, To co złodziej tak ? 6-7razy? To jaka firmę w końcu wybrałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 24.09.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wiem, ze dla Was to już było dawno ale moze ktoś mi powie Okna OKNOPLAST W Gnieźnie W ofercie Pani Michaliny Walaszczyk z Gniezna jest opcja 100% wpłaty przy zamówieniu okien i w związku z tym dodatkowy rabat i gadzety typu termoramka, zatrzaski, klamki z przyciskiem gratis. Czy ktoś korzystał z tej opcji??? Poza tym, które okna wybraliście - Koncept czy Platinum? Czy ma sens tzw. "ciepły montaż" czyli pianka + taśmy paroszczelne i paroprzepuszczalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 24.09.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wiem, ze dla Was to już było dawno ale moze ktoś mi powie Okna OKNOPLAST W Gnieźnie W ofercie Pani Michaliny Walaszczyk z Gniezna jest opcja 100% wpłaty przy zamówieniu okien i w związku z tym dodatkowy rabat i gadzety typu termoramka, zatrzaski, klamki z przyciskiem gratis. Czy ktoś korzystał z tej opcji??? . my korzystaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 25.09.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Okna OKNOPLAST W Gnieźnie Mam pytanko, w ofercie Pani Michaliny Walaszczyk z Gniezna jest opcja 100% wpłaty przy zamówieniu okien i w związku z tym dodatkowy rabat i gadzety typu termoramka, zatrzaski, klamki z przyciskiem gratis. Czy ktoś korzystał z tej opcji??? Ja Poza tym, które okna wybraliście - Koncept czy Platinum? Awans Czy ma sens tzw. "ciepły montaż" czyli pianka + taśmy paroszczelne i paroprzepuszczalne. Nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 25.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nie mogę znaleźć i dlatego pytam:czy ktoś coś kupował w firmie Boll An w Gnieźnie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 25.09.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Czy możecie polecić kogoś kto by wykonał parapety wewnętrzne z kamienia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzoo 25.09.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ja zamawiałam w Nadstadze, Toprock 15 cm. brutto 20,93 za m2, Superrock 5 cm. 7.05 za m2 Ostatecznie też się na nich zdecydowałem. Przynajmniej konkretnie i miło się rozmawia, a nie jak z niektórymi z alledrogo.. I ceny konkurencyjne Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikapl 25.09.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Mam do sprzedania barak budowlany oczywiście w atrakcyjnej cenie tel 0502-120-444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 25.09.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Nie mogę znaleźć i dlatego pytam: czy ktoś coś kupował w firmie Boll An w Gnieźnie? Pozdrawiam hej ja kupowałem, styropian na ocieplenie, wełnę nide, troszkę tego było, ogólnie cały tir towaru do mnie przyjechał transport oczywiście gratis ,ceny jak najniższe(ogólnie maja dobre ceny) i zwroty bez problemy, tylko trzeba samemu dowieść ale dla mnie to w sumie maly problem;p Muriel wiem ze kupuje tam chyba prawie wszystko , wiec jak co to pytaj, na pewno ci odpowie.\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 26.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Czy możecie polecić kogoś kto by wykonał parapety wewnętrzne z kamienia? pozdrawiam Iltal-Marmi na Miętowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SM 26.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Nie mogę znaleźć i dlatego pytam: czy ktoś coś kupował w firmie Boll An w Gnieźnie? Pozdrawiam hej ja kupowałem, styropian na ocieplenie, wełnę nide, troszkę tego było, ogólnie cały tir towaru do mnie przyjechał transport oczywiście gratis ,ceny jak najniższe(ogólnie maja dobre ceny) i zwroty bez problemy, tylko trzeba samemu dowieść ale dla mnie to w sumie maly problem;p Muriel wiem ze kupuje tam chyba prawie wszystko , wiec jak co to pytaj, na pewno ci odpowie.\ dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesheck 26.09.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Nie mogę znaleźć i dlatego pytam: czy ktoś coś kupował w firmie Boll An w Gnieźnie? Pozdrawiam Ja też się tam zaopatruję. Duże rzeczy były w bardzo drobrych cenach. (porotherm, dachówka). Transport wszystkich towarów w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROZA POZNAN 27.09.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witam serdecznie;-) Instalator wystawił mnie do wiatru.Miał wejsc na dniach,ale znalazł inna prace i mi odmówił. Przedwczoraj wstawili okna,drzwi-dom gotowy do robienia instalacji-kasa leży i czeka a robic nie ma komu Prosze jesli to mozliwe na namiar na jakaś solidna osobe-firme,która wykona instalacje wodna,kanalize,ogrzewanie podłogowe-gaz. Bede ogromnie zobowiązana za pomoc Pozdrawiam serdecznie Monika Prosze pisac na priv lub [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.09.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Czesc. Poszukuje namiarów na dostawców drewna do kominka. Idealnie by bylo gdyby bylo pociete i z dowozem ale nie ebde mocno wybrzydzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 28.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 podbijam temat solidu i reszty jaką firmę polecacie? my mamy teraz monitoring jokera i w sumie zawsze sa i zawsze dzwonią. tylko 100 meisiecznie nas troche zniecheca chcielismy zmienic na solid, ale skoro nei przyjezdzaja i klamia, to troche bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 28.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 MIce a z czyich usług korzystasz? tez sie zdziwilem, ze 100 miesiecznie placisz. w moim przypadku wystarczylo ponegocjowac rownolegle z solidem i juventusem. place 60/mies. brutto. jedna interwencja w cenie. dodatkowo jednorazowa oplata za uruchomienie systemu 122 brutto. wybralem solid. pozniej juventus jeszcze walczyl jak lew (uruchomienie 0 zl, pierwsze 3 miesiace 20 zl, pozniej 60 zl), ale mialem juz umowe z solidem. a zrezygnowalem z co najmniej dwoch innych firm, ktore obstawiaja moj teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zasieki1 28.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Hej!!! (...) I przy okazji mam pytanie ile kosztuje taka usługa? za polozenie samej struktury na calym domu placilem 25 zl/m.kw. ale juz na murze przed domem (75 m. kw.) 15 zl/m. kw. z tym, ze wczesniej ta sama ekipa mi ten mur budowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 28.09.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 No poki co t odostalem potwierdzenie odbioru mojego listu przez Solid w Poznaniu. czekam do konca tygodnia. Potem, jesli sie nic nie zmieni, jade osobiscie do nich do biura i zobczymy. Jak sie beda stawiac to wypowiadam umowe. Troche sie tego boje bo nie chcialbym nagle miec powybijanych szyb w domu... Myslicie , ze takie zagrozenie jest? Albo wezme Juwentus albo nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts